Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#254240 Βέβαια, αυτά τα κοροϊδεύουμε. Και πιθανότατα δικαίως.

Αλλά όταν φτάνουμε στο ελαιόλαδο, και βλέπουμε
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
κ.ο.κ. με markup στο θεό (hipster level+)
αντί για
Εικόνα

Τότε έχουμε τον έντυς (αχ βρε έντυς... ΑΧ ΒΡΕ ΕΝΤΥΣ) να βγαίνει στα μπαλκόνια του Μεγάλη Βρετανία και του Galaxy και να εκσπερματίζει στη Βασίλισσα Σοφία φωνάζοντας "παρτ..." όχι λάθος διαφημιστικό... "Μάθετε μπαλίτσα για το μαρκετιγκ, αν αυτά τα κάναμε αντί για συναιτερισμούς θα ήμαστε σιλικοβάλευ σήμερα".

αχ βρε έντυς :s_cry :s_cry
Άβαταρ μέλους
By g8777
#254268 Οι new age αγρότες παράγουν τσάτνεϊς και super foods

Κανονικα εδω θελει σεντονι.

ΑΛΛΑ!

Από: Ελένη Ψυχούλη

Εικόνα

:iconcool:

Μια απορια μόνο: Mjacob πώς το κανες αυτο στη λιμπιντο σου; :(

Δεν θα συφιλιαστω εγω πρωϊνιατικο με το να το κρατησω μεσα μου:

Η αθώα σοκολάτα
Η νέα ελληνική σοκολάτα κυκλοφορεί χωρίς ζάχαρη, βιολογική και σε συνδυασμούς που δεν είχε ως τώρα γευτεί το γλυκό μας ένστικτο: με μαύρη τρούφα, με και στέβια, με ολόκληρες ελιές, με θυμάρι, με δυόσμο και μέντα, με ελαιόλαδο και χαρούπι, με σπιρουλίνα και ελαιόλαδο, λευκή με γιαούρτι και ελιές αλλά και με γεύση χωριάτικη σαλάτα.

Εικόνα

Tη σοκολατα δεν θα την ξαναβρισεις. Τη σοκολατα. :x Βαλτης και αρνισΑ ποδαρακια μεσα αν ειναι.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
mjacob έγραψε:Βέβαια, αυτά τα κοροϊδεύουμε. Και πιθανότατα δικαίως.

Αλλά όταν φτάνουμε στο ελαιόλαδο, και βλέπουμε
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
κ.ο.κ. με markup στο θεό (hipster level+)
αντί για
Εικόνα

Τότε έχουμε τον έντυς (αχ βρε έντυς... ΑΧ ΒΡΕ ΕΝΤΥΣ) να βγαίνει στα μπαλκόνια του Μεγάλη Βρετανία και του Galaxy και να εκσπερματίζει στη Βασίλισσα Σοφία φωνάζοντας "παρτ..." όχι λάθος διαφημιστικό... "Μάθετε μπαλίτσα για το μαρκετιγκ, αν αυτά τα κάναμε αντί για συναιτερισμούς θα ήμαστε σιλικοβάλευ σήμερα".

αχ βρε έντυς :s_cry :s_cry

πόσο να κάνει να βάζω σε τέτοια μπουκαλάκια το λάδι και να το πουλάω στο θεό; :hmmm: να κοπούν τα πεσκέσια να βγάλουμε κάνα φράγκο
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#254283 Το να τα βάνεις δεν κοστίζει και τόσο.
Αυτό που κοστίζει είναι:

Να πληρώσεις κάποιον να στα σχεδιάσει.
Να πληρώσεις κάποιον να στα πιστοποιήσει.
Να έχεις παραγωγή σταθερών χαρακτηριστικών.
Να πληρώσεις κάποιον να σου βρίσκει ποιος θα τα αγοράζει.

Το κόστος δεν πρέπει να είναι εξωπραγματικό.
Ο χρόνος που θα πρέπει να σπαταλήσεις όμως, παίζει να είναι. Αν σε ενδιαφέρει πάντως, να με πεις, με έδωκαν προίκα :lol: κάτι στρέμματα και πρέπει να ζμπρώξουμε πουθενά :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#254288 Εγώ περιμένω προίκα στη Κυπαρισσια που το λάδι τους είναι παρόμοιο με το δικό μας, έχει ο πεθερός πράγμα

Από τα παραπάνω που λες μόνο τη σταθερή ποιότητα μπορώ να εγγυηθώ και βιολογικοτητα γιατί έχουμε πολύ καλά δέντρα, τα άλλα ίσως άξιζε να τα ψάξω κάποια στιγμή γιατί είναι θέμα χρόνου να πρέπει μόνο εγώ να ασχολούμαι με αυτά και θα το κάνω γιατί μπορεί να τρώω όλα τα σκουπίδια του κόσμου, αλλά λάδι του εμπορίου ή κάνα ντενεκε παράξενο που δε ξέρω τι ρόλο βαραει είναι το έσχατο σημείο για μένα θα πεθάνω αν φάω :help:

