Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#256236
EDDIE_147 έγραψε:Τραγικά άστοχη δήλωση από έναν φοβερό παίχτη.


Δυστυχώς δείχνει μικρός ακόμα.
Πανηγύρισε έξαλα το 3π που έβαλε στην παράταση ενώ ήθελε άλλα 4:30 για να λήξει... :vava:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#256237 Γιατί να μην πανηγυρίσει? Εδώ ο βλάκας ο Παπανικολάου πανηγυρίζει λέι απ με τον Κολοσσό. Ο άλλος τουλάχιστον έπαιζε σε κρίσιμο ματς και έβαλε και πολύ κρίσιμο καλάθι. Μην μπερδευόμαστε με ΔΔ ή Σπανούλη που σπανίως εκδηλώνονται. Αυτοί είναι άλλη πάστα άσχετα αν σε τίτλους ο Σλούκας και ο κάθε Σλούκας είναι κοντά.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#256242 'Ο game changer που σουταρει και πασαρει πιο γρηγορα απο τη σκια του';

Ο 'ηλεκτρολογος' απο που προεκυψε;

Τελοσπαντων τωρα που περασε η ωρα μπορουμε να κανουμε κατι σχολιακια για τον αγωνα..

Εχτες στο πρωτο ημιχρονο επαιξε πολυ ωραιο μπασκετ η ΤΣΣΚΑ. Μετα οι |λογοκρισία| εκαναν 2-3 λαθη και απο στην ασφυχτικη πιεση της Φενερ θολωσαν. Ο Ομπραντοβιτς εβλεπε οτι ειχαν στοχο τον Βεσελι για να χανει τις βολες και αργησε να αντιδρασει. Μετα απο 7 συνεχομενες αστοχες βολες. Οι διαιτητες θα μπορουσαν απο την πρωτη στιγμη να μην αφησουν τους 'Τουρκους' να παιξουν τοσο πιεστικη αμυνα και να μην υπαρξει ποτε ανατροπη.

Κατα τ αλλα αρνητικη εντυπωση μου εκανε η προσεγγιση του παιχνιδιου οταν αρχισε να στραβωνει απο την ΤΣΣΚΑ. Πολυ κακα σουτ, σχεδον air ball, λαθος πασες οταν εκαιγε οι μπαλες απο παιχτες φοβερης ποιοτητας. Δηλαδη ο James μια χαρα το εκανε το 3ποντακι (ασχετα αν ηταν λαθος η σωστη επιλογη) αλλα δεν του εκατσε και παραταση. Ο Ντε Κολο εχτες αφου ειχε πεταξει κανα δυο air ball πηρε και την τελευταια επιθεση η οποια εγινε μεσα απο πολυ κακες προυποθεσεις και πεταξε μια τρομερη τουβλια κ ευτυχως βρεθηκε εκει ο Χριαπα. Στην παραταση ευτχως φανηκε ποιος ηθελε και μπορουσε να παιξει πραγματικο μπασκετ κ τελειωσε η τελετη.
Άβαταρ μέλους
By cavallino
#256257 Στην παράταση δεν είχε τάιμ άουτ για να γίνουν κι άλλες |λογοκρισία|, μάζεψε ο Τεόντοσιτς τον Ντε Κολό και τον Hines, τους ψυθίρισε 2 λογάκια και τελείωσε εκεί ο αγώνας.

https://www.youtube.com/watch?v=e7nMLjO33BY
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#256311
bibendum έγραψε:εχουμε και αυτο

Εικόνα

Άσχετο αλλά είχα πάει Καβάλα πριν κάνα δίμηνο και στο ξενοδοχείο που έμεινα, έμενε και ο Στηβ και έσκαγε μύτη στο πρωινό με παντοφλα μιτσουκο, σορτς, λευκό κοντομανικο φανελακι, και εντελώς ψαρωτικο ύφος, στην αρχή νόμιζα ότι βλέπω τον Γιον Βοιτ και την δεύτερη μέρα συνειδητοποιησα ότι είναι ο Γιατζογλου!

.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#256397
EDDIE_147 έγραψε:
bibendum έγραψε:

Έξαλλος με τη διαιτησία στον τελικό της Euroleague ήταν ο Κώστας Σλούκας. Ο διεθνής πλέι μέικερ, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, θεώρησε πως οι αποφάσεις των τριών διαιτητών στέρησαν από τη Φενέρμπαχτσε τον τίτλο.

Έτσι λίγο μετά τη νίκη της ΤΣΣΚΑ, ο Δημήτρης Ιτούδης προσέγγισε τον 26χρονο άσο για να τον συγχαρεί για την προσπάθεια και την απόδοσή του καθ' όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα όμως, ο Σλούκας απάντησε στον προπονητή της ΤΣΣΚΑ "... να πας να συγχαρείς τους διαιτητές", δείχνοντάς του τον Σλοβένο διαιτητή του τελικού, Νταμίρ Γιαβόρ.



Τυπική συνομιλία μεταξύ Ελλήνων...

Τραγικά άστοχη δήλωση από έναν φοβερό παίχτη.

Είμαστε σίγουροι ότι ειπώθηκε κάτι τέτοιο;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#256471 Τον οποίο Σλούκα ( και Μάντζαρη και Παπ) έφτιαξε ο Ίβκοβιτς δίνοντάς τους προσεχτικά λίγο-λίγο χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό .
Αν έπεφταν στα χέρια κανενός άλλου ακόμα τον μπάγκο θα σκούπιζαν
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
#256473 Για την ακρίβεια, ο Ίβκοβιτς δεν τον πίστευε ιδιαίτερα σε σχέση με τον Παπανικολάου που ο Ολυμπιακός είχε αγοράσει την ίδια χρονιά με τον Σλούκα, και προτιμούσε τον Μάντζαρη που μόλις είχε αγοράσει. Ο Σλούκας ουσιαστικά μπήκε στο rotation με το τρίποντο ισοφάρισης από το κέντρο κόντρα στην Γαλατά.

Μέχρι τότε, είτε σκούπιζε πάγκο, είτε τον είχε στείλει δανεικό...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#256648 Ετσι , Μαγκικα , Περαιωτικα.... :lol:

Ο Ολυμπιακός έκανε καταγγελία στον ΕΣΑΚΕ και ζητάει την τιμωρία του Αργύρη Πεδουλάκη για τα γεγονότα στο Nick Galis Hall.

Εναντίον του Αργύρη Πεδουλάκη κινείται ο Ολυμπιακός με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν καταγγελία στον ΕΣΑΚΕ για την τιμωρία του κόουτς του Παναθηναϊκού μετά τα όσα έγιναν στο Nick Galis Hall, στο παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα η καταγγελία του Ολυμπιακού αφορά τη χειρονομία που φαίνεται να κάνει στο video ο Πεδουλάκης προς τους οπαδούς του Άρη.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε αντιδράσει στις ύβρεις που είχαν ακουστεί από την εξέδρα κατά της νεκρής μητέρας του Αντώνη Φώτση.

Sdna.gr
(Υπαρχει κ σε αλλα site , αν δεν εμπιστευομαστε το εν λογω)
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#256650 Kαταπληκτική διατύπωση: ύβρεις που είχαν ακουστεί από την εξέδρα κατά της νεκρής μητέρας του Αντώνη Φώτση.
Μετάφραση: Ακούστηκε το πιο συνηθισμένο σύνθημα εναντίον παίκτη, απλά έτυχε η μάνα του Φώτση να έχει πεθάνει γεγονός που κατά 99% οι "υβριστές" αγνοούσαν και ακόμα αγνοούν (όπως πχ εγώ μόλις πληροφορήθηκα - ψέμματα. Τώρα που το γράφω κάτι είχε πάρει το μάτι μου όταν πήρε την τούρκικη υπηκοότητα).
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#256693 Όσο κι αν δεν περίμενα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό, οι Αγγελόπουλοι έχουν ξεπεράσει σε ξεφτίλα τον Γιαννακόπουλο. Ντροπή τους, σιχάματα.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
#256783
Corto Maltese έγραψε:Kαταπληκτική διατύπωση: ύβρεις που είχαν ακουστεί από την εξέδρα κατά της νεκρής μητέρας του Αντώνη Φώτση.
Μετάφραση: Ακούστηκε το πιο συνηθισμένο σύνθημα εναντίον παίκτη, απλά έτυχε η μάνα του Φώτση να έχει πεθάνει γεγονός που κατά 99% οι "υβριστές" αγνοούσαν και ακόμα αγνοούν (όπως πχ εγώ μόλις πληροφορήθηκα - ψέμματα. Τώρα που το γράφω κάτι είχε πάρει το μάτι μου όταν πήρε την τούρκικη υπηκοότητα).


Δεν ήταν σύνθημα, ήταν παραγοντίσκοι που τα φώναζαν ενώ έφευγε.