Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#250411 Μάλλον φούνταρε και ο ΚαρυπιδοΜαρινόπουλος. Το γωνιακό (πρωήν Αρβανιτίδης και ακόμα πιο πρώην τσοντοσινεμά Αελλώ :inlove:) σήμερα δεν άνοιξε
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#264314 Είπα σήμερα να πάω Carrefour στον Άλιμο για 2-3 πραματάκια. Βαράγανε μύγες λέμε, άδειο από κόσμο :(
Άβαταρ μέλους
By postruck
#264341 Aν υπήρχαν και μύγες πάλι καλά! Για ακόμα έναν μήνα το προσωπικό παλι απλήρωτο,ακόμα και αυτούς που έχει απολύσει και τους πληρώνει με επιταγές.Το μόνο που έκανε ήταν να κάνει κάτι άσχετους περιφεριακούς διευθυντές και οι άνθρωποι είναι εκτός πραγματικότητας και αγοράς. Ειναι δυνατόν σε περιοχή που παράγει βερύκοκα να στέλνεις μέρα παρα μέρα 100 κιλά βερύκοκα και να απαιτείς απο το προσωπικό να βρεί τρόπο να τα πουλήσει!!! Και μετά θα βγούν και θα μας λένε για οικονομική κρίση και μπούρδες.ΜΟΝΟΙ τους θα το φάνε το κεφάλι τους και αυτό φαίνεται κάθε μήνα και πιο έντονα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
postruck έγραψε:.Το μόνο που έκανε ήταν να κάνει κάτι άσχετους περιφεριακούς διευθυντές και οι άνθρωποι είναι εκτός πραγματικότητας και αγοράς. Ειναι δυνατόν σε περιοχή που παράγει βερύκοκα να στέλνεις μέρα παρα μέρα 100 κιλά βερύκοκα και να απαιτείς απο το προσωπικό να βρεί τρόπο να τα πουλήσει!!! .

μου θυμισες σκηνικο με φιλο μου πωλητη σε εταιρια λαδιων,που του εβαζε χερι ο προισταμενος γιατι δεν πουλουσε λαδι για εξωλεμβιες στην Ευρυτανια. :lol:
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#264349 Φταιει το οτι ο ιδιος πουλουσε σομπες και καλοριφερ στους βεδουινους...

(ηταν παπατζης δηλαδη)
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#264356 Εγώ πήγα στο Carrefour (Μακεδονία) το Σαββάτο μετά από σχεδόν δυό μήνες. Για να πώ την αλήθεια, περισσότερο πήγα γιατί ήθελα να πάω σε κατάστημα Cosmote (Γερμανός) και που να τρέχω να παρκάρω στο κέντρο...

Για Σαββάτο δεν είχε πολύ κόσμο, αλλά είχε ότι προϊόντα θέλαμε και τα ψώνια ήταν ευχάριστα, χωρίς ουρές στα γαλακτοκομικά, στα αλαντικά ή στο ζύγισμα. Επίσης είχε και φρέσκα ψαράκια και σε καλή τιμή (σκουμπριά). Αν και δεν πήρα, είδα ότι είχε και φρέσκια σαρδέλα με 1€/Kg.

Για τα βερίκοκα που αναφέρατε, τα είχε και αυτά περίπου 1€/Kg (Χαλκιδικής) και ήταν νοστιμότατα.

Πολύ καλές τιμές θα έλεγα.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Pitt έγραψε:είδα ότι είχε και φρέσκια σαρδέλα με 1€/Kg.

φρεσκότατη θα ταν. θα σπαρταρούσε. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Bayern7 έγραψε:

Υπάρχουν απλά κριτήρια για να καταλάβεις αν το ψάρι είναι φρέσκο. Δυστυχώς η τιμή του δεν περιλαμβάνεται σ’ αυτά. :s_wink
Άβαταρ μέλους
By otso
Bayern7 έγραψε:

ενταξει σαν γαυρος εχεις δικαιωμα να την πεις
αλλα σε ψαροντουφεκα;

για πες ρε πιττ τα κριτηρια εκτος της διαισθησης και της τιμης , για μας τους βουνισιους που πλατσαναμε νια φορα το χρονο.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#264390 Έλα ρε otso, μη με βάζεις να γράφω τέτοια. Έχει χιλιάδες σελίδες γι’ αυτό. :lol:

Τώρα που το σκέφτομαι, κατά την θαυμαστή περίοδο Σημίτη τότε που η οικονομία μας... ήκμαζε και λίγο πρίν κάνουμε την ηρωική μας είσοδο στο ευρώ, η σαρδέλα στην εποχή της πουλιόταν γύρω στις 100δρχ το κιλό. Τώρα με την κρίση, τα 3,5 εκατοστάρικα μας φαίνονται ξεφτίλα!
Άβαταρ μέλους
By xenos
#264460 Όντως ρε πιτ, ούτε στην αγορά τέτοια τιμή. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#264477 Κοίτα, αν βοηθάει ο καιρός και υπάρχει μεγάλη προσφορά, τι θα κάνουν, θα ρίξουν τις τιμές. Άλλωστε κάτι τέτοια λειτουργούν και σαν κράχτες χωρίς μεγάλο κόστος για την επιχείρηση. Και τα σκουμπριά που μαγείρεψε την ίδια μέρα η σύζυγος, τα είχαμε πάρει 4€ το κιλό.

Επίσης Γραβιέρα Κεφάλι Ροδόπης ~6€/κιλό. Την δοκίμασα επί τόπου και πήρα ένα κομμάτι μεγαλούτσικο. Εχθές ο γιός μου χωρίς να ξέρει μου είπε ότι το κασέρι που πήραμε ήταν καλύτερο από αυτό που παίρναμε ως τώρα. Εννοούσε το κασέρι Βερμίου "Μπέλας" που συνήθως αγοράζουμε περίπου προς 12€/κιλό.

Επειδή τους τελευταίους 2-3 μήνες πήγαινα μόνο στον Μασούτη, σε κάποια προϊόντα μου φάνηκε μεγάλη διαφορά στην τιμή.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Pitt έγραψε:
Bayern7 έγραψε:

Υπάρχουν απλά κριτήρια για να καταλάβεις αν το ψάρι είναι φρέσκο. Δυστυχώς η τιμή του δεν περιλαμβάνεται σ’ αυτά. :s_wink

Δε διαφωνώ. Αλλά είναι πολύ χαμηλή τιμή.
Πόσο την πήρε δλδ από τον ψαρά; Μεταφορικά, ικα συκα κλπ