Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#252370 Ρε μη ασχολειστε λεμε. Fubar. Επιασαν τσικνα οι συναψεις.Μεχρι και στο μοτερ της σουβλας πεταξε αφτερμαρκετ φιλτροχοανη και λεντακια πανω στο σουβλι. Αστον, παει αυτος, στην Ομονοια εξω απο το Χοντο θα κυκλοφορει πλεον (Φιλαρακι παιζει κανα εικοσαλεπτο να παραγγειλω τυροπιτα σπο το Λολιο?) :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#252577 geako αυτές που σου δείχνει ο cabala να πάρεις.
οι dxracer και οι akracing είναι καρέκλες που χρησιμοποιούν στα τουρνουά οι pro gamers.
Ααααααααστο. Άλλα επίπεδα άνεσης.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
g8777 έγραψε:Μια ερωτηση μονο. Ποσα κιλα κερασια σου αγορασε ο cabala; :s_laughat

γιατι να παρει μια απλη καρεκλα των 170 ευρω? :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
g8777 έγραψε:Μια ερωτηση μονο. Ποσα κιλα κερασια σου αγορασε ο cabala; :s_laughat

Θέλουμε μόνο το καλύτερο για τον geako μας. :inlove:
MONO το καλύτερο. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#255757 Και επειδή(ς) έχω κέφια σήμερα

Εικόνα

Οταν η σύζυγος έχει διαμορφώσει έτσι ακόμα και το ΦΩΤΑΓΩΓΟ (ναί, το φωταγωγό), ....
εσύ μπορείς να μη βάφεις,, βιδώνεις, συντηρείς κλπ, το σπίτι σας ??? :s_dunno
Εκτός και αν είσαι τόσο τυχερός (εγώ όχι), που ... τα καταφέρνει και σε αυτά ! :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#260089 Εικόνα

Λεπτομέρεια στο κάδρο :
Το ποδήλατο δεν είναι ζωγραφισμένο, αλλά είναι "κολλημένο" πάνω στο κάδρο, φτιαγμένο με βεργάκι απο σίδερο, ενώ στο τιμόνι τα χερούλια είναι απο πλαστικές "ταπίτσες" !!! :metalo:

Εικόνα

ΥΓ: Οχι, δεν είναι δική μου (μας :inlove: ) κατασκευή-καλλιτεχνία .
Κόστος αγοράς : 20€ σε "ξεστοκάρισμα" καταστήματος , με -80% έκπτωση.
:s_bye
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#260100 Πολύ ωραίο! Και η γυναίκα μου έκανε κάτι τέτοια κάποτε.
Αφού άρχισες, δείξε μας και τα άλλα με τα μπαλκόνια και τις εξώπορτες! :s_yes
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
Pitt έγραψε:....Αφού άρχισες, δείξε μας και τα άλλα με τα μπαλκόνια και τις εξώπορτες! :s_yes

Πάρε κόσμε !!! :lol:
Εικόνα

Ολα έχουν την ίδια τεχνοτροπία στις λεπτομέρειες που ανέφερε ο Pitt.
:)
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#260129 Χαμηλοταβανο ειναι το δωματιο; :hmmm: Το επιλπο με τα πηλινα ειναι πανω απο 1,8 μετρα;

Επισης θα εβαζα το μεγαλο καδρο στην μεση και τα δυο μεσαια δεξια του, δειχνει παρακεντρο σε σχεση με το τραπεζι, συν οτι προσθετει "βαρος" απο την μια πλευρα ως εχουν τωρα. :)
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
Νίκος Παππάς έγραψε:Χαμηλοταβανο ειναι το δωματιο; :hmmm: ..................

Ο χώρος είναι όντως χαμηλοτάβανος (2,15μ ύψος), επειδή βρίσκεται κάτω απ΄την πίσω βεράντα του ισογείου και χρησιμοποιείται σαν τις ιταλικές "ταβερνέτες" (κουζίνα-τραπεζαρία-καθιστικό, λίγο πιό μοντέρνας μορφής ), αν και δεν είναι πάνω απο 15 τμ, χωρίς την "εφαπτόμενη" κουζίνα (2Χ3μ) με την οποία διαχωρίζεται απο γυάλινη πόρτα που φαίνεται πιό πάνω στη μικρή φωτό.
Το σκεπτικό σου για τη σειρά τοποθέτησης δεν είναι λάθος, αν και μπορεί να δημιουργήσεις 3-4 συνδυασμούς, ανάλογα με το πώς το¨"βλέπει" με την φαντασία του ο καθένας .
Σε 2-3 χρόνια που θα ξαναφρεσκάρω το χώρο (με τα χεράκια μου :rtfm: -καλά να΄μαι :lipsealed: ), θα σε θυμηθώ! :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#266721 Κάνοντας εκκαθάριση στην αποθήκη, βρέθηκε καθρέφτης απο παλιό μπάνιο:

Εικόνα

Προκειμένου να καλυφθούν κάποιες φθορές λόγω παλαιότητας, αλλά κυρίως για να αποκτήσει διακοσμητικό χαρακτήρα και δευτερευόντως να αποτελεί καθρέφτη, αγοράστηκαν με <10€ τα ανάλογα με το χώρο τοποθέτησης μπιχλιμπίδια :

Εικόνα

Ακολούθησε το "καλλιτεχνικό" μοντάρισμα:
Η άγκυρα "έπιασε" :lol: στην πινακίδα με ξυλόβιδα και, όπως και τα ψαράκια που κάλυψαν τρύπες απ το φωτιστικό που υπήρχε πάνω στον καθρέφτη, όλα κολλήθηκαν με σιλικόνη.
Ιδού το αποτέλεσμα :

Εικόνα