Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#254569 Αφήστε το, έκανα αυτά που κοροϊδεύω. 21+ για super mini που δεν ειναι και premium. :whatever: Κι όλα αυτά γιατί δεν ήθελε με τίποτα το πορτοκαλί η μάνα μου. Το μπλε δε το προλάβαμε.

Asimov έγραψε:Τι έκδοση είναι; 17αρες ζάντες δεν είναι too much?

208 1.2Τ Allure 110hp EAT6 συν τα έξτρα που έχει πάνω η φώτο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#254576 To 5θ με τα 102hp μόνο αν του βάλεις το αυτόματο πάει 21 τιμή καταλόγου.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#254578 Εχω δει κατι Μινι D αυτόματα με καλο εξοπλισμο. Αν ηταν να παω στα 20 θα κοιταγα να δω τι τιμες βγαινουν με εκπτωση κλπ. 208 μεχρι 16 θα σκεφτομουν. Το πορτοκαλι ποσο βγανει?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#254583 Δεν παίρνω diesel. Από diesel έχει άπειρες επιλογές η αγορά. Αυτό πληρώνουμε τώρα, την εμμονή στη βενζίνη (και τον περιορισμό των διαστάσεων γιατί με 21 παίρνεις της παναγιάς τα μάτια).

Το πορτοκαλί βγαίνει 17 ακριβώς και είναι χειροκίνητο Allure χωρίς κανένα εξτρα.

Πάντως πολύ ευχαριστημένος από Mini Moke στην Αγ. Παρασκευή, να τα λέμε αυτά. Πωλητής σωστός, ενημερωμένος, ενόχλησε όσο έπρεπε χωρίς να γίνει φορτικός και έκανε όσο ψαλίδι του ζήτησα επιπλέον και στο πορτοκαλί και στο γκρι.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#254585 Ναι και θα κυκλοφορεί gangsta η κυρα Αγγέλα! :metalo: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#254586 Ετοιμοπαράδοτο ή παραγγελία; Την απόσυρση την προλαβαίνει;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#254590 Ετοιμοπαράδοτο. Γι' αυτό έγινε η όλη ιστορία έτσι για να προλάβουμε απόσυρση, το πακέτο εγγύησης και service (που σύμφωνα με τα λεγόμενά τους θα καταργηθεί τέλος του μήνα, αλλά δεν το πιστεύω) και για να πάει με το παλιό ΦΠΑ. Συν ότι φυσικά πληρώνουμε νοικιάρικο αμάξι εδώ και 2.5 μήνες.

Αν ήταν για παραγγελία (θέλει 3.5 μήνες) θα έπαιρνα ένα χειροκίνητο Ice Silver Allure με μόνο έξτρα τη σταθερή οροφή στα 17.500€ άντε 18.000€ και θα ήμουν άρχοντας.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#254591 Το πορτοκαλι είναι ωραιο χρωμα. Το μονο που με χαλαει είναι το 5αρι. Κριμα που δεν μπορεις να της το πλασσαρεις...
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#254601 Για να γλιτώσεις δηλαδή τα 500 ευρώ της απόσυρσης θα πας σε εκδοση +3000-4000 απο αυτό που σε καλύπτει;
Άβαταρ μέλους
By Arrow
bibendum έγραψε:Για να γλιτώσεις δηλαδή τα 500 ευρώ της απόσυρσης θα πας σε εκδοση +3000-4000 απο αυτό που σε καλύπτει;

Λες να έχει και άλλος τέτοιο αμάξι στην Ελλάδα?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#254624 Yeap. Mom logic. 4 χιλιάρικα για το χρώμα. :dizzy:

Πρώτη φορά έβερ χθες το βράδυ ήμουν εγώ η φωνή της λογικής και φώναζα ότι είναι πολλά τα λεφτά για super mini αλλά την είχε πιάσει λύσσα κακιά. Δεν πειράζει...γλίτωσα κάνα 2χιλιαρο που είχα πει θα της δώκω για τα μάτια του κόσμου και πήρα σε αντάλλαγμα ακόμα καλύτερο εξοπλισμό. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Deleted User 1 έγραψε:Yeap. Mom logic. 4 χιλιάρικα για το χρώμα. :dizzy:

Πρώτη φορά έβερ χθες το βράδυ ήμουν εγώ η φωνή της λογικής και φώναζα ότι είναι πολλά τα λεφτά για super mini αλλά την είχε πιάσει λύσσα κακιά. Δεν πειράζει...γλίτωσα κάνα 2χιλιαρο που είχα πει θα της δώκω για τα μάτια του κόσμου και πήρα σε αντάλλαγμα ακόμα καλύτερο εξοπλισμό. :lol:

δώσε το διχίλιαρο και πάρε το GTi ρε το GTi :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Deleted User 1 έγραψε:Yeap. Mom logic. 4 χιλιάρικα για το χρώμα. :dizzy:

Ο εχων το κασερι, αποφασιζει και διαταζει... :rtfm: :lol:

Μια χαρα χρωμα-εξοπλισμος, και ολα τα κομφορ... :thumbsup:
Με το καλο να παραλαβετε και να ειναι καλοταξιδο! :)