Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By elvet
NickTG έγραψε:1900 diesel με 150 άλογα έβγαινε η crosswagon.
Τετρακινητη.
sknipper έγραψε:
elvet έγραψε:Alfa Romeo Crosswagon
Μεικτή (πόλη, επαρχία, περιφερειακή Θες/νίκης), με αρκετά ανοίγματα και γκάζι (να το δούμε πώς πάει) 7-7,5lt/ 100 χλμ
Ταξίδι Εθνική οδός Θεσ/νικη-Τρίκαλα—Θεσ/νικη (140 σταθερά CC), και επαρχιακό δίκτυο στα χωριά του Θεσσαλικού κάμπου: 680 χλμ και 41 λίτρα πετρέλαιο = 6,1 lt/100 χλμ
Κυβικά-μοντέλο-καύσιμο, πετρέλαιο να υποθέσω;

Οπως τα λέει ο NickTG...2005, μόνιμη τετρακίνηση, χωρίς dpf
Άβαταρ μέλους
By JBT
Serf έγραψε:Προσωπικό χαμηλό με το TypeR (FN2) δύο ΣΚ πριν στο πήγαινε-έλα Γαλαξίδι... ζαλίζεται που ζαλίζεται εύκολα η :inlove: , εκείνο το 2ήμερο δεν ήταν και πολύ καλά. Οπότε χαλλλαράααα:

Παλαιό Φάληρο - Γαλαξίδι μέσω παλιάς εθνικής (βλ. Μάνδρα): 189,2χλμ με 7lt/100χλμ
Γαλαξίδι - Παλαιό Φάληρο μέσω νέας εθνικής-Λιβαδειάς: 224,9χλμ με 6,6lt/100km
Ολόκληρη η διαδρομή με λίγο πήγαινε-έλα στο Γαλαξίδι: 430χλμ με 6,9lt/100km

na ntrepesai pou exeis XONTA :rant: :rant: :rant: :rant:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#246227 9.5l/100km με το 1.6 mx5 nbfl σε μικτες συνθηκες με οικολογικη :iconcool: οδηγηση. 8.1L το δινει ο κατασκευαστης.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#249875 4.6 λ/100χλμ, Ιωάννινα -Μεθωνη, μικτες καιρικές συνθήκες, σβελτα ως επί το πλείστον ως την Κυπαρισσία και χαλαρά από εκεί και κάτω. Clio iv 1.5 dci

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#249877 μια χαρα! ερκοντισιο? βαρος?
Άβαταρ μέλους
By belgarion
dimviii έγραψε:μια χαρα! ερκοντισιο? βαρος?

Χωρίς Ac, λίγο ανοιχτό παράθυρο μόνο, 2,5 άτομα (εγώ μετράω για 1,5), γεμάτο πορτμπαγκάζ και πράγματα στο πίσω κάθισμα γιατί βαρέθηκα να κατεβάσω τα της δουλειάς

.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#249887 Γιαννενα - Πατρα εχω καταφερει να παω με 6 με κορσα 1.4 βενζινη.

Πατρα - Πυργο επισης καις λιγο γιατι προσεχεις για να εχεις.

Μαλλον πηγαινες σβελτα αρα το κλιακι σε βγαλε ασπροπροσωπο ;)
Άβαταρ μέλους
By belgarion
bibendum έγραψε:Γιαννενα - Πατρα εχω καταφερει να παω με 6 με κορσα 1.4 βενζινη.

Πατρα - Πυργο επισης καις λιγο γιατι προσεχεις για να εχεις.

Μαλλον πηγαινες σβελτα αρα το κλιακι σε βγαλε ασπροπροσωπο ;)

Γενικά οι Εθνικές οδοι που παίζεις στα 100-120 ως επί το πλείστον είναι το καλύτερο του για κατανάλωση. Στις παρακαμψεις πήγαινα με 140 και εκεί καίει όπως και στην Εγνατία. Άσχετο, τα μηχανήματα έργων επιτρέπονται στην εθνική οδό ?Γιατί σήμερα πριν το Αντιρριο βρήκα και γκρειντερ CAT (που πήγαινε με 50) και jcb (που πήγαινε με 25 λες και δεν τρέχει μια,αντε να το πετύχεις μετά από στροφή...)

.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#250431 To εSάκι μου περνάει δεύτερη νιότη μετά από 152.οοο χλμ :inlove:

Ως επί το πλείστον κινείται στην εθνική με 130-150 (όπου έχει όρια) και 150-180 (όπου δεν έχει) και πόλη ας πούμε ένα 20%.

Γέμισμα πάντα από εμένα, πάντα μέχρι να στάξει έξω, πάντα στο ίδιο βενζινάδικο. Εχθές έβγαλε 9,4 λ/100 χλμ.

Όσο λειτουργεί εκτός VTEC δεν βλέπω πραγματικές διαφορές στην κατανάλωση, έτσι και το πηγαίνω αργά (9 με 9,2).

Το μαξ που έχω δει είναι 13,5 πριν από χρόνια (και ΒΙΤΕΚ αμπαλαέο συνέχεια :lol: )

:s_roses
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#250639 Η Ευα που περναει την τεταρτη νιοτη της εγραψε τωρα που κατεβηκα απο Ολλανδια ενα 10αρι στο κομματι Ολλανδια-Αυστρια ( ολλανδια ~140-150, Γερμανια-Αυστρια 160-180) και μετα Αυστρια-Ιταλια-ελλαδα που πηγαινα εντελως χαλαρα (ειναι και κατηφορα μεγαλο κομματι) ενα 7αρακι
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#251340 Τελικά με το Lexus είναι να εύχεσαι να πέσεις σε κίνηση. Παλλήνη-Ναύπλιο 3 ώρες :dizzy: σήμερα, 6,8lt/100km.

< >
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#251371 Και εγώ νέο ατομικό χαμηλό!

Μελίσσια - Πόρτο Χέλι 6.3lt/100km. :dizzy:
με 71 και κάτι χλμ Μ.Ο

Χαλαροτατο ταξιδάκι χωρίς κίνηση και με διάθεση κουβεντουλας
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Scotch έγραψε:Τελικά με το Lexus είναι να εύχεσαι να πέσεις σε κίνηση. Παλλήνη-Ναύπλιο 3 ώρες :dizzy: σήμερα, 6,8lt/100km.

< >
Σε τέτοιες συνθήκες είναι που αξίζουν τα υβριδικά βενζίνης, χαλαρά αργά και χαλαρά γρήγορα που τους δίνεται η δυνατότητα να φορτίζουν. Αλλιώς σε ταξίδι αυτοκινητόδρομο με σταθερές ταχύτητες μετά από λίγο παύουν να έχουν το πλεονέκτημα και κερδίζουν τα ντίζελ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#251414 Αναδημοσίευση από Facebook!Αθήνα-Αντίρριο, 3 ωρίτσες και κάτι ψιλά, οδήγηση για σεμινάριο περικαλώ, 75 χλμ μωτ και μέση κατανάλωση 7.8 λίτρα στα 100, προσωπικό ρεκόρ όλων των εποχών, και ελπίζω ακατάρριπτο στο μέλλον, γιατί ώρες ώρες ένιωθα μια ακατανίκητη έλξη για τα λεωφορεία!
Μετά τα πράγματα ευτυχώς βελτιώθηκαν και παρά τις στάσεις για κατούρημα (ήπια πολύ τσάι, τι να κάνω τόσες ώρες μόνος; ), σε 2:30 ωρίτσες ήμουν Γιάννενα.
Έχω να καταγγείλω το πλήρωμα του περιπολικού κάπου στην Παναγιά που πήγαινε με 90 και δεν τόλμησα να προσπεράσω. Ένα κατούρημα στην υγεία τους όμως το έκανα, δεν την πάλευα να πηγαίνω καροτσάκι, είχαν και τις σειρήνες, μια ομορφιά μέσα στην μαύρη νύχτα.
Αυτά, να δούμε πως θα είναι στην επιστροφή τα πράγματα. Λέω να δοκιμάσω τον άλλο δρόμο, από Λαμία και να φύγω όταν βραδιάσει.
Άβαταρ μέλους
By dstou
#251417 Ξυλόκαστρο - Καλάμαι , Μεγάλη Πέμπτη σε ρυθμούς ύπνου, με πιλότο στα 105 χαω, 5,5 λ/100 με Πρίους ΜΚ2. Όλη η οικογένεια μέσα και τίγκα τσουμπλέκια στο πορτμπαγκάζ. :sleep: