Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#25106 Οτι τα έχεις κατεβάσει καποια στιγμή.Ας πουμε εμένα μου το βγάζει σε apps που εχω διαγ΄ραψει και θέλω να τις ξανακατεβάσω.
Άβαταρ μέλους
By Hannibal
#25159 Σημαινει οτι το ειχες και οτι απλα πρεπει να το κανεις download χωρις να το ξαναπληρωσεις.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#25679 Yosemite από χτες το βράδυ και όλα πηγαίνουν απροβλημάτιστα μέχρι στιγμής. Το MacBook Pro Core 2 Duo στα 2,66 του 2009 πηγαίνει μια χαρά, παρόλο που ακόμα δεν κατάφερα να του βάλω SSD.

Το λειτουργικό είναι πανέμορφο. Το μόνο πρόβλημα που υπήρξε ήταν ότι δεν δούλεψαν τα γλωσσικά εργαλεία για ταυτόχρονο ορθογραφικό έλεγχο Ελληνικών Αγγλικών και χρειάστηκε να τα ξανακατεβάσω από την iSquare.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#25696 Πόσο αργά το βράδυ έγινε η αναβάθμιση; Εγώ κατά τις 22:30 που κοίταξα στο store δεν υπήρχε διαθέσιμη. Σήμερα το πρωί δεν κοίταξα...
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#25712 Κατά τις 2 που κοίταξα ήταν up, αλλά το έκανα πριν λίγο. Άργησε να μου το κάνει install, και είχε φάει σκάλωμα σε about one minute remaining για τουλάχιστον 40 λεπτά.
(σε macbook του 14)
Άσχημο δεν είναι, αλλά προτιμούσα το παλιό dock.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#25713 Για την ώρα το μόνο πρόβλημα που παρατηρώ είναι ότι είναι ασύμβατο το viber και για να το κάνεις να δουλέψει πρέπει να ανοίξεις τα περιεχόμενα πακέτου.

Ωραίο και το pages. :)
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#25991 Οι πρώτες εντυπώσεις από το 6άρι είναι θετικές, βέβαια το μέγεθος ακόμη προσπαθώ να το συνηθίσω στη τσέπη του τζιν... Αρκετά καλή βρήκα κ τη θήκη της spigen... Μου αρέσει που το iphone 6 είναι όπως το 3gs αλλά στο "πιο γρήγορο"... :metalo:
Το πιο σπαστικό για μένα είναι να ρυθμίζω 1 εβδομάδα το κινητό... Μέσα σε 20 λεπτά είχα το κινητό όπως το έχω πάντα αλλά σε πιο γρήγορη έκδοση :metalo: Μετά κοιμήθηκα κ το βράδυ φόρτωσε κ τις εφαρμογές :metalo:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Χρήστος Λάππας έγραψε:Πρώτο και τεράστιο πρόβλημα του καινούργιου λειτουργικού για μένα: Το DXO optics pro δεν δουλεύει με το Yosemite. :s_cry

2 πράγματα συμβαίνουν...
ή μεγάλωσα στα 29 κ δεν καταλαβαίνω τους νέους όρους, ή εσείς όλοι έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο για να ασχολείστε με τόσα προγράμματα, updates κτλ :lol:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#26043 Το DXO Optics pro είναι μια εφαρμογή σαν το Photoshop την οποία χρησιμοποιώ για να επεξεργαστώ τα αρχεία RAW που μου δίνει η φωτογραφική. Δίνει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, προσωπικά πιστεύω καλύτερη από του Photoshop.

Η ασυμβατότητα του μου έχει κόψει τα χέρια. :(

"Thank you for writing. We do not offer any support for operating systems that have not been officially released to the general public. This includes all beta versions of operating systems, such as OS X 10.10 Yosemite. Trying to get our programs to run on a platform that will be constantly changing over the next several months is extremely difficult to do and diverts valuable resources from supporting currently available operating systems. The development team will be getting a copy of OS X 10.10 and will use it to help insure compatibility with Yosemite after it is officially production released by Apple. To use Optics Pro, please continue to use OS X 10.9 Mavericks."

http://forum.dxo.com/index.php/topic,91 ... l#msg51410
Άβαταρ μέλους
By Arrow
PeterPan έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:Πρώτο και τεράστιο πρόβλημα του καινούργιου λειτουργικού για μένα: Το DXO optics pro δεν δουλεύει με το Yosemite. :s_cry

2 πράγματα συμβαίνουν...
ή μεγάλωσα στα 29 κ δεν καταλαβαίνω τους νέους όρους, ή εσείς όλοι έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο για να ασχολείστε με τόσα προγράμματα, updates κτλ :lol:

Μάλλον το πρώτο συμβαίνει και είσαι μόνο 29...

I just used my Surface Pro
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#26128 Ωραίο το νέο itunes. Επιτέλους ριζική ανανέωση. Και αρκετά πιο λειτουργικό νομίζω. :thumbsup:
Άλλαξαν και το χρώμα του εικονιδίου από μπλε σε κόκκινο. :s_thumbsup