Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By nass
#254557 Αν υπάρχει η δυνατότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για καλό είτε για κακό, είτε από χεράδες είτε από κουλούς.
Προφανώς και η κάθε αυτοκινητοβιομηχανία ζυγίζει τα μεν και τα δε και το "πρέπει" το δικό σου έχει τεράστια απόσταση από το δικό της.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#254567 Συνήθως υπερεκτιμούμε τις δυνατότητες μας γιαυτό και οι εταιρίες προσανατολίζονται σε τέτοιες λύσεις
σε απλά μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν πολύ και θα οδηγούνται απο το μέσο -και όχι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ - οδηγό. :rtfm:

Φαντάζομαι ο πσαγμένος ® και συνάμα ΓΝΩΣΤΗΣ Ⓒ , βγάζει την ασφάλεια και πορεύεται.

Το abs είναι υπερεκτιμήμενο :ninja:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#254572 O κατανεμητής όμως όχι, όπως και το σερβο. :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#254577 Ούτε το ABS είναι υπερεκτιμημένο φυσικά.

Όσο για το ESP, αν σε αφήνει να γυρίσεις και απλά κόβει την υπερβολή όταν δει ότι το παράκανες, δεν βρίσκω κάτι κακό. Σε πίστα παίζει να είσαι και πιο γρήγορος με τα ηλεκτρονικά, ενώ το μόνο που δεν θα μπορείς να κάνεις είναι doughnuts. Big deal...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#254597 Στην πληρώνω εγώ την τετράδα και απλά θέλω να σε δω να οδηγείς σε καταρρακτώδη βροχή... :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Govus
#254610 2016 και ακόμη στην ανάγκη απενεργοποίησης του ESP αναφερόμαστε...

Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#254671 Όχι ανάγκη, αλλά επιλογή. Ασφαλώς και συμφωνώ με τον Μάρκο και κάτι τέτοιο θα ήταν αιτία να μην αγοράσω το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά να βρω άλλα ανταγωνιστικά που θα μου έδιναν τη δυνατότητα πλήρους απενεργοποίησης.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#254676 Έτσι παίδες. Για αυτό και όλοι αυτοί που αγοράζουν BMW, το κάνουν για το απενεργοποιούμενο ESP.
Βy the way όσες φορές διάβασα απόψεις μέλους στο οδήγησα, θυμάμαι να διάβασα ότι άφηναν το ESP στο μεσαίο στάδιο του DTC(ονομασία bmw) γιατί μάλλον τους πάει το σκατό στην κάλτσα.
Θέλω να πω ότι μήπως να χαλαρώσετε λίγο;
Dieselato 150-180 ίππων και σας ενοχλεί το μη πλήρως απενεργοποιούμενο ESP;
Το οποίο μάλιστα είναι και έλαχιστα παρεμβατικό;
Έγραψα πιο πάνω ότι όποιος βάλει Performance Pack θα έχει άλλα κόλπα.
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#254683 Μην βαφτίζουμε τη |λογοκρισία| -σωφροσύνη, ούτε με ενδιαφέρει αν οι περισσότεροι αφήνουν το dtc στη μεσαία σκάλα.
Για εμένα σημασία έχει ότι η Bmw έπιδεικνύει εμπιστοσύνη στο προϊόν της και δίνει επιλογή και για μια ακόμη σκάλα.
Ας το έκανε και η Άλφα Ρομέο!

Και θέλεις και κάτι άλλο ?
Ειμαι οικογενειάρχης, μεσαίου εισοδήματος, "νοιώθω" από οδήγηση , δεν μπορώ να πάρω ακριβότερη έκδοση και δεν θέλω να τα "παρατήσω" οδηγικα....πες μου παλι,γιατί δεν απενεργοποιείται ο κόφτης στο σπορ σεντάν που πουλάς?
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Giuseppe Busso έγραψε:Βy the way όσες φορές διάβασα απόψεις μέλους στο οδήγησα, θυμάμαι να διάβασα ότι άφηναν το ESP στο μεσαίο στάδιο του DTC(ονομασία bmw) γιατί μάλλον τους πάει το σκατό στην κάλτσα.

Μια φορά το απενεργοποίησα πλήρως και αυτό γιατί βγήκε ο κάγκουρας από μέσα μου και ήθελα να κάνω doughnuts... :lol:
Στο μεσαίο στάδιο σου αφήνει όσο γλίστρημα θέλεις για να να πας γρήγορα αλλά και να παίξεις ταυτόχρονα. Δεν νιώθεις ότι σε περιορίζει. Αντίθετα νιώθεις ότι διορθώνει λίγο μετά από το σημείο το οποίο θα άρχιζες μόνος σου να διορθώνεις έτσι κι αλλιώς. Είμαι βέβαιος ότι και στην Giulia δεν θα νιώθεις ενόχληση. Υπάρχει και το έξτρα πακέτο όπως λες το οποίο σβήνει τον φύλακα. :iconcool:

ΥΓ: Επιτόπια στροφή 180 μοιρών με τέρμα γκάζι σε αφήνει να κάνεις και στην μεσαία ρύθμιση.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
tsilis έγραψε:Μην βαφτίζουμε τη |λογοκρισία| -σωφροσύνη, ούτε με ενδιαφέρει αν οι περισσότεροι αφήνουν το dtc στη μεσαία σκάλα.
Για εμένα σημασία έχει ότι η Bmw έπιδεικνύει εμπιστοσύνη στο προϊόν της και δίνει επιλογή και για μια ακόμη σκάλα.
Ας το έκανε και η Άλφα Ρομέο!

Και θέλεις και κάτι άλλο ?
Ειμαι οικογενειάρχης, μεσαίου εισοδήματος, "νοιώθω" από οδήγηση , δεν μπορώ να πάρω ακριβότερη έκδοση και δεν θέλω να τα "παρατήσω" οδηγικα....πες μου παλι,γιατί δεν απενεργοποιείται ο κόφτης στο σπορ σεντάν που πουλάς?

Καταρχήν θα έλεγα ότι καλά τα έγραψες, αλλά ανάποδα.
Καλά είπες για σωφροσύνη. Μην τη βαπτίζουμε |λογοκρισία|.
Προφανώς ο δρόμος που έχει επιλέξει η AR είναι να δίνει αυτή την επιλογή μόνο σε όποιον είναι petrolhead. Και τέτοιος θα είναι αυτός που θα βάλει το Performance Pack με το Torque Vectoring.

Ο τρόπος δε που γράφεις την άποψη σου, είναι ερειστικός με την έννοια ότι υποννοείς πως το προϊόν με το όνομα Giulia είναι επικίνδυνο στα χέρια του αδαή ενώ το προϊόν με το όνομα 3er BMW είναι ασφαλέστατο με τα ηλεκτρονικά OFF. Κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

Κανείς δεν σου είπε να πεθάνεις οδηγικά. Πρέπει να καταλάβεις τι επιλογές υπάρχουν και αν σε ενδιαφέρει η Giulia να βάλεις το ανάλογο πακέτο.

Όσο για την εμπιστοσύνη στο προϊόν της που δείχνει η BMW, απλά γελάω. Ναι δείχνει, αλλά θα έπρεπε να είναι πιο επιφυλακτική με την πελατεία της.
Δεν είναι όλοι χεράδες και ντριφτάδες.
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#254688 Δεν ειμαι βέβαιος για τίποτα μέχρι να δοκιμαστεί.
Επίσης, καλώς ή κακώς πρέπει να κάνεις ότι και ο άμεσος ανταγωνιστής σου, η ΒΜW, απλά να το κανεις ακόμη καλύτερα, γιατί αυτοί είναι το status και εσύ ο σφετεριστής.
Απενεργοποιούν σε όλα?
Το κάνεις και εσύ, τέλος!
Εδώ, είναι ολομέτωπη η επίθεση μετά από άπειρα χρόνια ...

Υ.Γ busso , δεν κατάλαβες τίποτα, πάμε παρακάτω...

Και για να το τελειώνουμε το θέμα, όταν πήρα το πρώτο μου Ιταλικό, εσύ πήγαινες μάλλον δημοτικό. Από τότε, ακολούθησαν άλλες 2 Αλφα Ρομεο και ένα υπέροχο Φιατακι
Κατά συνέπεια, όχι σε εμένα κατηγορίες και υπαινιγμοί για Bmwδοφιλιες και Ιταλοαντιπαθειες
Ελπίζω να έγινα καλύτερα αντιληπτός τωρα
Τελευταία επεξεργασία από tsilis και 12 Μάιος 2016, 15:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By GTS
Giuseppe Busso έγραψε:Έτσι παίδες. Για αυτό και όλοι αυτοί που αγοράζουν BMW, το κάνουν για το απενεργοποιούμενο ESP.
Βy the way όσες φορές διάβασα απόψεις μέλους στο οδήγησα, θυμάμαι να διάβασα ότι άφηναν το ESP στο μεσαίο στάδιο του DTC(ονομασία bmw) γιατί μάλλον τους πάει το σκατό στην κάλτσα.
Θέλω να πω ότι μήπως να χαλαρώσετε λίγο;
Dieselato 150-180 ίππων και σας ενοχλεί το μη πλήρως απενεργοποιούμενο ESP;
Το οποίο μάλιστα είναι και έλαχιστα παρεμβατικό;
Έγραψα πιο πάνω ότι όποιος βάλει Performance Pack θα έχει άλλα κόλπα.

Τι modes εχει το Giulia?
To Sport+ που είναι διαθεσιμο από χαμηλες εκδοσεις στα ΒΜW είναι αρκετο για καποιον που θελει καποιες συγκινησεις μαζι μια ένα οριο για να προστατευτεί.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
tsilis έγραψε:Δεν ειμαι βέβαιος για τίποτα μέχρι να δοκιμαστεί.
Επίσης, καλώς ή κακώς πρέπει να κάνεις ότι και ο άμεσος ανταγωνιστής σου, η ΒΜW, απλά να το κανεις ακόμη καλύτερα, γιατί αυτοί είναι το status και εσύ ο σφετεριστής.
Απενεργοποιούν σε όλα?
Το κάνεις και εσύ, τέλος!
Εδώ, είναι ολομέτωπη η επίθεση μετά από άπειρα χρόνια ...

Υ.Γ busso , δεν κατάλαβες τίποτα, πάμε παρακάτω...

Και για να το τελειώνουμε το θέμα, όταν πήρα το πρώτο μου Ιταλικό, εσύ πήγαινες μάλλον δημοτικό. Από τότε, ακολούθησαν άλλες 2 Αλφα Ρομεο και ένα υπέροχο Φιατακι
Κατά συνέπεια, όχι σε εμένα κατηγορίες και υπαινιγμοί για Bmwδοφιλιες και Ιταλοαντιπαθειες
Ελπίζω να έγινα καλύτερα αντιληπτός τωρα

Κατάλαβα πολύ καλά, αλλά και εσύ ότι πήρες όταν πήρες, εγώ ήμουν στα @@ του πατέρα μου και με έκανε κωλίδια με το Autobianchi Abarth.
Δεν σε κατηγόρισα βρε άνθρωπε. Είπα εμμέσως πλην σαφώς ότι εγώ με την κίνηση της BMW, που θεωρώ τα αυτοκίνητα της από τα πιο επικίνδυνα σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης και ταρζανιές, πως διαφωνώ.