KWSN-Men έγραψε:Πωπω...
Δε ρώτησα ρε άνθρωπα, όταν μιλάς με άλλους ανθρώπους τους ρωτάς; Έλεος δηλαδή, ΠΟΣΑ ακόμα θα βάλεις στο στόμα μου;
Κοίτα, που τον πνίγει η...αγανάκτηση κιόλας!
KWSN-Men έγραψε:Πωπω...
Δε ρώτησα ρε άνθρωπα, όταν μιλάς με άλλους ανθρώπους τους ρωτάς; Έλεος δηλαδή, ΠΟΣΑ ακόμα θα βάλεις στο στόμα μου;
Anonymous Founder έγραψε:KWSN-Men έγραψε:Πωπω...
Κοίτα, που τον πνίγει η...αγανάκτηση κιόλας!
Γέλασα μαζί με 2 ψυχίατρους όταν τους είπα
Εσύ που ξέρεις ψυχιατρική, γιατί χρειάστηκε να ρωτήσεις δύο ψυχιάτρους για την σημασία του "ιδεοληπτικός".
nass έγραψε:Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται ότι δεν τίθεται καθόλου θέμα δημοκρατίας ?
Ο λαός είχε την ευκαιρία, τον περασμένο Σεπτέμβρη, με όλα τα χαρτιά στο τραπέζι, να διαλέξει μια άλλη πορεία, εκτός ΕΕ/ευρώ, ψηφίζοντας ΧΑ/ΚΚΕ/ΛΑΕ/ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Δεν το έπραξε, έδωσε στα εν λόγω κόμματα ένα 15% με το ζόρι και αντ' αυτού με συντριπτική πλειοψηφία 85% (μην ακούσω παπαριές για συμμετοχή κτλ., όποιος δεν συμμετέχει δεν δικαιούται δια να ομιλέι) επέλεξε εντός ευρώ/ΕΕ και εφαρμογή του μόλις υπεγραφέντος μνημονίου. Που είχε μέσα το 3.5% πρωτογενές το 2018, τα σχετικά με το ασφαλιστικό κτλ. κτλ.
Αρα που ακριβώς είναι το έλλειμα δημοκρατίας ?
Ναι συμφωνώ ότι το προληπτικά μέτρα που ζητάει το ΔΝΤ είναι μια παπαριά καμαρωτή. Θεωρώ ότι είναι διαπραγματευτικό παιχνίδι και ένδειξη απουσίας εμπιστοσύνης (κάτι στο οποίο το βρώμικο παιχνίδι που παίξαμε εμείς με τις υποκλοπές δε νομίζω να βοήθησε ακριβώς...) Αλλά αφού έτσι και αλλιώς έχουμε βάλει την υπογραφή μας στο 3.5% θα βρεθεί ένας συμβιβασμός
Ομως το ΔΝΤ δεν υποχρεούται να είναι "δημοκρατικό", δανειστής τελευταίας ανάγκης είναι, σαν τράπεζα ένα πράγμα. Ούτε υποχρεούται να έχει ως στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία του ελληνικού λαού, ο στόχος του είναι να πάρει τα λεφτά του (που είναι των χωρών-μελών του) πίσω με τον τόκο τους. Αντίθετα όλοι όσοι έχουν από πίσω τους δημοκρατική νομιμοποίηση (πχ. ο Juncker) διαφωνούν, και ορθώς.
Διαπραγματευση για ποιο πραγμα ?
EDDIE_147 έγραψε:Είναι φασιστική νοοτροπία.
Κάνω ότι μου καβλωνει με την επιβολή δύναμης.
EDDIE_147 έγραψε:Το μουνι όμως που κλείνει το δρόμο με το έτσι θέλω και παρεμποδίζει συγκοινωνιες, μεταφορές εμπορευμάτων, εργαζομένων ή ακόμα χειρότερα ασθενών για να παίξει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι είναι φασίστας που δρα υπό την ανοχή του μπουρδελου που λέγεται ΕΛ κράτος.
EDDIE_147 έγραψε:FYI οι φοιτητές το Νοεμβριο του '73 κλεισαν μία σχολή. Δεν πήγαν να παρεμποδίσουν μεροκαματιάρηδες να δουλέψουν η ασθενοφόρα να μεταφέρουν ασθενείς.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]