g8777 έγραψε:

ΧΑΡΜΠΟΥΓΚΕΡ
από τα weddy's
21 quadra έγραψε:Nαί, ωραία και σωστά τα είπε, όπως τα έλεγαν 50 χρόνια όλοι και μετά έκαναν άλλα όποτε έρχονταν στην εξουσία, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό, είναι ότι όσα είπε ότι γίνονταν επί 50 χρόνια γίνονται και σήμερα, με λίγα λόγια αυτά που είπε χτές τα λέει επί 25 χρόνια ο Λεβέντης, κάνει δηλαδή συστηματικό τσουβάλιασμα κατά τα λεγόμενα του κυρίου mirage που μου κούνησε πριν κάποιο διάστημα το δάχτυλο γιατί δεν πέρνω καμμία κομματική θέση και μάλλον δεν του αρέσει, με θέλει να έχω ταμπέλα στο κούτελο άγνωστο για ποιούς λόγους, αυτά είναι τα λόγια του
Επισης να προσεχεις το τσουβαλιασμα γιατι το κανεις συστηματικα.
Γιατί και εγώ το ίδιο έκανα, θεώρησα και θεωρώ όπως και ο Λεβέντης ότι το πολιτικό σύστημα επί 50 χρόνια εφάρμοζε κατά οριζόντιο τρόπο την ίδια λάθος πολιτική και πάντα υπέρ του και υπέρ των δικών του ανθρώπων, άρα θα κάνει το ίδιο και σήμερα ο κύριος mirage για τον Λεβέντη ?
Θα αναφέρει ότι κάνει συστηματικό τσουβάλιασμα ?
Γιατί σχεδόν κάθε φορά που γράφω κάτι πολιτικό ο κύριος mirage κάτι βρίσκει να που προσάψει λες και έχει την θεϊκή ιδιότητα να διαθέτει το αλάνθαστο κριτήριο να κρίνει τους άλλους, γιατί και Χρυσαυγίτη μας έχει αποκαλέσει, δικό σας και αυτό κύριε
Εισαι Χρυσαυγιτης; Αν εισαι ΟΚ παω πασο....
Δεν τον γνωρίζω και ούτε πρόκειται, μόνο θα του πω με όση ευγένεια θεωρώ ότι διαθέτω πως η έπαρση κάποια στιγμή στη ζωή ενός εκάστου εξ΄υμών είναι κακός σύμβουλος και είμαι σε θέση να την ξεχωρίσω όπως και την ταπεινότητα, ειδικά αφού την έπαρση την έχω ζήσει και πληρώσει ακριβά και εν τέλει προσπεράσει θεωρώντας την άκρως λανθασμένη - για να μην πω βλακώδη - ενέργεια.
Ναι νιώθω ότι με έχει αδικήσει ερκετές φορές ο κύριος mirage και γιαυτό επανέρχομαι για τελευταία φορά επί του θέματος.
mjacob έγραψε:Μ. Σάλλας:..................................
g8777 έγραψε:........................................
Μάθε μπαλιτσα από Σαλιερι μωρή Ευτερπη.

