Άμπαλος έγραψε:Όποιος δεν είδε ΕΡΤ έχασε. Η Χάλιγουελ μάνα του Ρικιάρντο.![]()
![]()
Αυτά να ήταν μόνο τα λάθη, καλά θα ήταν. Βέβαια ακόμα και σε αυτό Τάκαρος δεν θα έκανε λάθος.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ.
Άμπαλος έγραψε:Όποιος δεν είδε ΕΡΤ έχασε. Η Χάλιγουελ μάνα του Ρικιάρντο.![]()
![]()
Mclaren-Queen έγραψε:Επειδη με στριμακια δεν εβγαλα ακρη κατεληξα να δω webtv απο την ΕΡΤ τον αγωνα (btw για οσυς μενουν εκτος Ελλαδας, με μιααπλη αλλαγη ip βλεπεις κανονικα live απο ΕΡΤ). Ηταν η πρωτη μου φορα να πω την αληθεια και ελπιζω η τελευταια. Δε θα μπω σε λεπτομερειες, οσοι εχετε δει ξερετε! Οσο ομως παλευα να μην κοιμηθω μου ρθε τρελη φλασια τυπου "What if". What if λοιπον ολες τις φορες που αλλαξε καναλι η μεταδοση της F1 το καθε καναλι εκανε τιμια δοκιμαστικα με εκφωνητες και παντα νικαγε ο Τακαρος??? Δε θελω να το πιστεψω αλλα μηπως ο Τακαρος ειναι οτι καλυτερο εχουμε σε ελληνοφωνο γι αυτην τη θεση??
Bayern7 έγραψε:Mclaren-Queen έγραψε:Επειδη με στριμακια δεν εβγαλα ακρη κατεληξα να δω webtv απο την ΕΡΤ τον αγωνα (btw για οσυς μενουν εκτος Ελλαδας, με μιααπλη αλλαγη ip βλεπεις κανονικα live απο ΕΡΤ). Ηταν η πρωτη μου φορα να πω την αληθεια και ελπιζω η τελευταια. Δε θα μπω σε λεπτομερειες, οσοι εχετε δει ξερετε! Οσο ομως παλευα να μην κοιμηθω μου ρθε τρελη φλασια τυπου "What if". What if λοιπον ολες τις φορες που αλλαξε καναλι η μεταδοση της F1 το καθε καναλι εκανε τιμια δοκιμαστικα με εκφωνητες και παντα νικαγε ο Τακαρος??? Δε θελω να το πιστεψω αλλα μηπως ο Τακαρος ειναι οτι καλυτερο εχουμε σε ελληνοφωνο γι αυτην τη θεση??
Πόσα χρόνια το φωνάζω; Κινδυνεύω να καταντήσω γραφικός![]()
Ο Τάκαρος είναι ο καλύτερος, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ όλα αυτά τα χρόνια για τη δουλειά.![]()
Ναι ΟΚ αν τον συγκρίνεις με τη μετάδοση του sky με τους 3 σχολιαστές και καμιά 10αριά τουλάχιστον ακόμα να συλλέγουν πληροφορίες και να τους τις δίνουν στο πιάτο, συν τις προσβάσεις που έχουν στο pit wall, είναι λίγο κατώτερος.
Μόνος του και όλοι σας.
)
Corto Maltese έγραψε:H insider Πόπινς δεν ήξερε τη συμβία του Χόρνερ, αλλά μόλις είδε τις κόρες του Σάινθ τσίριξε σαν 18χρονη μπροστά στον Σάκη
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]