Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#253509 Tα έβλεπα... Θλίψη και μόνο... ΑΥΤΟΙ εκεί μέσα, και αναφέρομαι στη συντριπτική πλειοψηφία που έκατσαν στα έδρανα της βουλής από τα τέλη της δεκαετίας '80 που θυμάμαι, είναι το λιγότερο ψεύτες, απατεώνες και προδότες.

Μιλάνε για δημοκρατία... Αυτή είναι η δημοκρατία; ΘΛΙΨΗ...

edit: Ο Λεβέντης ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ τώρα...

2ο edit: Ο Λεβέντης ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ τώρα...
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#253599 -

Στην παρακατω ομιλια αναφερεστε;

Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#253662 Nαί, ωραία και σωστά τα είπε, όπως τα έλεγαν 50 χρόνια όλοι και μετά έκαναν άλλα όποτε έρχονταν στην εξουσία, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό, είναι ότι όσα είπε ότι γίνονταν επί 50 χρόνια γίνονται και σήμερα, με λίγα λόγια αυτά που είπε χτές τα λέει επί 25 χρόνια ο Λεβέντης, κάνει δηλαδή συστηματικό τσουβάλιασμα κατά τα λεγόμενα του κυρίου mirage που μου κούνησε πριν κάποιο διάστημα το δάχτυλο γιατί δεν πέρνω καμμία κομματική θέση και μάλλον δεν του αρέσει, με θέλει να έχω ταμπέλα στο κούτελο άγνωστο για ποιούς λόγους, αυτά είναι τα λόγια του
Επισης να προσεχεις το τσουβαλιασμα γιατι το κανεις συστηματικα.

Γιατί και εγώ το ίδιο έκανα, θεώρησα και θεωρώ όπως και ο Λεβέντης ότι το πολιτικό σύστημα επί 50 χρόνια εφάρμοζε κατά οριζόντιο τρόπο την ίδια λάθος πολιτική και πάντα υπέρ του και υπέρ των δικών του ανθρώπων, άρα θα κάνει το ίδιο και σήμερα ο κύριος mirage για τον Λεβέντη ?
Θα αναφέρει ότι κάνει συστηματικό τσουβάλιασμα ?

Γιατί σχεδόν κάθε φορά που γράφω κάτι πολιτικό ο κύριος mirage κάτι βρίσκει να που προσάψει λες και έχει την θεϊκή ιδιότητα να διαθέτει το αλάνθαστο κριτήριο να κρίνει τους άλλους, γιατί και Χρυσαυγίτη μας έχει αποκαλέσει, δικό σας και αυτό κύριε
Εισαι Χρυσαυγιτης; Αν εισαι ΟΚ παω πασο....
Δεν τον γνωρίζω και ούτε πρόκειται, μόνο θα του πω με όση ευγένεια θεωρώ ότι διαθέτω πως η έπαρση κάποια στιγμή στη ζωή ενός εκάστου εξ΄υμών είναι κακός σύμβουλος και είμαι σε θέση να την ξεχωρίσω όπως και την ταπεινότητα, ειδικά αφού την έπαρση την έχω ζήσει και πληρώσει ακριβά και εν τέλει προσπεράσει θεωρώντας την άκρως λανθασμένη - για να μην πω βλακώδη - ενέργεια.

Ναι νιώθω ότι με έχει αδικήσει ερκετές φορές ο κύριος mirage και γιαυτό επανέρχομαι για τελευταία φορά επί του θέματος.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#253669 Σε τι ακριβως σε αδικησε οταν σου ειπε οτι το βιντεο που ποσταρες για να στηριξεις ολη την επιχειρηματολογια σου ηταν μουφα?
Άβαταρ μέλους
By criuser
#253671 Σε άλλον απευθυνόταν ο φίλος , αλλά αμέσως εμφανίστηκαν οι άλλοι :rtfm:

Αφού το Πα....κι απαγορεύεται να το λέμε :innocent: :lipsealed: , να τους λέμε Εφεδρείες , Συνήγορους , Αναπληρωματικούς , Backup ? Για πείτε ποιές λέξεις επιτρέπονται :lol:

Βέβαια το γεγονός ότι κάποιος αναφέρεται στον ετεροπροσδιορισμό που του απέδωσε κάποιος , ή τελικά στην διαφωνία - διαμάχη -διαφορά που έχει κάποιος με κάποιον άλλο και ταυτόχρονα πετιούνται άσχετοι :s_sarcastic :s_cool με την διαφορά , αλλά ΠΑΝΤΑ συγκεκριμένοι και ΠΑΝΤΑ υπέρ συγκεκριμένων , το περνάμε στο ντούκου :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By criuser
#253677 Κρίμα και εγώ νόμιζα ότι είσαστε τουλάχιστον 5-6 :oops:

Διότι τότε θα μπορούσατε να διασπαστείτε τουλάχιστον σε 10 φράξιες :innocent: , τιμώντας την αριστερή παράδοση . :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#253788 Εγώ πάντως δεν είμαι με τους άλλους! :rtfm: Σνομπάρω! :rtfm: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#253790 η φαση σημερα ειναι οτι "τους σκισαμε την κωλαρα, πηραμε τα πιο ευκολα για μας μετρα, δεν κοπιασαμε καθολου να πετυχουμε κατι καλο και πανηγυριζουμε"

Αλλα εδω το παρεακι δεν τολμαει να τα πει. Ο HF το παιζει αριστερος τοσα χρονια, πηρε λεφτα απο το κομμα να ανοιξει το φορουμ και τωρα κοιταει πως να μεταφερει τα εσοδα του στο QATAR. Αυτο ειναι το παρεακι που μας κυβερναει. Οι υπολοιποι αφησαν την πολιτικη και το εριξαν στα ζμουθυζ
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#253814 Τώρα, αυτό δεν ξέρω σε ποιο θέμα να το βάλω.
Εδώ, στα τραπεζικά, στο ΔΝΤ, στα ανέκδοτα...