Προτιμώ να φάω σπορελαιο παρά ελαιόλαδο που δε ξέρω
Άβαταρ μέλους
By g8777
#254292 Το εξωπραγματικο θα είναι να δημιουργηθουν /λειτουργησουν οι δομές για να φτάσει στο ράφι το μπουκαλάκι.
Πάρε Κέρκυρα πχ. Ένα εκατομμύριο τουρίστες /σαιζόν και ακόμα τενεκες. Και οξύτητα στο 7-8. :s_hang
Άβαταρ μέλους
By mjacob
g8777 έγραψε:Το εξωπραγματικο θα είναι να δημιουργηθουν /λειτουργησουν οι δομές για να φτάσει στο ράφι το μπουκαλάκι.
Πάρε Κέρκυρα πχ. Ένα εκατομμύριο τουρίστες /σαιζόν και ακόμα τενεκες. Και οξύτητα στο 7-8. :s_hang

Ποιο ράφι;

Ξεκινά εσύ να τυπώνεις τα πιστοποιητικά premium organic exclusive ολιβόιλ να τα πάω στο χωριό να τα δείχνω
Άβαταρ μέλους
By g8777
#254344 Ναι, θα κάτσω να τα κάνω όλα αυτά για να πας εσύ στου χουριο. :dizzy:

Καντινα θα παρκάρω στην 5η Λεωφόρο :shifty: να το δίνουμε 120 ευρώ το λίτρο.
Μέσα θα μπαίνουμε, ίσα τον ΟΓΑ θα βγάζουμε με τα γατονια που κυκλοφορούν εκεί. :s_laughat :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By dstou
#254346 Eκατοντάδες έχουν αποτύχει προσπαθώντας να πουλήσουν λάδι σε τιμή πολυτελείας, παρόλο που είχαν άριστη πρώτη ύλη στα χέρια τους. Είναι πολύ δύσκολο.
Η οξύτητα στο λάδι των νησιών όπως η Κέρκυρα,Κυκλάδες, Λέσβο, Κρήτη, αλλά και ορισμένων στεριανών περιοχών, έχει να κάνει κυρίως με τον τρόπο συλλογής του και δευτερευτόντως με την ποικιλία. Σε πολλούς όμως αρέσει έτσι.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#254350 Tο πρόβλημα με το λάδι δεν είναι η δυσκολία εξαγωγής και προώθησης. Είναι τα δεδομένα χαρακτηριστικά του έλληνα ελαιοπαραγωγού-επιχειρηματία. Κλασικά νομίζει ότι επειδή έχει καλό προϊόν έχει πιάσει τον παπά απ' τα @@, είναι φυσικά κοντόφθαλμος και στερείται βασικών γνώσεων πάνω στο επιχειρείν. Δυστυχώς ακούω διαρκώς κι από νέα παιδιά ότι αν δεν πάει καλά η (όποια) δουλειά, θα πάω στο χωριό να βγάζω λάδι λες και είναι στον αυτόματο η κότα με τα χρυσά αυγά.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
dstou έγραψε:Eκατοντάδες έχουν αποτύχει προσπαθώντας να πουλήσουν λάδι σε τιμή πολυτελείας, παρόλο που είχαν άριστη πρώτη ύλη στα χέρια τους. Είναι πολύ δύσκολο.
Η οξύτητα στο λάδι των νησιών όπως η Κέρκυρα,Κυκλάδες, Λέσβο, Κρήτη, αλλά και ορισμένων στεριανών περιοχών, έχει να κάνει κυρίως με τον τρόπο συλλογής του και δευτερευτόντως με την ποικιλία. Σε πολλούς όμως αρέσει έτσι.

είναι και θέμα συνήθειας/γούστου , τα λάδια που περιγράφεις εμένα δε μου αρέσουν και δε θα επέλεγα να τα αγοράσω και σε χαμηλή τιμή ακόμα και σε πολλούς δεν αρέσουν
παρόλα αυτά σε πολλούς έχουν περάσει ότι είναι κάτι το εξαιρετικό (επτάνησα, κυκλάδες είναι ανύπαρκτα μιλάω για κρήτη λέσβο)

το θέμα οξύτητας γενικά ακόμα και εκεί που δεν είναι επιθυμητή δεν είναι και το πιο απλό πράγμα και δεν έρχεται και τελείως ουρανοκατέβατα
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#254370 Oi περισσότεροι, που έχουν ελιές και βγάζουν λάδι, τους ενδιαφέρει να πουλήσουν 70 ευρώ τον τενεκέ και τέλος. Τι εξαγωγές, τι πιστοποιήσεις..