Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Morx
#248388 buff εχω ... και καλοκαιρινο και χειμερινο ... απλα δε το φοραγα ο γκαντεμης.

Οκ το τσαντακι τοτε σε δροσερο σημειο να μη το βαραει ο ηλιος και θα το παρω πιο χαλαρα το θεμα...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
otso έγραψε:αν παμε για κουρεμα τωρα μεγαλη βδομαδα πληρωνουμε δωρο στον κουρεα;

Εχω να πληρώσω "δωρο" αρκετά χρόνια. (Προ μνημονίων εποχές)
Τα κομμωτήρια ανοίγουν σα μανιτάρια (όπως και τα cafe - fast food κτλ) , παίζει πολύ ανταγωνισμός οπότε έχω την εντύπωση οτι το έχουν καταργήσει μόνοι τους...
Άβαταρ μέλους
By otso
saxon_747 έγραψε:
otso έγραψε:αν παμε για κουρεμα τωρα μεγαλη βδομαδα πληρωνουμε δωρο στον κουρεα;

Εχω να πληρώσω "δωρο" αρκετά χρόνια. (Προ μνημονίων εποχές)
Τα κομμωτήρια ανοίγουν σα μανιτάρια (όπως και τα cafe - fast food κτλ) , παίζει πολύ ανταγωνισμός οπότε έχω την εντύπωση οτι το έχουν καταργήσει μόνοι τους...

ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#250308 Έχουμε να προτείνουμε καλή/εγγυημένη* μεταφορική για μετακόμιση επίπλων γραφείου (γραφείο, συρταριέρα, αρχειοθήκη);
Περιοχή: Αθήνα

*επειδή τα έπιπλα είναι κάποιας αξίας και ο ιδιοκτήτης αλλεργικός στις φθορές.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#251074 λιγο πανω απο τα 70 ,στα 85 παιζεις και σε delsey-samsonite.
http://www.skroutz.gr/c/497/valitses_ta ... ax=100.001
Άβαταρ μέλους
By gianik
#251163 Εκτός από εμένα , εργάζεται κανείς άλλος σήμερα κ αύριο? :(
Άβαταρ μέλους
By markvag
gianik έγραψε:Εκτός από εμένα , εργάζεται κανείς άλλος σήμερα κ αύριο? :(

Εγώ κανονικά θα πάω δουλειά την Τετάρτη... Αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι θα πέσει τηλεφωνάκι για κάποια ανάγκη ... κάποια στιγμή της μέρας ή της νύχτας... :rant:

Όλα τα έκτακτα συμβαίνουν βράδυ ή αργίες την παναχαϊκή μου μέσα... :rant: :rant:

Με βλέπω με τη λαμπάδα στη δουλειά ή με το αρνάκι σε ταπεράκι να το τρώω εκεί... :rant:

Αν σε παρηγορεί, γενικά τα αεροδρόμια / αεροπλάνα δουλεύουν 24/7/365. Πχ θα δουλεύουν κανονικά οι μηχανικοί αεροσκαφών στα αεροδρόμια...
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#251181 Πολλοί δουλεύουν αυτές τις μέρες, γιατροί, νοσηλευτές, πιλότοι, σερβιτόροι, security, εργαζόμενοι σε εγκαταστάσεις διυλιστηρίων, οδηγοί ΜΜΜ, κλπ. Υπομονή :)
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#251198 Και τα καταστήματα ανοιχτά είναι μέχρι και το σάββατο το απόγευμα.
Οπότε αν βγάλεις δημόσιους τραπεζικους κλπ οι υπόλοιποι δουλευουν κανονικα.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#251201 Απλά bayern , μετά από τόσα χρόνια , είναι πολύ ψυχοφθορο να δουλευεις όταν ξέρεις ότι όλοι είναι συγκεντρωμένοι στο γιορτινό τραπέζι ή χορεύουν κλαρίνα ψηνοντας το αρνί..Απ την άλλη πολύς κόσμος δεν έχει καν δουλειά , άλλοι τέτοιες μέρες τις βγάζουν σε νοσοκομεία κ.λ.π. Ας έχουμε υγεία τουλάχιστον..

.