- 16 Οκτ 2014, 13:22
Κοίτα να δεις....
Αυταρχικές συμπεριφορές διαχειριστών σε πολυκατοικίες έχω ζήσει εδώ και σχεδόν 35 χρόνια. Ακόμα και η μάνα μου, όταν έγινε για 1 χρόνο διαχειρίστρια την είχε δει δικαστής Ντρεντ....
Στο διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη που μετά βίας μένω 2-3 μήνες συνολικά άλλαξε πριν 4 χρόνια διαχειριστής. Έγινε ένας συνταξιούχος μπάρμπας, σαν τον Μπαλαφούτη από τη γνωστή σειρά......
Άλλαξε νταηλίκι το ασανσέρ, έβαψε μέσα-έξω, έτριψε μωσαϊκά-μάρμαρα, άλλαξε θυροτηλέφωνα-εξώπορτα. Κάθε φορά που γυρνούσα Οκτώβρη και πλήρωνα μαζεμένα τα κοινόχρηστα από το Μάϊο, νόμιζα ότι έμενα στη Βούλα με θυρωρό και κηπουρό. Γκρίνιαξα μια φορά, αλλά απάντησε ότι αν είχα αντίρρηση ας ήμουνα στις συνελεύσεις(ορθά μια και έλειπα).... Πρόπερσι το χειμώνα, ενώ έμενα εκείνο το διάστημα, βλέπω ανακοίνωση στον πίνακα.... Ότι απαγορεύεται να ανεβάζουμε τα ποδήλατα από τις σκάλες, γιατί χαλάμε τους φρεσκοβαμμένους τοίχους. Τον ρωτάω αν αυτό το αποφάσισε η συνέλευση, και μου απάντησε ότι δεν έγινε κάποια. Του ζητάω να συγκαλέσει, και πραγματικά τυχαία είχα το όπλο στον ώμο(και τη θήκη) για συντήρηση στον οπλουργό. Δεν είπε τίποτα... Την επομένη μέρα, η ανακοίνωση είχε εξαφανισθεί και στην συνέλευση δεν ανέφερε τίποτα για απαγόρευση ποδηλάτων... Και πέρασε και απόφαση δαπάνη πάνω από 200€ να χρειάζεται απόφαση 10/18 διαμερίσματα και όχι πλειοψηφία παρόντων.
Συμπέρασμα, και ο άγιος φοβέρα θέλει....
Προφανώς και δεν γυρνάω σαν τον Τσακ Νόρις, με το όπλο στην πλάτη.... Αλλά υπάρχουν περιπτώσεις παράνοιας, που θα ήταν πολύ βολικό....
Religion: The greatest bullshit ever told
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας