Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#256520 Nαι, σαν τον Μπιλτζεριαν.

Στα 40 psi.

Παρε και μπονους απο το φατσοβιβλιο του:
Βασίλης Ρεκατσίνας Ενα θα σου πω. Μη μας απογοητευσεις. :rtfm: Προσωπικα περιμενα χρονια μια τετοια κινηση και ηλπιζα να ειναι απο σενα. :s_yes ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ. :rtfm: :rtfm:

Προσωπικα ειμαι διαθεσιμος σε οτι με χρειαστεις. :thumbsup: :s_wink

:s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By criuser
#256527 Με φώναξε κανείς :lol:

Επί της ουσίας , να δούμε το οικονομικό κομμάτι , τα στελέχη , διότι έχει πιτσαδορικό παρελθόν και εκεί στο αντινιούς , παλιά επί πιτσαδόρου , το μπλόκ για όποιον δεν θυμιάτιζε τον μέγα πιτσαδόρο πρωθυπουργό , το είχαν ευκολάκι . :whistlink:

Αλλά κενό στον πολιτικό χώρο υπάρχει και πολύ μεγάλο , ιδιαίτερα αφού ο Κούλης σε αντίθεση με τον πατέρα του (Κώστα :innocent: ) , θεωρεί ότι το νερό είναι κρύο και δεν βουτάει . Οπότε έχει ήδη χάσει την ορμή της εκλογής του και δεν τον βλέπω να πρωθυπουργεύει .

Σας έχω και ένα καλό στο Διεθνές θέμα ... :whistlink: :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Serf
mjacob έγραψε:Κουβέλης: Αν μου προταθεί να μπω στην κυβέρνηση, το συζητάω
:lol: :s_sarcastic :s_sarcastic το μλκ...

Ξέρει τι κάνει... θέλει να έχει και πάλι την τιμή να είναι αυτός που θα τη ρίξει :metalo:
Άβαταρ μέλους
By nass
#256558 Ε το #1 πουλέν Πάνος Καμμένος δε "βγήκε" και οι προβλέψεις για κυριαρχία στο δεξιό χώρο δεν επαληθεύτηκαν :( οπότε είναι ώρα για νέες εμπνευσμένες προβλέψεις και νέα πουλέν.
Άβαταρ μέλους
By criuser
#256597 Προσωπικά επειδή δεν έχω καμία δέσμευση με τους πολιτικούς χώρους , ούτε καμία συναλλαγή μαζί τους , ψηφίζω ότι είναι κοντινότερο στις απόψεις μου , οι οποίες είναι γενικά διαχρονικές . Φιλελεύθερη οικονομία , Εθνική πολιτική , διότι ζούμε σε σύνολο Εθνικών κρατών και όχι σε υπερεθνικές οντότητες , ακόμα και αν έχουμε την ψευδαίσθηση ότι αυτό αλλάζει , όπως βλέπουμε αυτή την εποχή , σε όλα τα θέματα . Από τις τράπεζες και τις εταιρείες των μεγάλων , μέχρι το προσφυγικό των μικρών . Στα κοινωνικά θέματα , η αρχή ότι η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου .

Ολοι την πάρτη τους . Αρα όποιος δεν κοιτάει πρώτα το συμφέρον της Ελλάδος , είναι χρήσιμος , στους άλλους . :whistlink:

Τώρα αν μου βγήκαν τα πουλαίν , μάλλον δεν είχα . Προφανώς όμως δεν θα μπορούσα να ψηφίσω κλεφτοπασόκους , ποτέ δεν τους ψήφισα άλλωστε και είναι Τιμή μου αυτό , ούτε τον καταστροφέα της αστικής τάξης πιτσαδόρο .
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#256634 Θα μπορούσε άνετα να το είχε γράψει ο Γ. Παπαδόπουλος το παραπάνω μανιφέστο. Εμετός επιπέδου Τζήμερου!!!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#256649 Εικόνα

https://www.fotolia.com/id/73273308?by=serie

:s_laughat

ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΕΙΣ ΚΆΝΕΙ ΑΥΤΌ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#256655 Καλά έχει τόσους ωραίους φοίνικες :shifty: :whistlink: το site και αυτός ο ούγκανος πετάει αητό; Μα το τάργκετ γκρουπ δεν τα πιάνει με τη μία αφού :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By criuser
#256714 Τους πασοκους δεν τους φτάνει κανείς. Άλλωστε έχουν διαχυθεί παντού. Οπότε κλεφτονδ και κλεφτοαριστεροι υπήρχαν και υπάρχουν.

Ο [Διας] [εντιτ μοντ] έμπλεξε Παπαδόπουλο με Τζημερο

Τέλος πάντων ελάχιστα ενδιαφέρει η άποψη της 7 την 13
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#256715 Ον τοπικ

Εικόνα

:iconcool: