pali 8a prolabeis na ta bgaleis ean sto ba8os deis kati upopto
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
panos2171 έγραψε:
Περίπου έτσι είναι. Δεν είναι ότι σου κακοφαίνεται αλλά άλλο είναι να πηγαίνεις με 90 στην Εγνατία και άλλο με 120-130 συν ότι με τη μεγαλύτερη φόρα που θα πάρεις θα σε βγάλει και λίγο περισσότερο στην ευθεία.

kostis20 έγραψε:Πάντως τα νέα αυτόματα κάνουν και coasting ,δηλαδή απεμπλεκουν τη μετάδοση,οπότε μάλλον δεν είναι εντελώς λάθος...
< >

Το τι μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή είναι άγνωστο και δεν είναι σίγουρο ότι θα έχεις τον απαραίτητο χρόνο + το να χρειαστεί να στρίψεις τιμόνι / φρενάρεις...
markvag έγραψε:kostis20 έγραψε:Πάντως τα νέα αυτόματα κάνουν και coasting ,δηλαδή απεμπλεκουν τη μετάδοση,οπότε μάλλον δεν είναι εντελώς λάθος...
< >
Η μόνη διαφορά είναι πως αυτό θα εμπλέξει άμεσα τη μετάδοση αν χρειαστείς γκάζι, χωρίς να χρειαστεί εσύ να πατήσεις συμπλέκτη - βάλεις ταχύτητα και άρα δεν θα πρέπει να το κάνεις εσύ σε μία στιγμή που πιθανώς να χρειαστεί ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να φρενάρεις και να στρίψεις απότομα επειδή κάτι πετάχτηκε μπροστά σου...
kostis20 έγραψε:Για κάποιον σχετικά έμπειρο δεν είναι τόσο δύσκολο,οπως το πςριγραφεις.Σχεδόν σαν να κατεβάζει ταχύτητα είναι...
< >
Έχω φρενάρει το 1317 πολύ πιο γρήγορα απ ότι τα αυτοκίνητα που είχα δίπλα μου γιατί εγώ κατέβαζα σχέσεις και αυτοί πατούσαν απλά φρένο...

Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]