Μ. Σάλλας: Απαιτείται εφαρμογή και όχι μόνο νομοθέτηση μέτρων

Να εφαρμόσει πλήρως και όχι απλώς να νομοθετεί τις μεταρρυθμίσει καλεί την κυβέρνηση μέσω συνέντευξής του στους «Financial Times» ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας.

:s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic

«Το πραγματικό ζήτημα είναι η Ελλάδα να εφαρμόσει τα μέτρα, η κυβέρνηση να ενισχύσει τον ρόλο του ιδιωτικού τομέα και ο ρόλος του κράτους στην οικονομία να περιοριστεί», δηλώνει στη βρετανική οικονομική εφημερίδα ο κ. Σάλλας.

ΚΛΑΙΩ

Σε ό,τι αφορά το «μεγαλύτερο πρόβλημα» του κλάδου, τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, ο Μιχάλης Σάλλας λέει ότι με το που υπάρξει συμφωνία με τους πιστωτές οι τράπεζες «θα ελευθερωθούν ώστε να καθαρίσουν τα κόκκινα δάνεια και να απελευθερώσουν κεφάλαια στην πραγματική οικονομία». Η ίδια η εκκαθάριση, προσθέτει, θα γίνει όχημα προσέλκυσης επενδύσεων, αναφερόμενος σε διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες, εγχώριες εταιρείες τροφίμων και επιχειρηματίες που περιμένουν να ανακινήσουν παγωμένες λόγω της κρίσης συμφωνίες στην ανανεώσιμη ενέργεια.

ΧΟ ΧΟ ΧΟ

«Είμαστε αντιμέτωποι με μία τεράστια μάχη να αυξήσουμε τον πλούτο σε τούτη τη χώρα. Έχουμε γίνει μία χώρα όπου μόνο το 1/3 του πληθυσμού εργάζεται σε παραγωγικές δραστηριότητες. Αυτοί καλούνται να στηρίξουν όλους τους άλλους – τους εργαζόμενους στο δημόσιο, τους συνταξιούχους και τους ανέργους», καταλήγει στη συνέντευξή του ο Μιχάλης Σάλλας.

:superman: :superman: :s_shout :s_shout

g8777 μάθε μπαλίτσα λέμε... :s_roses
Άβαταρ μέλους
By g8777
mjacob έγραψε:Τώρα, αυτό δεν ξέρω σε ποιο θέμα να το βάλω.
Εδώ, στα τραπεζικά, στο ΔΝΤ, στα ανέκδοτα...

Μ. Σάλλας: Απαιτείται εφαρμογή και όχι μόνο νομοθέτηση μέτρων

Να εφαρμόσει πλήρως και όχι απλώς να νομοθετεί τις μεταρρυθμίσει καλεί την κυβέρνηση μέσω συνέντευξής του στους «Financial Times» ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας.

:s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic

«Το πραγματικό ζήτημα είναι η Ελλάδα να εφαρμόσει τα μέτρα, η κυβέρνηση να ενισχύσει τον ρόλο του ιδιωτικού τομέα και ο ρόλος του κράτους στην οικονομία να περιοριστεί», δηλώνει στη βρετανική οικονομική εφημερίδα ο κ. Σάλλας.

ΚΛΑΙΩ

Σε ό,τι αφορά το «μεγαλύτερο πρόβλημα» του κλάδου, τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, ο Μιχάλης Σάλλας λέει ότι με το που υπάρξει συμφωνία με τους πιστωτές οι τράπεζες «θα ελευθερωθούν ώστε να καθαρίσουν τα κόκκινα δάνεια και να απελευθερώσουν κεφάλαια στην πραγματική οικονομία». Η ίδια η εκκαθάριση, προσθέτει, θα γίνει όχημα προσέλκυσης επενδύσεων, αναφερόμενος σε διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες, εγχώριες εταιρείες τροφίμων και επιχειρηματίες που περιμένουν να ανακινήσουν παγωμένες λόγω της κρίσης συμφωνίες στην ανανεώσιμη ενέργεια.

ΧΟ ΧΟ ΧΟ

«Είμαστε αντιμέτωποι με μία τεράστια μάχη να αυξήσουμε τον πλούτο σε τούτη τη χώρα. Έχουμε γίνει μία χώρα όπου μόνο το 1/3 του πληθυσμού εργάζεται σε παραγωγικές δραστηριότητες. Αυτοί καλούνται να στηρίξουν όλους τους άλλους – τους εργαζόμενους στο δημόσιο, τους συνταξιούχους και τους ανέργους», καταλήγει στη συνέντευξή του ο Μιχάλης Σάλλας.

:superman: :superman: :s_shout :s_shout

g8777 μάθε μπαλίτσα λέμε... :s_roses

Δεν ξέρω, δεν ξέρω... :s_roses :s_roses

Εικόνα

:s_sarcastic
Εικόνα
:s_laughat

Μάθε μπαλιτσα από Σαλιερι μωρή Ευτερπη. :rtfm: