Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
Focusman91 έγραψε:
giannik1977 έγραψε:Εσυ μη μιλας κ κοιτα να ξεκοψεις απ την πρωην.. :x
Ουτε fb ,ουτε χρονια πολλα ουτε τπτ..Αλλο να τη δεις τυχαια μια μερα στο δρομο. :oops:

Εμενα η πρωην με διεγραψε απο το φουμπου, τωρα το Σεπτεμβρη συναντηθηκαμε τυχαια στο δρομο και απλως τα βλεμματα μας κοιταξαν αλλου και απ'οτι πληροφορουμαι (οκ τσεκαρω το προφιλ της απο αυτο ενος φιλου μου που τον εχει κρατησει ακομα) δεκα μερες αφ'οτου χωρισαμε τα φτιαξε μ'αλλον!! :metalo:

Καποια στιγμη πρεπει να προχωρησω τη ζωη μου... :ninja: :oops:

rx8_drifter έγραψε:Πού ακριβως ειναι το μεμπτο; Κατα πασα πιθανοτητα σε ειχε ηδη σχολασει και ο αλλος ηταν στο pipeline :lol:

Αυτό. Σε 10 μέρες δεν προλαβαίνει να κάνει τίποτα, σίγουρα μιλούσαν από πριν και δεν το είχες πάρει χαμπάρι... Όταν αποφάσισε ότι είχε έρθει η σειρά του, εσύ έγινες αυτόματα εκκρεμότητα προς ξεκαθάρισμα για να έχει ελεύθερο το πεδίο για εκείνον.
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
#25297 Τις «έρευνες» για τα... ολέθρια αποτελέσματα των διαζυγίων στην υγεία των αντρών, τα διαβάζω από μικρό παιδί.

Τέλος πάντων, επειδή στην σχέση το σεξ είναι σοβαρός παράγοντας, τουλάχιστον για τον Έλληνα, αλλά έχει και γεωπολιτικές προεκτάσεις...
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#25299 Και νομιζα οτι επεσα στην εξαιρεση των Πατρινιων. :svivhaha: :s_cry
Meanwhile στην παρεα μου εχουμε μια πρωην μου με την οποια ειχε γινει ενας βαρβατος καυγας πριν κανα χρονο με αποτελεσμα να χωριστει η παρεα μου σε στρατοπεδα. Μετα αρχες του χρονου σκοτωθηκε ο πατερας της σε τροχαιο. Τωρα κατοπιν πιεσεως απο την υπολοιπη παρεα, εχουμε αρχισει να ξαναμιλαμε. Το θεμα ειναι το εξης. Τη Δευτερα με εχει καλεσει στην ορκωμοσια της. Εγω δε πολυθελω να παω γιατι εφοσον παω εγω στη δικη της, μετα θα πρεπει να την καλεσω και στη δικη μου, κατι το οποιο το αποκλειω γιατι οκ δεν ξεχναω και πολυ ευκολα. Και το κακο ειναι οτι ακομα δεν εχω βρει δουλεια για να πω οτι δεν μπορω να παω..
Άβαταρ μέλους
By Hannibal
panos2171 έγραψε:Για την περιπτωση του μπιχλα νομιζω πως είναι λάθος να πας και να ζητησεις εξηγήσεις απο την αλλη. Σε παρόμοια φαση εκανα το ίδιο. Βασικά φιλιθηκαμε κιολας και μετα έκανε πως δεν τρέχει τίποτα. Την πρωτη φορά βλακωδως ζήτησα εξηγήσεις, τις αλλες 2 απλα αδιαφορουσα αλλά παλι εκανα κινήσεις για να μου πει απλα οτι είναι μπερδεμένη. Ακόμα σκέφτομαι, αν έτρωγε καμια σφαλιαρα τι θα γινοταν . Εδώ θέλω ανάλυση κουπεα... :shifty:

< >

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από Hannibal και 16 Οκτ 2014, 15:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Focusman91 έγραψε:Και νομιζα οτι επεσα στην εξαιρεση των Πατρινιων. :svivhaha: :s_cry
Meanwhile στην παρεα μου εχουμε μια πρωην μου με την οποια ειχε γινει ενας βαρβατος καυγας πριν κανα χρονο με αποτελεσμα να χωριστει η παρεα μου σε στρατοπεδα. Μετα αρχες του χρονου σκοτωθηκε ο πατερας της σε τροχαιο. Τωρα κατοπιν πιεσεως απο την υπολοιπη παρεα, εχουμε αρχισει να ξαναμιλαμε. Το θεμα ειναι το εξης. Τη Δευτερα με εχει καλεσει στην ορκωμοσια της. Εγω δε πολυθελω να παω γιατι εφοσον παω εγω στη δικη της, μετα θα πρεπει να την καλεσω και στη δικη μου, κατι το οποιο το αποκλειω γιατι οκ δεν ξεχναω και πολυ ευκολα. Και το κακο ειναι οτι ακομα δεν εχω βρει δουλεια για να πω οτι δεν μπορω να παω..

πες οτι σε έχει κλείσει ο ρεντ για νομικό σύμβουλο στην νέα σταρτ απ του :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
red_monster έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Και νομιζα οτι επεσα στην εξαιρεση των Πατρινιων. :svivhaha: :s_cry

πες οτι σε έχει κλείσει ο ρεντ για νομικό σύμβουλο στην νέα σταρτ απ του :metalo:

Ποτε αρχιζουμε?? :s_howdy :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#25329 Αν δεν θέλεις, δεν πηγαίνεις. Έλεος κιόλας.

Σέρνονται και ιώσεις, μπορεί να αρρωστήσεις μέχρι εκείνη την ημέρα.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#25340 Aν δεν πας θα παρεξηγηθεί; Αφού έτσι κι αλλιώς τσακωμένοι είστε.
Άβαταρ μέλους
By kobulis
umaga έγραψε:
Focusman91 έγραψε:...

απλα μην πας :iconcool:

Ακριβώς αυτό!

Η κοπέλα θα είναι καλοντυμένη με ανθοδέσμες στα χέρια, θα ακούει μπράβο απο παντού, εσυ θα εισαι στην καλυτερη ο φτωχος συγγενης, στη χειροτερη το κωλοπαιδο που την ταλαιπωρουσε, θα την έχουν στα ωπα-ωπα, και σε τελική ανάλυση θα σου πουλήσει μούρη σε τρελές ποσότητες.

Δεν πηγαίνεις με τίποτα, αλλά στελνεις μια σπέσιαλ ανθοδεσμη με κάρτα/ευχές/ονοματεπώνυμο στο σπίτι της για το κιμπαριλίκι του πράγματος.

Όσο για δικαιολογία, βγηκες το προηγούμενο βράδυ με καλή παρέα κ ήσουν κομμάτια την επόμενη.

< μου με χρήση Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#25452 ^dat, και βγαινεις κι απο πανω.
Ουτε εξηγεις ουτε τπτ, συγγνωμη που δε μπορεσα να ερθω, σου ευχομαι καλη αρχη, εμοτικον
Άβαταρ μέλους
By trident1971

First world problems :lol: :lol: :help: