Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#253372 Το mobile site είναι κλάσεις ανώτερο από tapa, έχω να βάλω Tapatalk χρόνια
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
QsisVTS έγραψε:Το mobile site είναι κλάσεις ανώτερο από tapa, έχω να βάλω Tapatalk χρόνια

Άλλο καπέλο αυτό. Δεν είναι του παρόντος να συζητήσουμε τι και πως.
Απλά μια παραίνεση ήταν.
πολλοί χρησιμοποιούμε τάπα ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, γιατί αν μπουμε από το Mobile site με τη windara κλάφτα χαράλαμπε. :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#253423 Κι εγώ με wind μπαίνω..
Τέσπα, το Tapatalk είχε νόημα στο παρελθόν που και δεν υπήρχαν mobile site και δεν ήταν οι συσκευές τόσο δυνατές

Πλέον είτε με mobile ή και με το κανονικό σε πολλές περιπτώσεις κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου

Αν εννοείς ότι έχεις αργό δίκτυο τι να σου πω, στη περίπτωση σου ίσως άλλαζα πάροχο και ας εσκαγα περισσότερα, η Wind είναι η πιο φθηνή για αυτό την έχω κι εγώ άλλωστε, αλλά άμα είναι να μην έχεις smartphone να το βρασω, θα έδινα κάτι παραπάνω
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
Bayern7 έγραψε::offtopic:
άσχετο αλλά μην το κάνατε αυτό (να απαντάτε μέσα στο quote με υπογραμμισμένα/έντονα/χρωματιστά γράμματα), γιατί όταν μπαίνεις από tapatalk, που δεν τα διαχωρίζει, δε βγάζεις άκρη.
Καλύτερα βάζε αρίθμηση 1 2 3 κλπ στα σημεία που θέλεις και απάντησε αντίστοιχα.

Ευχαριστώ :shifty:

Οκ :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By gakost
g47 έγραψε:Φιλος εχει προβλημα με τον σκληρο του και χθες το λαπτοπ του δεν μπορουσε να μπουταρει.
Εβγαλε μηνυμα για repair μετα απο πολλες προσπαθειες αλλα χωρις αποτελεσμα.
Τον εβαλε σε εξωτερικη θηκη σε αλλο υπολογιστη, αναγνωριζεται αλλα οταν κανει διπλο κλικ να δει τα αρχεια δεν γινεται κατι.
Τον χαιρέτησε? :hmmm:
Κανενας τροπος να τραβηξει τα αρχεια του?

Μηχανικά μπορεί να μην έχει κάτι, μπορεί απλά να έχει χάσει το partition και να μπορέσει να το επαναφέρει όπως ήταν. Γενικά τηλεδιάγνωση σε τέτοια πράγματα δύσκολα.

+1 για το easyrecovery
Άβαταρ μέλους
By g47
#253473 Το καταλαβαινω για την τηλεδιαγνωση.
Αν εχει χασει το partition μπορει να κανει κατι?
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#253832 Ισχύει ότι το μπλε χρώμα που βλέπουμε στις βίδες των λαπτοπ είναι εκεί για να φαίνεται αν έχει ανοιχτεί;
Μου το είπαν και μου φαίνεται κουφό.
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
Cosmonaut21 έγραψε:Ισχύει ότι το μπλε χρώμα που βλέπουμε στις βίδες των λαπτοπ είναι εκεί για να φαίνεται αν έχει ανοιχτεί;
Μου το είπαν και μου φαίνεται κουφό.

Ασφαλιστικό σπειρωμάτων (τύπου Loctite) είναι, για να μην ξεβιδώνουν οι βίδες απο μόνες τους.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#254012 ειναι σημαντικη η διαφορα αναμεσα σε SVGA και XGA στους προτζεκτορες?
αναμεσα σε 3LCD και DLP?

και, γενικοτερα, πού δινουμε σημασια στα σπεξ τους πριν την αγορα?
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#255212 Επιτέλους SSD, πήρα ένα πολύ φτηνό για δοκιμή στο λαπτοπάκι μου του 2008... ...καλόοοοοο!
Πείτε μου όμως, θυμάμαι πρέπει να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις. Σταμάτησα indexing, hibernation, prefetch+superfetch και δεν κάνουμε defrag.
Τι άλλο πρέπει να κάνω, τι να προσέξω;
Το είναι το TRIM, είναι κάτι που πειράζω;
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#255299 γιατι σταματησες το hibernation?

αλσο το trim ειναι μια διεργασια του δισκου ανα 2 εβδομαδες νομιζω που διαγραφει ολοκληρωτικα τα "διεγραμμενα αρχεια" ωστε να μην μπορεις να κανεις recover