Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#248926 και χθες γεματο ηταν,αλλα παλευοταν.Εκει που δεν παλευοταν ειναι μετα το μπουκαλι που τελειωσε,κατι σφηνακια τεκιλες.
Τι τα ηθελα το παππουδι? :s_hang :s_crazy
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#249983 Μου αρεσει χθες που ηρθε ο Σακης ο απολυμανσας και μαμησε μανες!!!
Η πολυκατοικια γενικα ηταν σε καλη κατασταση.
Ανοιξε και την κεντρικη αποχετευση βεβαια...Εκει ειχαμε παρτυ...Αλλα....κερδισαμε!!!

Επισης μου αρεσε και το δεματακι που ηρθε πριν λιγο ενω δεν το περιμενα!!
Οχι δεν ειναι παπουτσια γυαλια!! Ειναι για το σπιτι!! :oops:
Άβαταρ μέλους
By Serf
Geo f1 έγραψε:Μου αρεσει χθες που ηρθε ο Σακης ο απολυμανσας και μαμησε μανες!!!

Φίλος του ;;;

Δεν ξέρω για μάνες... αλλά με τις γιατρίνες κάτι έκανε...
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#250094 Δεν μου αρέσει (καθόλου όμως) που προχθές έφυγε ο αγαπημένος μου σκυλάκος REX :(
Του έκαναν ευθανασία (δε θέλω να μπω σε λεπτομέριες τώρα). Μιας και δεν μένω πια Γέρακα, το έμαθα μετά που το έκαναν, αν ήμουν εκεί θα το είχα αποτρέψει. :sorry: Τουλάχιστον έζησε μια όμορφη ζωή και μεγάλη, 14 ετών. Αντίο σκυλάκο μου!
Άβαταρ μέλους
By Dodger
htanso21 έγραψε:Δεν μου αρέσει (καθόλου όμως) που προχθές έφυγε ο αγαπημένος μου σκυλάκος REX :(
Του έκαναν ευθανασία (δε θέλω να μπω σε λεπτομέριες τώρα). Μιας και δεν μένω πια Γέρακα, το έμαθα μετά που το έκαναν, αν ήμουν εκεί θα το είχα αποτρέψει. :sorry: Τουλάχιστον έζησε μια όμορφη ζωή και μεγάλη, 14 ετών. Αντίο σκυλάκο μου!

:(

Καλύτερα, τότε, που δεν ήσουν εκεί... :s_sad
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#250264 μου αρεσει που απο σημερα το απογευμα ειμαι ελευθερος υπηρεσιας μεχρι και την Τεταρτη το πρωι. :inlove:
μου αρεσει που θα παω στο Κιατο για Πασχα και φετος λεμε να χορτασουμε με παιδακια και κοκορετσι μονο. :inlove:
μου αρεσει που θα κοιμαμαι στρωματσαδα με ενα Γιορκσαιρ που δεν κουραζεται να παιζει ποτε . :inlove:
μου αρεσει που εχω παραγγειλει μια σαντουιτσαρα με καλαμακια χοιρινα,φετα,πατατες,και σως,και μια κοκα κολα 1,5 λιτρο και θα ρευομαι σαν γαιδουρι :inlove:

δεν μου αρεσει που τα γυναικοπαιδα εχουν φυγει και θα ειμαι μονος μου στο σπιτι για 2 μερες.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#250284 Δεν μου αρέσει που για άλλον ένα χρόνο μέρες του Πασχα θα δουλεύω...
Μου αρέσει όμως που ανήμερα θα πεταχτω Ξυλόκαστρο στους γονεις , θα με περιμένει το κοντοσουβλι κ ο σκύλος για παιχνίδι... ...Ίσως προλαβω να ρίξω κ καμμία βουτιά , αν κ κάνει ψυχρα απ ότι μαθαίνω..

.
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#250300 Μου αρέσει που από μεγάλη Πέμπτη απογευμα θα είμαι Ζεμενό Ξυλοκάστρου (όλο το φόρουμ Κορινθία) μέχρι την Παρασκευή που θα ανηφορισω κατα Λαμια μερια για το Ακρόπολις!

.
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
dimviii έγραψε:μου αρεσει που απο σημερα το απογευμα ειμαι ελευθερος υπηρεσιας μεχρι και την Τεταρτη το πρωι. :inlove:
μου αρεσει που θα παω στο Κιατο για Πασχα και φετος λεμε να χορτασουμε με παιδακια και κοκορετσι μονο. :inlove:
μου αρεσει που θα κοιμαμαι στρωματσαδα με ενα Γιορκσαιρ που δεν κουραζεται να παιζει ποτε . :inlove:
μου αρεσει που εχω παραγγειλει μια σαντουιτσαρα με καλαμακια χοιρινα,φετα,πατατες,και σως,και μια κοκα κολα 1,5 λιτρο και θα ρευομαι σαν γαιδουρι :inlove:
δεν μου αρεσει που τα γυναικοπαιδα εχουν φυγει και θα ειμαι μονος μου στο σπιτι για 2 μερες.

Μου αρέσει που απο 25/4 έχω ελεύθερα επιτέλους απογεύματα μετά απο 7 μήνες που δεν γυρνούσα πριν τις 10. :inlove:
Μου αρέσει που θα πάω Καλάβρυτα με αουντάρα για πάσχα και έχουμε ήδη κάνει custom order τα κρέατα :inlove:
Μου αρέσει που θα κοιμάμαι αγκαλίτσα με την joys μου που δεν παίζει ποτέ γιατί είναι μια κυρία ! :inlove:
Μου αρέσει που πίνω το κατιτίς μου στο χαλαρό κάθε βράδυ, αλλά την επομένη τα βλέφαρα είναι 10 κιλά έκαστο ... :s_bored

Μου αρέσει που ο Ντίμης είναι χαλαρός σήμερα και θα πιούμε καφεδάκι ! Τι έχει να πεί ο Ντίμης γι'αυτό ; :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#250414 Δεν μ αρεσει που με μια διοικητική υπαλληλο εδω στο γραφειο, είμαστε στα μαχαιρια τις τελευταίες μέρες και για γελοιους λογους.
Μ αρεσει που αυριο θα χω άδεια και επιτελους θα ξεκουραστω!

.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#250418 Γιατί τις άλλες μέρες τι κάνετε; :lol: Αφού απεργείτε
Αλήθεια με τι ασχολείστε κατά την απεργία;