- 18 Μάιος 2016, 14:34
#257074
Nikos! έγραψε:Anonymous Founder έγραψε::protest:
Δεν είμαι γαμάτος, αλλά έχουμε φτάσει να λέμε τα απίθανα εδώ μέσα! Σε λίγο θα ακούσω πως η 320si είναι χειρότερη από το Skoda Octavia diesel, και θα πρέπει να το κλείσουμε το φόρουμ και να πάμε για ψάρεμα καλύτερα!

Ακόμα δεν έχεις απαντήσει πως βοηθάει η πισωκίνητη υλοποίηση ένα suv όπως η Χ1 για να βγάλουμε τη προηγούμενη καλύτερη, επειδή είναι πισωκίνητη. Και σου λέω πως από πλευράς αίσθησης, τιμόνι κλπ πάνω κάτω ίδια είναι.
Για το σχόλιο που κάνεις παραπάνω, επειδή είναι προσωπικό, θα σου απαντήσω.
Προφανώς και η si είναι καλύτερο αυτοκίνητο, το octavia όμως είναι απειρως πιο πρακτικό και το χρησιμοποιώ περισσότερο και γιαυτό το χαίρομαι περισσότερο.
Έχει λοιπόν σημασία τι εννοείς με την έννοια του "καλύτερου" ή "χειροτερου" και γιαυτό σου απάντησα ότι η νέα Χ1 είναι συνολικά καλύτερη.
< >
Να αυτό το σχόλιο είναι που φοβόμουν!
To ότι το χρησιμοποιείς περισσότερο, δεν το κάνει καλύτερο ή πιο διασκεδαστικό αυτοκίνητο. Στην τελική είναι δικός σου λογαριασμός τι επιλέγεις, αλλά αν το δεις ψυχρά, τα δύο αυτοκίνητα δεν έχουν επαφή στο ποιο είναι πιο ενδιαφέρον να οδηγεί κάποιος.
Έχω απαντήσει πάρα πολλές φορές γιατί ένα πισωκίνητο είναι πιο διασκεδαστικό από ένα εμπροσθοκίνητο, όταν μιλάμε για αντίστοιχα αυτοκίνητα. Δεν χρειάζεται η δική μου απάντηση γιατί είναι πιο διασκεδαστικό πχ το ΜΧ5 από το Fiat Barcheta, οι πωλήσεις και οι επιλογές των δύο αυτοκινητοβιομηχανιών, το λένε ανάγλυφα: το νέο Fiat 124 Spider, είναι κι αυτό πισωκίνητο.
Βρίσκω πιο τίμιο να πούμε πως έχουμε άλλες προτεραιότητες και δεν συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών η διασκεδαστική οδήγηση, από το να λέμε ξέρω γω, αφού έχει μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, το απολαμβάνω περισσότερο. Δεν βλέπω τι απόλαυση έχει η οδήγηση όταν γίνεται αγγαρεία...
@kostis20
Προφανώς η Χ1 ούτε η προηγούμενη, ούτε η τωρινή είναι κάποιο άξιο λόγου αυτοκίνητο. Κανένα από τα δύο δεν θ' αγόραζα. Απλώς μου κάνει εντύπωση το πόσο εύκολα καταπίνουμε το γεγονός πως η BMW γυρνάει την πλάτη της στην βασική φιλοσοφία που είχαν μέχρι σήμερα όλα της τα αυτοκίνητα: πως υπό προϋποθέσεις και αν το ήθελε ο οδηγός τους, προσέφεραν το κάτι παραπάνω στην οδήγηση. Ουσιαστικά, εκεί που για κάμποσα χρόνια η BMW ήταν η μόνη που έδινε το κάτι παραπάνω στην compact κατηγορία, πλέον ακολουθεί την λογική της Mercedes: ούτως ή άλλως θα αγοράσουν, οπότε ας τους πουλήσω εμπρός κίνηση και M-pack, και θα το πάρουν.