Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By nEK
Scotch έγραψε:in.gr: Στην ανάκληση παρτίδων του εμβολίου Meningitec εναντίον της μηνιγγίτιδας προχώρησε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) λόγω ύπαρξης σωματιδίων οξειδί...
Το πλήρες άρθρο: http://www.in.gr/IngrNewsiPhoneFeed/Sho ... 089&live=1

--
Στάλθηκε από την εφαρμογή του in.gr για Android

<

Δεν ανοιγει. Μηπως το κανανε γαργαρα...?
Άβαταρ μέλους
By edmond
#25511 την Κυριακη βαφτιστηκε ο μπεμπης. παει και αυτο.
μου ηρθε καπως να πω την αληθεια την ωρα που εκανε το τριπλο μακροβουτι αλλα ολα οκ. την συζυγο την επιασαν τα κλαματα. γυναικες.... :roll:
παντως με το ονομα του, δεν υπαρχει περιπτωση να τον φωναζω ακομα! μου φαινεται καπως...αβολο :oops:
θεωρω οτι ειναι κομματακι φυσιολογικο. ετσι δεν ειναι γιατρε μου...? :help:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
edmond έγραψε:την Κυριακη βαφτιστηκε ο μπεμπης. παει και αυτο.
μου ηρθε καπως να πω την αληθεια την ωρα που εκανε το τριπλο μακροβουτι αλλα ολα οκ. την συζυγο την επιασαν τα κλαματα. γυναικες.... :roll:
παντως με το ονομα του, δεν υπαρχει περιπτωση να τον φωναζω ακομα! μου φαινεται καπως...αβολο :oops:
θεωρω οτι ειναι κομματακι φυσιολογικο. ετσι δεν ειναι γιατρε μου...? :help:

Και πως τον φωνάζεις?

Εμείς από πριν βαπτιστούν τις φωνάζαμε με το όνομά τους.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#25517 Να σας ζησει edmond !!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#25518 Και μεις βαπτιζουμε το Σάββατο την μπομπιτσα μας

Send from my 4.4.2 Note 3
Άβαταρ μέλους
By gianik
#25537 Καποια συναισθηματα δεν μπορεις να τα αισθανθεις αν δεν εχεις παιδι κ επισης δεν μπορεις να τα κοντρολαρεις..
Προχτες , γυρνωντας απο τη δουλεια , μετα απο ενα τραγικο συμβαν , μπηκα στο σπιτι ρακος.Πηγα στο κρεββατακι του , κοιτωντας τον να κοιμαται αμεριμνος , με επιασαν τα κλαμματα , δεν μπορουσα να κρατηθω, ξεσπασα , αλλα μετα ηρεμησα..
Άβαταρ μέλους
By edmond
giannik1977 έγραψε:Να σας ζησει edmond !!

ευχαριστω πολυ!!

Νικο...
τον φωναζω...μπεμπη, για οσο ακομα βεβαια!
με το ονομα θα τον φωναζω -να μαστε καλα- μια ζωη.
μαλλον ζω τις μωρουδιακες στιγμες ακομα και οι οποιες ξερω οτι συντομα θα ξεπεραστουν ανεπιστρεπτι φυσικα! :sorry:
τι μωρουδιακες δηλαδη, που ο μικρος ηδη τραβαει πολλα ζορια!!
Άβαταρ μέλους
By mirage
Geo f1 έγραψε:Και μεις βαπτιζουμε το Σάββατο την μπομπιτσα μας

Προσκληση δεν είδα ακόμα...

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By corsair

θελω παστάκι!! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By bill33
corsair έγραψε:

θελω παστάκι!! :rtfm:

Μπομπονιέρα όχι;
Άβαταρ μέλους
By mirage
#25572 Οι μπομπονιερες γίνανε γυαλιά ηλίου

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Νίκος Παππάς έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Η μπεμπα οταν ειναι να κοιμηθει θελει μονο την μαμα...Και νανουριζεται με διαφημισεις!!! Και οταν σταματανε οι διαφημισεις αρχιζει η γκρινια..και οταν ειμαι και γω μαζι,ειναι και ο Σπαικ..και η μπεμπα θελει να παει στον μπαμπα που ειναι με τον Σπαικ..Παλι γκρινιτσα!!Οποτε η μαμα λεει...Μπαμπα και Σπαικ ΜΕΣΑ για να κοιμηθει!!!

Δεν μου αρεσει αυτο που εγραψε ο Geo f1 καθολου. Αλλαξτε τακτικη αμεσα γιατι σε λιγο θα δινει εντολες η μπεμπα. Τα μωρα δεν πρεπει να βλεπουν εικονες με γρηγορες εναλλαγες οπως διαφημησεις, τα κουραζει και τα αγχωνει.
Η μπεμπα στο δωματιο, αγκαλια με την μαμα η τον μπαμπα με πολυ χαμηλο φωτισμο μεχρι να κοιμηθει. 10 λεπτα δουλεια ειναι,
Μπορει να δυσκολευτειτε για 1-2 μερες, αλλα μετα θα ειστε αρχοντες!!!!

Μου αρεσει που τελειωσα το βαψιμο του σπιτιου :yahoo: μετα απο 4 ΣΚ, ουσιαστικα 4 Κυριακες αφου τα Σαββατα ετοιμαζα τον χωρο. Αλλαξε το σπιτι :inlove:

Συνεχιζω εδω για να μην χαλάμε το τοπικ <Μου αρεσει-Δεν μου αρεσει>!

Νικο σε ευχαριστω για την συμβουλη.
Ενα μικρο-μεγαλο θεματακι ειναι οτι η μπομπα ειναι πολυ μαμακιας στο θεμα υπνου! Και επειδη ειναι λιγο χοντρουλα, η κουτσουνα τα εχει δει ολα με την μεση της...Οποτε η πολυ αγκαλια εχει αρχιζει και κοβεται..Και εχει αντικατασταθει με καναπε και χαζι στις διαφημισεις...Ριχνουμε την φωτεινοτητα παντως για να μην την ενοχλουν πολυ οι εικονες...αλλα τις αρσεσουν παρα πολυ!!Και αν μπεις μπροστα της,γερνει για να δει την τηλεοραση..Να το κοψουμε λες ε?