Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#250656 Toyotabaru
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#250664 ενα τετοιο ματ ανθρακι το βλεπω συχνα σε ενα πλυντηριο στη γειτονια μου. Ειναι πολυ ομορφο το συγκεκριμενο με αυτα τα φτερα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#250685 Το κοντινο ειναι για το σηματακι Autobots. Πολυ πιθανο να το οδηγαει ο "Μονο αγαπη" ή καποιος αντιστοιχος. :dizzy:

<+
Άβαταρ μέλους
By gianik
bibendum έγραψε:Θα μας πει ο gianik τι γραφει η αδεια

:lol:
Αυριο.... :ninja:
Άβαταρ μέλους
By skous
#250701 Toyota GT86... Interesting looks, αλλά ως εκεί :)

< >
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#250728 Επειδή το έχω οδηγήσει, είναι εξαιρετικό και βάλε στο δρόμο...

.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#251312 Αυτό ήταν παρκαρισμενο δίπλα μου στο ξενοδοχείο στην Ολυμπία ΕικόναΕικόναΕικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#251788 Βρήκα το αμάξι του realzeus

Εικόνα

Εικόνα

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By tsilis
panos2171 έγραψε:Απίστευτη στο συγκεκριμένο χρώμα

Εικόνα

< K910 μου

Αυτό είναι το χρώμα της!

.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Giuseppe Busso έγραψε:
skous έγραψε:Toyota GT86... Interesting looks, αλλά ως εκεί :)

< >

Δεν το έχω οδηγήσει αλλά γίνε πιο συγκεκριμένος αν θες.

Χοντρικα, θα συμφωνησω και εγω στο "μεχρι εκει"...

Τα χα πει παλαιοτερα, και πριν και αφου το ειχα οδηγησει...Πολλοι ειχαν αντιθετοι αποψη, δεν επιβεβαιωθηκαν ομως, ακομα και συμφωνα με τα περισσοτερα σοβαρα δημοσιευματα Ευρωπαικου και Αμερικανικου τυπου...

Ηδη το νεο 2λιτρο ΜΧ-5 160, -παροτι οχι ακριβως ιδια κατηγορια μεν , αλλα σε οδηγικο στυλ-φιλοσοφια πολυ κοντα- περιπου στα ιδια λεφτα σε αρκετες χωρες τις Ευρωπης ειναι συνολικα καλυτερο -και οριακα ταχυτερο σε καποιες χρονομετρησεις σε πιστα- αυτοκινητο...

Ο λογος φυσικα εχει να κανει κυριως με το αισθητα κατωτερο σε ισχυ αλλα και χαρακτηριστικα λειτουργιας κινητηρα του 86/ΒRZ, για το πλαισιο-στησιμο του.

Aν και οταν με το καλο αποφασισει η Subaru να βαλει τον 1,600αρη boxer turbo του Levorg στο BRZ αντι του ατμοσφαιρικου 2λιτρου που ειχε, ή ακομα πιθανοτερο, εαν βγαλει ενα BRZ STI με σχεδον 300ps τοτε imo το συγκεκριμενο μοντελο θα...λαμψει...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#252005 150>200

:s_crazy
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#252010 Ξεχασες να βαλεις στην εξισωση το βαρος...Εκτος εαν τα συγκρινεις τα μοτερ...στην μασχαλη...
Δες και κανενα video, οχι για να σου αλλαξει την γνωμη, απλα ετσι για να εχεις και αλλη μια αποψη...