Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#254415
dimviii έγραψε:κοιταχτε εδω ποσο γρηγορα κοβεται στη μεση ενα πλοιο :lipsealed:


ένα πλοίο που είναι στη στεριά όμως... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#254429 Κάποια είναι συγκλονιστικά. Βλέποντας τέτοια βίντεο καταλαβαίνει κανείς πόσο μικρός και ανίσχυρος είναι μπροστά στις δυνάμεις της φύσης.

Είχα διαβάσει παλαιότερα για την συμπεριφορά των πλοίων σε τρικυμίες. Αν θυμάμαι καλά, η ροπή κάμψης (άρα και ο κίνδυνος για το πλοίο) μεγιστοποιείται όταν το πλοίο πηγαίνει κόντρα στο κύμα και το μήκος του κύματος είναι περίπου ίσο με το μήκος του καραβιού.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#254512 https://youtu.be/3p2V-O2sx0U

Επιτέλους ρε πστ μου το σκέφτηκε κάποιος να το κάνει :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#254545 Αν ψάξεις θα βρεις και παλαιότερες προσπάθειες
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#254836

http://geekologie.com/2016/05/classics- ... erview.php

Sent Through Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#255213
Συγκρουόμενα. (εντελώς ζώο αυτός που βγήκε από αριστερά)
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#255465
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#255531
:lipsealed: :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Serf
#256048 Ιερόσυλοι!!!

Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#256333 Ξυλουργική τέχνη στην Ιαπωνία, ειδικά για τον φίλο μου τον Νομικό που κουβαλάμε την ίδια λατρεία για την χώρα και τους ανθρώπους της, εγώ είμαι λίγο πιο τυχερός γιατί την επισκεύθηκα 4 φορές και έχω λόγο μετά γνώσης να είμαι λάτρης της.

Νομικέ για εσένα με υπότιτλο, μια βιβλική μορφή στη Ν.Υόρκη.

https://www.youtube.com/watch?v=rMtSc2M ... 155.375041
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#256419
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
#256446
21 quadra έγραψε:Ξυλουργική τέχνη στην Ιαπωνία,
https://www.youtube.com/watch?v=rMtSc2M ... 155.375041


Παναγιώτη ευχαριστώ πολύ για το βίντεο :) Ήταν εξαιρετικό όπως εξαιρετικοί και σπάνιοι είναι οι ιάπωνες παραδοσιακοί τεχνίτες σε ότι κι αν φτιάχνουν. Γι αυτό και οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ανακυρηχθεί ζωντανοί θησαυροί της Ιαπωνίας. Είπαμε.... άλλος πλανήτης.
Άβαταρ μέλους
By otso
#256504 Παναγιωτη San δεν βαζεις κανα βιντεο με την Maria Ozawa λεω εγω. ακομα και futurami πλακα θα ειχε .
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#256605 Χαίρομαι που βλέπω κι άλλους να αγαπούν την ιαπωνική κουλτούρα. Σίγουρα έχουν και τα στραβά τους (αρκετές παραξενιές) αλλά νομίζω πρόκειται για την μοναδική χώρα που καταφέρνει να παραμένει υπερσύγχρονη, διατηρώντας ταυτόχρονα πιστά τις παραδόσεις της και την τεχνογνωσία που την έκαναν άλλωστε αυτό που είναι σήμερα. Εγώ ξεκίνησα πριν 6 χρόνια να μαθαίνω Ιαπωνικά και συνεχίζω ακόμα. Δυστυχώς δεν είχα μέχρι στιγμής την τύχη να επισκεφτώ την χώρα, αλλά θα γίνει σίγουρα στο μέλλον.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#258321

< 3