Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By JimClark
Same_old_story έγραψε:
Πάντως το μίνι αφιέρωμα στον Θεό συγκινητικό

Ο Geako γυρισε από τα μνήματα??
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
sparticle έγραψε:Στον αγωνα παντως οι διαφημισεις ειναι ελαχιστες και σε συνδυασμο με το HD κανουν τεραστια διαφορα με το ποσο και τι αγωνα βλεπαμε απο την ελευθερη τηλεοραση τα τελευταια χρονια.

Ο σχολιασμος βεβαια ειναι αλλη (πονεμενη) ιστορια :s_no

Εγώ ξέρω πως στον πρώτο αγώνα μέτρησα από την εκκίνηση ως τον τερματισμό μία (1) μόνο διακοπή για διαφημίσεις ενώ σήμερα 4!

Ακόμα και στις σαμπάνιες έγινε μια πέμπτη διακοπή και σχεδόν χάσαμε την συνέντευξη στο βάθρο :rtfm:

Ύστερα όλο μπέρδευαν στις μονομαχίες και στις προσπεράσεις οδηγούς και ομάδες :vava:

Μαύρη Κυριακή για την τηλεοπτική μετάδοση της ΕΡΤ!
Άβαταρ μέλους
By the_sigman
Geo f1 έγραψε:Στο sky ουτε ενα βιντεο για τον Θεο...
Τρομπες!!!
Μονο αναφορες!
Δεν πειραζει.

Πρόπερσι μία βδομάδα αφιερώματα για τον Senna είχαν, σίγουρα έπαιξαν κάποια σε επανάληψη την Κυριακή, οπότε θα ήταν υπερβολή να βάλουν και στο show.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#252693 Καλά το SKY την ώρα που έδειχνε τα ριπλέι από το πατιρντί της εκκίνησης αυτοί είχαν διπλό πλάνο με το τζιπάκι της ΕΛΑΣ εεεε με τον Φέτελ να περπατάει και τα ριπλέι σε μίνι οθόνη
Άβαταρ μέλους
By panos2171
Anonymous Founder έγραψε:Τίποτε χθες, με απλό streaming το είδα. Θα δούμε σήμερα αν είναι καλύτερα τα πράγματα.

Κάποιο link;
Άβαταρ μέλους
By Mclaren-Queen
#255801 Επειδη με στριμακια δεν εβγαλα ακρη κατεληξα να δω webtv απο την ΕΡΤ τον αγωνα (btw για οσυς μενουν εκτος Ελλαδας, με μιααπλη αλλαγη ip βλεπεις κανονικα live απο ΕΡΤ). Ηταν η πρωτη μου φορα να πω την αληθεια και ελπιζω η τελευταια. Δε θα μπω σε λεπτομερειες, οσοι εχετε δει ξερετε! Οσο ομως παλευα να μην κοιμηθω μου ρθε τρελη φλασια τυπου "What if". What if λοιπον ολες τις φορες που αλλαξε καναλι η μεταδοση της F1 το καθε καναλι εκανε τιμια δοκιμαστικα με εκφωνητες και παντα νικαγε ο Τακαρος??? Δε θελω να το πιστεψω αλλα μηπως ο Τακαρος ειναι οτι καλυτερο εχουμε σε ελληνοφωνο γι αυτην τη θεση??