Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#251974 Εικόνα
Καλησπέρα από τον μικρό Νικόλα.
Ημίαιμος , 1 έτους , κάνει παρέα στους γονείς μου, πανέξυπνο σκυλί, τον τρελαναμε στο παιχνίδι 2 μέρες...
Άβαταρ μέλους
By belgarion
gianik έγραψε:Εικόνα
Καλησπέρα από τον μικρό Νικόλα.
Ημίαιμος , 1 έτους , κάνει παρέα στους γονείς μου, πανέξυπνο σκυλί, τον τρελαναμε στο παιχνίδι 2 μέρες...

Αυτός μοιάζει με μια σκυλιτσα που συχνάζει στη δουλειά μου Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#251990 Όντως ίδια κοψιά..κοντουλης είναι ο μπαγασας. Περιμένει έξω από την πόρτα κ όταν τους ακούσει να ξυπνάνε καρτεραει να τον πάνε για κατουρημα. Κοτζαμ κήπος , έχει μάθει να πηγαίνει στα αμπέλια κ στις λεμονιές πίσω απ το σπίτι.κρατιέται τόσες ώρες ακατουρητος..
Γαύγισμα μόνο το βράδυ , αν ακούσει κατι., αλλιώς κιχ...
Για παιχνίδι πρώτος.
Τι άλλο θέλεις από έναν σκύλο...

.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#252009 Απλώς δε θα υπαρξει αλλο σκυλι σαν κι αυτον.......
Αρχοντας ηταν αρχοντας εφυγε....

στο τραπεζι του κτηνιατρου να σου γλυφει το χερι.............
Άβαταρ μέλους
By gianik
#252012 @Fokion
:(
Κουραγιο ρε συ..., βλεπω ποσο εχουν δεθει οι γονεις μου με τον σκυλακο , 2 φτωχοι ανθρωποι , τους κανει παρεα , παιρνουν τον χρονο τους ολη μερα μαζι του, αν παθει κατι θα σαλταρουν...
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#252019 Πάντα έτσι είναι, ειδικά με τα σκυλιά, που υπάρχει ιδιαίτερο δέσιμο. Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που έχασα τη Μπριζιτούλα μου. Την είχαμε με ορό στον κτηνίατρο και άκουγε τη φωνή μου και κουνούσε την ουρά. Κουρασμένη και ήθελε να τη κρατάω. Πριν "φύγει" κοίταξε εμένα και τον πατέρα μου στα μάτια και ξάπλωσε....

:(
Άβαταρ μέλους
By gianik
#252023 Γιαννη ενας ακομα λογος που δεν παιρνω σκυλο...Το συναισθηματικο δεσιμο..
Θα γελασετε ορισμενοι , εδω ενα χρυσοψαρο εχω 3.5 χρονια , τον Τζοτζο , καθε πρωι που μπαινω στην κουζινα , μονο που δεν βγαινει απο την γυαλα του...Οπου παμε διακοπες κ.λ.π ο Τζοτζος μαζι..
Τον εχω συνηθισει τοσο πολυ , ορισμενες φορες που ειμαι καπως , παω κ τον κοιταω , γυρναει κ με βλεπει σαν ανθρωπος ..Ποιο τωρα; ενα χρυσοψαρο....
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#252025 gianik την ίδια ακριβώς κουβέντα μου είχες πει τότε στο 4tf, που είχα γράψει για τη Μπριζίτ... Άστα..
Άβαταρ μέλους
By gianik
Dodger έγραψε:gianik την ίδια ακριβώς κουβέντα μου είχες πει τότε στο 4tf, που είχα γράψει για τη Μπριζίτ... Άστα..

Το θυμαμαι... :(