Από την άλλη από οσο διαβάζω όλοι οι Ηyundai και ΚΙΑ πρώην εξουσιοδοτημένοι θα γίνουνε αφού η ΠκΡ Δάβαρη πάει κι αυτή για φούντο.
mannfilter φιλτρο λαδιου 6.5
wurth engine flush 10 ευρω
46.5 συνολο
golf iv 1.4
εργασια εγω,ειναι η πρωτη φορα που αλλαζω λαδια μονος μου κ μπορω να πω οτι νιωθω μια ικανοποιηση

τους προηγουμενους μηνες εγινε αλλαγη φιλτρου αερα filtron 6.5 ευρω,καμπινας με ενεργο ανθρακα 12 ευρω,και μπουζι ngk 20 ευρω.δηλαδη γυρω στα 75 ευρω ενα πληρες σερβις με μπουζι με εργασια μονος σου
Φίλτρο λαδιού MANN 5.5€
Εργατικά 0€
Σύνολο 24.3€
Not bad
panos2171 έγραψε:Mobil 1 Super 2000 10W40 4L 18.8€
Φίλτρο λαδιού MANN 5.5€
Εργατικά 0€
Σύνολο 24.3€
Not bad
Τα λάδια από που τα πήρες σε αυτή την τιμή;
Kυριακή που τα παρήγγειλα τα είχε 4.7€/L. Από κει πήρα και το φίλτρο.
panos2171 έγραψε:http://allaboutcar.gr/product/lipantika/lipantika-auto/10w40-auto/%CE%BB%CE%B9%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-mobil-super-2000-10w40-1l/
Kυριακή που τα παρήγγειλα τα είχε 4.7€/L. Από κει πήρα και το φίλτρο.
Ύποπτα φθηνή τιμή. Έχε υπ όψιν σου πως παίζουν πολλά παράνομα συσκευαστήρια πια και έχουν βρεθεί μαιμουδέ λάδια από Aral μέχρι Mobil1 έως και σε αντιπροσωπείες. Για αυτοκόλλητα και μπουκάλια μην πεις στον κόπο να απορήσεις. Φτιάχνονται για πλάκα.
panos2171 έγραψε:Kαι πως το καταλαβαίνεις;
Σύγκρινε την τιμή που πήρες με αυτή ενός μεγάλου μαγαζιού στο εξωτερικό. Χωρίς να το έχω κοιτάξει, το συγκεκριμένο λάδι λιγότερο από 7 ευρώ το λίτρο θα μου κινούσε υποψίες.
deep purple έγραψε:Beams, εγώ δηλαδή που βρίσκω το Motul 8100 - 5/40W στα 8 ευρώ θα πρέπει να ανησυχώ;
Για Motul δεν ξέρω καθόλου. Μobil1 και Aral στα 5-30 που έβαζα, κάτω από 9.5 το λίτρο δεν τα πήρα ποτέ. Μια εποχή πριν 2 χρόνια, είχαν εμφανιστεί εδώ στην Αθήνα κάτι Mobil1 5-40 στα 7 ευρώ. Μου την έπεσαν να πάρω. Τους σύνδεσα με Κάιρο και συνέχισα να αγοράζω από εκεί που αγόραζα. Δυο γνωστοί που το ρισκάρανε, μάθανε μετά από ένα χρόνο πως εκεί που τα αγόραζαν, τους τσάκωσαν να συσκευάζουν λάδια αγνώστου προελεύσεως σε κουτιά όλων των γνωστών εταιρειών. Made in Koropi η εμφιάλωση.
Ό ένας από αυτούς, άλλαξε πριν το πάσχα μοτέρ σε μια S. Δεν ξέρω αν συνδέονται τα 2 συμβάντα, πάντως το εργαστήριο μια χαρά δούλευε και συσκεύαζε από το ίδιο βαρέλι. Και αγόραζε πολύς κόσμος. Αυτά....
< K910 μου
Λάδια
Φίλτρο λαδιού
Ροδέλα φίλτρου
Φίλτρο Πετρελαίου
177€
Τα τακάκια στα 80.000χλμ (στα 2 χρόνια, οπότε κατά βάση εκτός πόλης) θέλουν άλλαγμα, 100€ μόνο τα μπροστά.
Τα πίσω αμορτισέρ βγήκαν off (10%),ελαττωματικά εξ αρχής, θα αλλαχτούν στην εγγύηση.
Λαδια castrol edge 5-30w
Μπουζι Denso
Φιλτρα λαδιου, αερα, καμπινας.
Ολα μαζι 107€ με αποδειξη.
Ειπε ο μηχανικος να πλυνω το μοτερ γιατι βλεπει τρεγμενα λαδια στη πισω και κατω μερια του.
Το πηγα για πλυσιμο και το Σαββατο θα το παω για ελεγχο.
Ελπιζω καποιου να του χυθηκαν καθως τα εβαζε
σε καποιο σερβις γιατι αλλιως την κατσαμε
Fiat Panda 7,6l/100km