) που γράφει ανοησίες που ακόμα και πρωτοετής οικονομικών ξέρει ότι δεν ευσταθούν, στον άσχετο και μισαλλόδοξο Ανδριανόπουλο.
Εντάξει, διαφωνώ εντελώς μαζί τους πολιτικά, αλλά δεν είμαι και Γερμανός να κατουράω στο τάφο τους μετά το 7-1. Κάπου λυπάσαι τον αντίπαλο όταν έχει πέσει κάτω.
Έχει πάρει χαμπάρι ότι ακριβώς έτσι μπορεί να σκέφτονται κάποιοι για εμάς όταν περνάνε έξω από μια τυχαία ελληνοχριστιανική εκκλησία το Πάσχα ας πούμε;
Όσο για το υποτιθέμενο hostile takeover που φοβούνται κάποιοι (και εδώ μέσα), οι μουσουλμάνοι στο ΗΒ είναι μόλις 4.4% του πληθυσμού. Αυτό για τα "μεγάλα ποσοστά που δεν κρατιούνται πλέον κάτω από την επιφάνεια". Όσο για τον Sadiq Khan, ο τύπος είναι μετριοπαθής και κοινωνικα φιλελεύθερος, και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να τον ψήφιζα. Όχι γιατί είναι μουσουλμάνος, ούτε παρ'όλο που είναι μουσουλμάνος αλλά γιατί εφ'όσον οι βασικές αρχές και η πολιτική του είναι συμβατές με τις δικές μου, η θρησκεία/καταγωγή του μου είναι αδιάφορη έστω και αν είναι διαφορετική από τη δική μου. Παρεμπιπτόντως, στις εκλογές τη περασμένη Πέμπτη ψήφισα κόμμα που η αρχηγός του είναι λεσβία.
) και χρειάζεται λίγο προμόσιον. Σαμ'πως η Κάρι Μπράντσω δεν ξεπάτωσε τον κώλο της για να προμοτάρει το βιβλίο της στο Sex and the City; Γι αυτό, μη ντρέπεσαι Αντρέα. Φόρα τα Manolo Blahnik και βγες στη γύρα, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.
Zorz έγραψε:Όσο για το υποτιθέμενο hostile takeover που φοβούνται κάποιοι (και εδώ μέσα), οι μουσουλμάνοι στο ΗΒ είναι μόλις 4.4% του πληθυσμού.
Islam is London's largest minority religion. There were 607,083 Muslims reported in the 2001 census in the Greater London area.[1] In the 2011 census Office for National Statistics, the proportion of Muslims in London had risen to 12.4% of the population (40% of England's Muslims). In the boroughs of Newham and Tower Hamlets, the percentages of Muslims were over 30%.

Britain is home to more than three million Muslims for the first time ever with more than half born outside the UK, according to new figures.
The number has doubled in just over a decade as a result of soaring immigration and high birth rates.
In some parts of London, almost half the population are now Muslims, according to analysis from the Office for National Statistics.
And if current trends continue, the areas could become majority Islamic within ten years.
Half of those following Islam in England and Wales were born abroad while one in four are under ten years old – indicating a high birth rate within the community.
According to these figures, Muslims now make up one in every 20 people in the country.
“This is clear evidence of the way in which mass immigration is rapidly changing the nature of our society. The Home Secretary was right in her conference speech to point to the potential pressures on social cohesion.”
Lord Green
The highest percentage of Muslims is East London’s Tower Hamlets, with 45.6 per cent while neighbouring Newham has 40.8 per cent.
Outside the capital, Blackburn, in Lancashire, was highest with 29.1 per cent of the city made up of followers of Islam.
And in both Slough and Luton over a quarter of the population is now Muslim with Birmingham and Leicester coming in at over a fifth.
A spokesman for the Muslim Council of Britain said: “This statistic highlights the diversity in modern Britain, and the need that this is reflected in all spheres of life, from top management opportunities to political representation.”
But Lord Green of Deddington, the former diplomat who chairs Migration Watch UK, told The Mail on Sunday: “This is clear evidence of the way in which mass immigration is rapidly changing the nature of our society. The Home Secretary was right in her conference speech to point to the potential pressures on social cohesion.”
Across the country there are now 3,114,992 Muslims with 1,554022 born overseas and they now make up 5.4% of the population of England and Wales.
In 1991 it stood at just under one million – 950,000 – representing 1.9 per cent of the total.
The Muslim population is set to rise further as a result of the unprecedented surge in refugees from Middle Eastern and North African countries trying to reach Western Europe in the past year.
A record 5,095 asylum applications were made to the UK in October 2015, latest figures show, with one in ten made by Syrians
mjacob έγραψε:ΧΑΡΜΠΟΥΓΚΕΡ
από τα weddy's
Γαμάτος :lol: https://x.com/evrythngformu1a/stat[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]