Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By fokion
#249471 κλιση δεξια αριστερα ( πιο δυσκολο )
κλιση πανω κατω ( πιο ευκολο )
εκτός αν θες και μπρατσο "για να βγαινει" πιο εξω ωστε να στριβει πιο πολυ....

ΜΕΓΙΣΤΗ προσοχη ειδικά στη με μπρατσο ΠΟΛΥ καλο βιδωμα στο τοιχο - δηλ να πιασουν καλα κι οχι τζουφια. Σε γυψοσανιδα ΜΟΝΟ με τα ειδικά βυσματα και τουλαχιστον διπλή γυψοσανιδα.
Μου ειρθε ενα προσπεκτους με καλές τιμες αν και δεν εχω χρησιμοποιησει τα προιοντααυτης της εταιρίας
Δευτερα που θα ειμαι γραφειο να σου πω την εταιρεία
Άβαταρ μέλους
By xenos
#249472 Για στειλε, θενκς. Μπρατσο δεν θέλω.

<
Άβαταρ μέλους
By nass
#249820 Ποιά τηλεόραση προτείνετε για διάσταση 46-50'' αυστηρά (μέγιστο πλάτος 114 cm) διότι θα μπει πάνω από ένα τζάκι με τόσο πλάτος καμινάδας) ?

Δεν ενδιαφέρουν καθόλου 3D και UltraHD.
Δεν ενδιαφέρει καθόλου η απόδοση σε home cinema, καθώς υπάρχει προβολέας για αυτή τη δουλειά. Ενδιαφέρει μόνο η απόδοση σε τηλεοπτικό σήμα.
Προφανώς καλός δέκτης DVB-T απαραίτητος.
Λεπτά bezels και ει δυνατόν όχι μαύρα (πχ. ασημί) επιθυμητά.
Smart χαρακτηριστικά αδιάφορα επειδή υπάρχουν ένα σωρό smart συσκευές (media player, ενισχυτής AV)

Φήμες λένε ότι οι Panasonic παρά την εξαφάνιση των Plasma :( εξακολουθούν να είναι κορυφαίες, ισχύουν ?

Budget: Ας πούμε €800 αν και βλέπω διάφορα ενδιαφέροντα μοντέλα στα περίπου €600.
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#249849 Κάτοχος εδώ και 1.5 χρόνο της από πάνω. Προτείνεται με τα χίλια. Από την έρευνα που είχα κάνει στο avclub , οι sony είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για τηλεοπτικό σήμα.

Eγώ την βαράω και με netflix που το έχει built in , αλλά και xbox και είμαι υπερευχαριστημένος.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#249884 Δες και κατα Lg μερια... ειδικά τις digital signage....... ( exoyn tuner και βασικό ηχο ). Εχω μια HD και τιποτα αλλο ( που λεει ο λογος ) στο σαλονι...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#253795 Ξαφνικά σήμερα η tv (32αρα Lg , 7ετίας) εμφανίζει μία θολούρα , σαν να έχει ομίχλη μέσα...
Εικόνα

Σίγουρα δεν έχουν πειραχτει τπτ ρυθμίσεις. Προσπάθησα να αλλάξω , χρώμα , αντίθεση , φωτεινότητα , δεν άλλαξε κάτι σπουδαίο.
Πάω για άλλη;
Άβαταρ μέλους
By gianik
#253806 Παντού Χρήστο κ μέσω nova κ μέσω κεραίας..

.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#253810 Έτσι κ κάνω τετοιο αστείο , η είτε θα με , είτε θα μου βάλει τον ξέρεις που , είτε θα μου την φέρει κολλάρο...
Γμτ , παλευω τοση ώρα , το ίδιο , παγωμένο θολό λευκό χρώμα..
Άβαταρ μέλους
By Chris
#253811 Ε εφου στο κανει με διαφορετικες πηγες τι να παλεψεις, ειναι εσωτερικο θεμα, καμια καρπαζα μονο ισως
Άβαταρ μέλους
By dimik
gianik έγραψε:Έτσι κ κάνω τετοιο αστείο , η είτε θα με , είτε θα μου βάλει τον ξέρεις που , είτε θα μου την φέρει κολλάρο...
Γμτ , παλευω τοση ώρα , το ίδιο , παγωμένο θολό λευκό χρώμα..

Για αρχή πήγαινε την σε κανέναν καλό ηλεκτρονικό μπας και την σώσει, αν όχι έλα να σου πούμε τα καλύτερα μοντέλα της αγοράς :lol: