- 05 Μάιος 2016, 18:49
Tα κανει ολα. Οταν λεμε ολα εννοουμαι ΟΛΑ.
Φερτο απο Ιαπωνια οπως κανουν οι Αγγλαρες λογω δεξιοτιμονου.Υπαρχουν και μεταχειρω στην Αγγλια.Υπαρχουν και εταιρειες(αξιοπιστες) στην Αγγλια που στο φερνουν παραγγελια απο Ιαπωνια,ενω εχει ελεγχθει στα παντα,με φωτο κλπ
Το μονο αυτοκινητο που αρμοζει σε καθε οικογενοιαρχη που σκεφτεται τα ποδηλατα,τα μπαγκαζια,την πεθερα,την συζυγο που θελει να παρει ολα τα φορεματα στις 5θημερες διακοπες.
''Αγαπη μου,ηθελα κατι να μπορω να το ευχαριστηθω και εγω,αλλα μετα απο ωριμη σκεψη εβαλα πανω απο ολα εσενα ,και τα παιδια.''
Στο σπιτι οταν εμφανισθει,εχει γινει ηδη φπε,για να μην εχουμε λιγουρες απο τη συζυγο μετα. Αναρτηση βαζεις μετα,γιατι ''μου ειπε ο μηχανικος που το πηγα για λαδια,οτι τα μορτισερ εχουν πεσει''
για αυτο μιλαω

και σε ασημι υπαρχει

και σε λευκο

και σε ανθρακι

και σε μπλε σκουρο

και σε αυτο το ουρανι μπλε

και σε κοκκινο

δες το βιντεακι για να δεις γιατι πρεπει πανω απο ολα να βαζεις τις προτεραιοτητες σε χωρους για την συζυγο/παιδια.
του βαζεις τα μαυρα φαναρια,οπως στο κοκκινο και κιτρινο στη φωτο.Κανει ακομα καλυτερη αντιθεση με ολα τα χρωματα στα εβο.Εαν ειναι 2006 εχει μαυρα φαναρια(ix mr wagon) oποτε γλυτωνεις το εξοδο. Εγω τα ανοιξα και τα εκανα μαυρα στο δικο μου,γιατι ηταν σιχαμερα με τους καθρεπτες μεσα. Μια φαλτσετα,σιλικονη,σπρει μαυρο ματ,και το φουρνο που μαγειρευεις στην κουζινα για 20 λεπτα θα χρειαστεις.

εχει βγει σε πολυ λιγα κομματια και ολα αποκλειστικα για την Ιαπωνικη αγορα=μονο δεξιοτιμονα. Βγηκε και με αυτοματο 5ταχυτο,και με 6ταχυτο μηχανικο.Τα 5ταχυτα αυτοματα εχουν μικροτερο τουρμπο και λιγο πιο αδυνατα σε αλογα και ροπη.
το εχει βγαλει 2 φορες.
την πρωτη φορα σαν evolution ix wagon το 2005 (2500 τεμαχια)
την δευτερη σαν evolution ix mr wagon τον Αυγουστο του 2006 (1500 τεμαχια συνολικα sedan και wagon)
Σαν μαμα, λογω jdm ( αγριεμενα απο προγραμμα) ειναι γυρω στα 310 αλογα και 41 κιλα ροπη(36 σε Ευρωπη και Αμερικη)
Σαν μπαμπα μην τα ξαναλεμε,ευκολα 400+ και 52+ κιλα.
Ανεκτιμητη αξια να προσπερνας 10 νταλικες σε ανηφορα με πεθερα και ποδηλατα στην οροφη,να ξεκινας απο φαναρι με τα ποδηλατα ή την μπαγκαζιερα στην οροφη και να γραφεις κατω απο 4 τα 100.
Σκεψου λογικα εστω για μια φορα στη ζωη σου.
'It has the interior ambience of a tupperware container and the exterior design flair of an Adidas tracksuit. However this is all hiding a godly powertrain - no other car can extract grip from a surface quite like an Evo.'