Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
dimik έγραψε:

δώσε το διχίλιαρο και πάρε το GTi ρε το GTi :rtfm:

Αν εβγαινε 5θ το είχα κλείσει ήδη.
Κίκιζας . έγραψε:
Ο εχων το κασερι, αποφασιζει και διαταζει... :rtfm: :lol:

Μια χαρα χρωμα-εξοπλισμος, και ολα τα κομφορ... :thumbsup:
Με το καλο να παραλαβετε και να ειναι καλοταξιδο! :)

Ευχαριστουμε πολύ ..
Άβαταρ μέλους
By GTS
#254651 Τελικα πηρες αυτοματο με 17αρες; Χρωμα μπλε; Νομιζω ελεγες οτι το αυτοματο ειναι το παλιο.

Καλοταξιδο ομως!
Άβαταρ μέλους
By drdino
#254653 GTS, ρώτα αν πήρε 208, δεν είναι αρκετά ξεκάθαρο. :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
GTS έγραψε:Τελικα πηρες αυτοματο με 17αρες; Χρωμα μπλε; Νομιζω ελεγες οτι το αυτοματο ειναι το παλιο.

Καλοταξιδο ομως!

Αυτό όπως το βλέπεις.

Εικόνα

Ρε παιδιά αυτό το χρώμα άμα χτύπα ξύλο γίνει καμιά στραβή, πως φτιάχνεται? Παίζει ο κάθε μαστρο-Μήτσος να μπορεί να το φτιάξει? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#254660 Ωραίο, πολλά λεφτά για σούπερ μίνι αλλά με την γυναικεία λογική δεν βγάζεις άκρη, καλορίζικο και καλοταξιδο να είναι!

.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Deleted User 1 έγραψε:
GTS έγραψε:Τελικα πηρες αυτοματο με 17αρες; Χρωμα μπλε; Νομιζω ελεγες οτι το αυτοματο ειναι το παλιο.

Καλοταξιδο ομως!

Αυτό όπως το βλέπεις.

Εικόνα

Ρε παιδιά αυτό το χρώμα άμα χτύπα ξύλο γίνει καμιά στραβή, πως φτιάχνεται? Παίζει ο κάθε μαστρο-Μήτσος να μπορεί να το φτιάξει? :hmmm:

Κουκλι! Με το καλο να το παραλαβετε.

Στεφανε , ασε τα σαπιια :iconcool: Εδειχνες στην μανα σου το πορτοκαλι ωστε να μην το διαλεξει και υπογειως δουλευες για το εικονιζομενο :s_cool
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#254665 Πολύ όμορφο. Με το καλό φίλε μου.
Στήθηκε και η κόντρα. Μου πρότεινε άνοιγμα με την 147. Για να πέσουν τα στοιχήματα :rtfm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Νίκος Παππάς έγραψε:Κουκλι! Με το καλο να το παραλαβετε.

Στεφανε , ασε τα σαπιια :iconcool: Εδειχνες στην μανα σου το πορτοκαλι ωστε να μην το διαλεξει και υπογειως δουλευες για το εικονιζομενο :s_cool

Ευχαριστουμε πολύ. Μα την παναγία όμως χθες προσπαθούσα να την πείσω απ' το τηλέφωνο να ΜΗΝ το πάρει. Το λέω και δεν το πιστεύω ούτε εγώ. :lol: Χώρια που όταν πήγα στον αντιπρόσωπο για τα δικαιολογητικά και μου λεέει έχω φέρει και 2 αυτόματα με εξτρα, του λέω άσε μη μου πεις καν...

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ψηθηκα με τη μία για ηλιοροφή :inlove: κι ας μην ανοίγει. Αν βρω δε και μια μαμίσια ζαντούλα 16" για ανταλλαγή θα τις αλλάξω γιατί πιστεύω θα το χαντακώνουν οι 17αρες το αμάξι.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#254668 Πολύ κοντά θα είστε πιστεύω, λόγω EAT6.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
drdino έγραψε:Πολύ κοντά θα είστε πιστεύω, λόγω EAT6.

http://www.zeperfs.com/en/duel6017-2.htm

Για να δούμε. Πάω να ξηλώσω καθίσματα πίσω, να αφαιρέσω το νερό για το παρπρίζ, να βγάλω ρεζέρβα και εργαλεία από πίσω. :lol:
Και να φουλάρω 100στάρα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#254675 Κι εγώ αυτό του είπα. Καρμπόν θα πηγαίνουν. Όπου διάβασα λένε είναι αργό το ΕΑΤ6 (ας είναι αξιόπιστο τουλάχιστον).

Για να πιάσει τα εργοστασιακά του νούμερα γενικά το αμάξι πιστεύω θα θέλει το tuning του 130 που (μαλλον) είναι ίδιο σε hardware και αλλά μόνο χαρτογράφιση.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Giuseppe Busso έγραψε:Πολύ όμορφο. Με το καλό φίλε μου.
Στήθηκε και η κόντρα. Μου πρότεινε άνοιγμα με την 147. Για να πέσουν τα στοιχήματα :rtfm:

Συμφωνα τουλαχιστον με τα δημοσιευμενα τεχνικα χαρακτηριστικα, και καποιες πρωτες δοκιμες επι μπανανιακου εδαφους (10,6sec το 0-100Km/h δινει το Drive) μαλλον θα χανει πολυ οριακα το 208, λογω αυτοματου...ταυτοχρονα βεβαια ο ιδιος θα μπορει να πινει καφε και να ψαχνει εφαρμογες στο navi :lol: , ενω εσυ θα εισαι συγκεντρωμενος στο να "καρφωσεις" την επομενη σχεση... :shifty:
Τελευταία επεξεργασία από Κίκιζας Γρηγόρης και 12 Μάιος 2016, 15:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#254678 Θα χάσει την αλλαγή 2α-->3η βασικά που κλασικά είναι tricky στην Alfa και εκεί μπορεί να κερδίσω κατιτίς. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Deleted User 1 έγραψε:Θα χάσει την αλλαγή 2α-->3η βασικά που κλασικά είναι tricky στην Alfa και εκεί μπορεί να κερδίσω κατιτίς. :whistlink:

Ώπα, δεν κατάλαβες. Στη δικιά μου, την κοιτάζω και αλλάζει μόνη της σχέση (θέλει, δεν θέλει). Τόσο καλά με ξέρει :shifty: :rtfm: :lol: