Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#252417 κανονικά απλά πρέπει να σου απαγορευτεί να μπαίνεις σε θέματα που αναφέρονται σε αντικείμενα που χρησιμοποιούν ηλεκτρισμό για να δουλέψουν.

Ναι, ακόμα και στο Φωτισμός και λαμπτήρες (εσωτερικοί κι εξωτερικοί) .

Αλλά βέβαια με το αριστερό παρεάκι που αλωνίζει εδώ μέσα... τι να περιμένει κανείς.
Ούτε η μούχλα από σάπιο πορτοκάλι τέτοια φάση σαπίλας.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#252531 Ερωτηση καραNoob.
Εστω παιρνω ολοκαινουριο laptop No Dos κουτα και θελω απ την πρωτη μερα να βαλω SSD και RAM.
Τα βαζω αμεσως και δουλευουν plug n play και μετα παιρναω windows?
Άβαταρ μέλους
By cabala10
socratesn έγραψε:Ερωτηση καραNoob.
Εστω παιρνω ολοκαινουριο laptop No Dos κουτα και θελω απ την πρωτη μερα να βαλω SSD και RAM.
Τα βαζω αμεσως και δουλευουν plug n play και μετα παιρναω windows?

σαφως αλλα να ξερεις αμα βαλεις win 10 καθε τι που θα αλλαζεις θα σου σπαει τα @@ με re evaluation και υπαρχει μικρη περιπτωση να μην γινει (γνωστο bug ) και να χρειαστει format ξανα
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#252534 7αρια θα μου περασει φιλος,γιατι εγω δεν ασχολουμαι καθολου μ αυτα.
Σκεφτομαι να παρω ενα ψιλοbudget lenovo με 6200u και να του περασω επιτοπου ssd και 8αρα ΡΑΜ
Άβαταρ μέλους
By socratesn
QsisVTS έγραψε:10αρια να βάλεις

Λες?Σε τι υπερτερουν των 7?

Προσωπικα θελω 7αρια γιατι ειναι τα μονα 100% απροβληματιστα-μη σπαστικα windows μετα τα XP και δεν μου λειπει κατι ωστε να πειραματιστω
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
socratesn έγραψε:
QsisVTS έγραψε:10αρια να βάλεις

Λες?Σε τι υπερτερουν των 7?

Προσωπικα θελω 7αρια γιατι ειναι τα μονα 100% απροβληματιστα-μη σπαστικα windows μετα τα XP και δεν μου λειπει κατι ωστε να πειραματιστω

πρώτα από όλα το λαπτοπ σου έχει φτιαχτεί με βάση αυτά, οπότε παρόλο που και τα 7 θα δουλεύουν μια χαρά τα 10 θα δουλεύουν καλύτερα και γενικά όσο πιο αδύναμο το hw τόσο το καλύτερο να έχεις 10 που είναι φοβερά ελαφριά
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#252550 Κατάλαβα :s_thumbsup ,Θα ληφθει υποψιν οταν ερθει η ωρα.
Παντως σε ο,τι αφορα ssd + RAM τα κουμπωνω και δουλευουν,σωστα?Αυτο ηταν που με καιει..
Επισης μια ακομη ερωτηση..Αν δεν παιζει dedicated GPU, η shared με την αυξηση της RAM αυξανει τις ικανοτητες της ή εχει τα ιδια ορια?
Άβαταρ μέλους
By cabala10
socratesn έγραψε:Κατάλαβα :s_thumbsup ,Θα ληφθει υποψιν οταν ερθει η ωρα.
Παντως σε ο,τι αφορα ssd + RAM τα κουμπωνω και δουλευουν,σωστα?Αυτο ηταν που με καιει..
Επισης μια ακομη ερωτηση..Αν δεν παιζει dedicated GPU, η shared με την αυξηση της RAM αυξανει τις ικανοτητες της ή εχει τα ιδια ορια?

αμα μιλαμε για nvidia και future proof οχι τα παιχνιδια γινονται ολο και πιο βαρια και θελουν πολυ compute power και σχεδον ολες οι καρτες της nvidia τωρα απλα δεν εχουν το καταλληλο hardware (εκτως και αμα μεινεις σε dx11 παιχνιδια και πισω)
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#252567 πλάκα πλάκα ωραίο το παρτάκι στο quantum break που η 390 γλεντάει την 970 με +50%fps :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
QsisVTS έγραψε:πλάκα πλάκα ωραίο το παρτάκι στο quantum break που η 390 γλεντάει την 970 με +50%fps :whistlink:

το κοιτα διαφορετικα πολυ διαφορετικα..

δες τι κανει η 780ti γενικα στο dx12.. :lol: χτυπαει στα ισια την 980 και την ξεπερναει στο 2K μετα απο εκει δεν εχει vram για αλλα :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#252571 εγώ ξέρω ότι η 7950 μου έχει βγει ο,τι πιο futureproof έχει κυκλοφορήσει ποτέ στην αγορά 2012 και ακόμα συνεχίζει

πού είναι η 670 σήμερα που όλοι κάποτε εκθείαζαν ; :whistlink:
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 05 Μάιος 2016, 13:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά