Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By Nikolaos106
#24743 Ήρθε ο χειμώνας και βάλαμε τα χειμερινά μας παπούτσια!
Εικόνα http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10 ... f4e9c2.jpg [IMG]
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#24748 Αν είχε πιάσει σωστά το κάδρο δε θα έδινα σημασία αλλά τώρα ναι,κάνει αρκετή ζέστη για χειμερινά

I just used my Surface Pro
Άβαταρ μέλους
By Nikolaos106
#24755 Η ζεστή είναι για λίγες ώρες το μεσημέρι! Το αυτοκίνητο κάνει διαδρομές νωρίς το πρωί με σχετική υγρασία και αρκετή δροσιά και η αλλαγή έπρεπε να γίνει ! Αλλά οι ζεστές δεν νομίζω να τραβήξουν για πολύ!
Άβαταρ μέλους
By Nikolaos106
#24765 Καλά δεν πρόκειται να τα έβαζα για να κάνω βόλτες μέσα στην πόλη! Η τσουλήθρα δεν μου άρεσε πότε.
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
Nikolaos106 έγραψε:Καλά δεν πρόκειται να τα έβαζα για να κάνω βόλτες μέσα στην πόλη! Η τσουλήθρα δεν μου άρεσε πότε.

Μα που μένεις;; ...αυτά τα λάστιχα δεν δουλεύουν με πάνω από έξι άντε επτά βαθμούς κελσίου.
Άβαταρ μέλους
By Nikolaos106
#24771 Η δουλειά είναι εκτός. Θεσσαλονίκη μόνο τις νύχτες επιστροφή. Αλλά είναι τα νορμάλ χειμερινά λάστιχα της Yokohama.
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
Nikolaos106 έγραψε:Η δουλειά είναι εκτός. Θεσσαλονίκη μόνο τις νύχτες επιστροφή. Αλλά είναι τα νορμάλ χειμερινά λάστιχα της Yokohama.

...νόμιζα ότι ήσουν εδώ. Για αυτό αναρωτήθηκα. Θα το δεις, αν ο φετινός χειμώνας το ζητάει το χειμερινό... είχα πουλήσει μια τετράδα χιονολάστιχα σε έναν φίλο που μένει αρκετά ψηλά και βόρεια και τα εκτίμησε πολύ, είχε ένα Leon Cupra και εγώ τα φορούσα σε ένα S3 το οποίο και αποσύνθεσα αφού πήγαινε για πώληση
Άβαταρ μέλους
By Obelix
KWSN-Men έγραψε:
Το Σάββατο που πήγα και έβαλα λάστιχα στο αμάξι της αδελφής μου στον Κυριαζή, ρώτησα και για τα δικά μου. Από 1150 που είχα βάλει το 2011, ακριβώς τα ίδια πάνε στα 860 τώρα. Έχουν πέσει οι μεγαλύτερες διαστάσεις μου είπε.

Το Σάββατο είμουν κι εγώ στον Κυριαζή, βάλαμε λάστιχα στο Forester του κουμάρου μου.

215/65/16 Michelin latitude tour 520 € (για να είμαστε και on topic).
Άβαταρ μέλους
By antonis-team
#25818 Το να φοράς βρόχινα με ζεστή, δεν θα καταστεί οδυνηρό. :)
Το να φοράς στεγνά με βροχή, μπορεί να καταστεί οδυνηρό. :dizzy:
Ούτε οι μετεωρολόγοι δεν είναι πάντα ακριβείς!.
Μα 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και με νέφωση, ποιος σώφρον οδηγός με ρεζέρβα βρόχινα δεν θα τα έβαζε?. :whistlink:
Antonis-team.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#25851 Θα παει μακρια η μπουρδολογια;

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By antonis-team
#25901 Δεν καταλαβαίνω, κόντρα για την κόντρα?.
Επιχειρήματα , διαφοροποιήσεις?.
Αποσαφήνιση λαθών παράθεσης?.
Η λάσπη στον ανεμιστήρα είναι εύκολη!.
Τεκμηριωμένα που έκανα λάθος στην παράθεση μου?. Έτσι όπως τα έγραψα δεν είναι η αλήθεια?.
Το ότι σήμερα δεν άλλαξα τα λάστιχα στο δίροδο μου, και έπεσα χτυπώντας αγκώνα και γόνατο, με ελαφριά βροχή στα 69 μου χρόνια, ανήκει στο ότι μπουρδολόγησα?.
Το ότι συμβουλεύω χωρίς να το κάνω εγώ, μπορεί να σημαίνει ότι δεν έχω 80ε που μου χρειάζονται……
Απλές αέναες ανθρώπινες, που δεν επηρεάζουν την γνώση και τη λογική των γνωστών γνωριζόντων…….
Από το μυαλό μου και πάνω, για τη πρόοδο. Όχι από το 0!!!!.
Γιατί θανατώνετε την γνώση?.
Antonis-team.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#25902 Τίποτα απο τα παραπάνω που αναφέρεις δεν εννοούνται στο προηγούμενο σου ποστ.
Προσωπικά αδυνατώ να βγάλω νόημα και στα δυο.

Είμαστε στην Τεχνική Ενότητα του Forum. Όσο γίνεται ας μένει "καθαρή".