Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By corsair
Geo f1 έγραψε:Drone νομιζω ειναι οτι πιο αχρηστο.

Και γω μαζί σου Geako, είσαι λιγο κουλομαρία, μην ξυρίσεις κανένα κόντρα με τους έλικες :inlove:

https://www.youtube.com/user/haanity αχρηστα πράγματα geako μου, άχρηστα :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
Geo f1 έγραψε:Αν και δεν ειμαι και πολυ καλα... :(

Για πειτε.

Δωρο για την γιορτη μου.

Αφού δεν είσαι καλά, κάνε κάτι διαφορετικό. Πήγαινε ψώνισε 2-3 σακούλες από σούπερ μάρκετ και κανα παιχνίδι/μαρκαδόρους και πήγαινέ τα σε καμιά φτωχή οικογένεια. Θα νιώσεις όπως δεν ένιωσες ποτέ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
corsair έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Drone νομιζω ειναι οτι πιο αχρηστο.

Και γω μαζί σου Geako, είσαι λιγο κουλομαρία, μην ξυρίσεις κανένα κόντρα με τους έλικες :inlove:

https://www.youtube.com/user/haanity αχρηστα πράγματα geako μου, άχρηστα :shifty:

Απιστευτες εικονες.
Φυσικα εννοουσα αχρηστο για ΕΜΕΝΑ.

Το πιο πιθανο ειναι να το τσακιζα σε καμια πολυκατοικια.

Dodger :oops:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#252316 Συγνώμη για τον corsair. Είχα ξεχάσει να τον μπανάρω μόνιμα. :oops: [mod]

Τι oops ρε geako? Πλέον νομίζω κάνεις flamebait. Δεν γίνεται να ρωτάς σοβαρά τέτοια πράγματα.
Άβαταρ μέλους
By corsair
Geo f1 έγραψε:
Απιστευτες εικονες.
Φυσικα εννοουσα αχρηστο για ΕΜΕΝΑ.

δε σου εχει περάσει απο το μυαλο να βγάλεις οικογενειακα βιντεο με τον spike να τρέχει ανέμελος στην παραλία? κλπ κλπ... :s_coffee
Άβαταρ μέλους
By g8777
#252321 :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Ελα, ελα να δεις καταντια στο Αντροιντοπικο. Ελα να δεις τι τρωνε και τι πινουνε. :s_hang :s_hang :s_hang :s_hang :s_hang

Ποιος Γκεακος τωρα. Ο Συντ Μπαρετ ειχε περισσοτερες πιθανοτητες να συνελθει. Αστον. Fubar.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
JasonLouk έγραψε:Συγνώμη για τον corsair. Είχα ξεχάσει να τον μπανάρω μόνιμα. :oops: [mod]

Τι oops ρε geako? Πλέον νομίζω κάνεις flamebait. Δεν γίνεται να ρωτάς σοβαρά τέτοια πράγματα.

Οχι βεβαια.
Το φορουμ το αισθανομαι σαν κατι οικειο.Ζεστο.
Μια μικρη οικογενεια.

:(

Δεν νιωθω αγαπη. Θα bookmarkaro την φ1 απο το φορουμ μονο και θα ποσταρω εκει..

Αντιο.

Ηρθε ο corsair
Φευγει ο geakos

:s_cry
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#252330 Geako δεν μπορούμε χωρίς εσένα, που θα βρεις καλύτερα ?

.