Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#248585 παντως ειναι εξωφρενικες οι διαφορες των τιμων,ειδικα σε προσφορες.
Πηρα Εσσεξ 50 μεζουρες με 4,20 ευρω.
Εγω αγοραζω μονο σε προσφορα οτι βρω.Τα ρουχα με ολα καθαριζουν καλα.Δεν δουλευουμε και σε μηχανουργειο.
Παντως μια ασαφεια σχετικα με τις μεζουρες,τα κιλα υπαρχει.Και σιγουρα δεν ειναι κατα λαθος.
Πολλοι εχουν και 45 μεζουρες,εχουν και 55 μεζουρες κλπ.
Χθες που το εψαχνα λιγο πριν αγορασω,παιζουν και διαφορες στον ογκο των συσκευασιων σε ιδια κιλα.
Δλδ 3 κιλα το ενα,3 κιλα και το αλλο,και του ενος το κουτι ηταν σημαντικα μεγαλυτερο.Και πιο φαρδυ και πιο ψηλο.
Χαρτι για πεταμα εχουν?..... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
dimviii έγραψε:....3 κιλα το ενα,3 κιλα και το αλλο,και του ενος το κουτι ηταν σημαντικα μεγαλυτερο.Και πιο φαρδυ και πιο ψηλο.
Χαρτι για πεταμα εχουν?..... :shifty:

:lol:
Ειδικά το Essex, που συχνά βγαίνει σε προσφορά (ανά 2μηνο σε διαφορετική αλυσίδα ΣΜ), το 1/3 του κουτιού (μετρημένο στην κυριολεξία), είναι ... άδειο .
Μάλλον είναι μέθοδος "εντυπωσιασμού" ! :roll:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#248595 αν θυμαμαι καλα το ΟΜΟ εχει το μεγαλυτερο κουτι.Ανοιγεις και η σκονη ειναι στους 15 ποντους κατω. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Alxnks έγραψε:Χμμ...μάλλον δεν έχετε παει στο Pepper Moon να δείτε τι σημαίνει "μια μερίδα μακαροναδα":

Έχω πάει μια φορά, δοκίμασα και πίτσα και μακαρονάδα και σαλάτα. Όχι μόνος μου βέβαια :lol: Δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο γευστικά, απλώς μεγάλες μερίδες.
Άβαταρ μέλους
By Serf
Carrefour: Πρόωρη 'ανάσταση' για εργαζόμενους και προμηθευτές του Μαρινόπουλου

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι εργαζόμενοι στα Carrefour Μαρινόπουλος όταν μαζί με τα υπόλοιπα χρωστούμενα πήραν και το Δώρο του Πάσχα. Τι άλλαξε;
Κωστής Χριστοδούλου
Απρίλιος 23 2016 17:38
Εάν είχαμε μείνει στις αρχές της εβδομάδας, τα καταστήματα του ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος δεν θα άνοιγαν αύριο Κυριακή 24 Απριλίου. Ο λόγος ήταν η σημαντική καθυστέρηση στην αποπληρωμή των δεδουλευμένων του Μαρτίου. Συγκεκριμένα στο μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων δεν είχε καταβληθεί ένα υπόλοιπο της τάξης του 20% κάτι που είχε οδηγήσει το Σωματείο των Εργαζόμενων, μετά από έκτακτη συνεδρίαση του την Τρίτη, να καλέσει τους εργαζόμενους σε απεργία αυτή την Κυριακή.
Το τελευταίο απεφεύχθη κυριολεκτικά στο παρα πέντε καθώς την Παρασκευή όχι μόνο πληρώθηκαν τα χρωστούμενα αλλά η διοίκηση της Carrefour Μαρινόπουλος κατέβαλε και το Δώρο του Πάσχα, το οποίο είχε προθεσμία να το πράξει έως την Μεγάλη Τετάρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του news247 καθοριστικό ρόλο έπαιξε η εισροή κεφαλαίων από τον νέο τραπεζικό δανεισμό.
Στα πλαίσια της επιστροφής στην ομαλοποίηση έχουν αρχίσει να γεμίζουν ξανά οι αποθήκες και τα ράφια με επώνυμα προϊόντα καθώς με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο οι προμηθευτές βλέπουν ξανά το χρώμα του χρήματος από την μεγαλύτερη σε μέγεθος αλυσίδα σούπερ μάρκετ της χώρας.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Alxnks έγραψε:Χμμ...μάλλον δεν έχετε παει στο Pepper Moon να δείτε τι σημαίνει "μια μερίδα μακαροναδα":

Εικόνα

Πληρώνει κόσμος για να φάει αυτό το σίχαμα; :help:
Άβαταρ μέλους
By fokion
#249290 By the way, το καρφουρ του Γερακα μεχρι σημερα που μιλάμε, καρφουρ ταμπελες εχει ακόμα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Corto Maltese έγραψε:

Εικόνα

Πληρώνει κόσμος για να φάει αυτό το σίχαμα; :help:

Θα το έλεγα κι εγώ κομψότερα, αλλά πραγματικά απορώ: τέτοια μακαρονάδα ούτε σπίτι μου δεν τολμώ να φτιάξω, πόσο μάλλον να την πληρώσω.
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να εξυμνούμε την ποσότητα στο φαγητό, τα ίδια έχω γράψει και για τις διάφορες φωτό από τα Καλύβια και τις τεράστιες μερίδες κρέατος που έχουν ποσταριστεί εδώ μέσα παλιότερα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#249304 γιατι ρε παιδια τι λαθος εχει αυτη η ποσοτητα? και στο σπιτι μου σε σαλατιερα -γαβαθα τρωω μακαροναδα.
Και ενα μπωλ τυρι απο πανω. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#249305 Γιατί; Θα σου πω το γιατί.
Γιατί η εμμονή της αμερικανικής ποπ κουλτούρας με το " ΜΕΓΑΛΟ" ( απορροια του νηπιακου σταδιου που βρίσκεται η συλλογική νοημοσυνη των Αμερικανών) έχει διαποτισει τα πάντα, από το φαγητό μέχρι το ανθρώπινο σώμα. Οπότε πάρε χάμπουργκερ εφτά ορόφων + σοφιτα, παρε γυναικείο σώμα 187- 0,5- 200, παρε ντοκιμαντέρ με τα πιο φονικα, τα πιο μεγάλα, τα πιο οτιδήποτε ζώα..
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#249308 Ένα πακέτο μακαρόνια των 500 γραμμαρίων, μαζί με μια ωραία σαλτσούλα, δίνει 4 μερίδες. Οτιδήποτε άλλο είναι υπερβολή.
Επιπλέον, υπερβολή είναι και οι σάλτσες με κρέμα γάλακτος και αλλαντικά του σωρού, οπως βλέπω στην φωτογραφία (αν δεν κάνω λάθος).
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#249319 ρε σεις ποια αμερικανικη κουλτουρα,αμα δεν φαω σε γαβαθα μακαρονια ξαναπειναω λεμε.
Ζαμπα, μπεικα, μπωλ τυρι τουμπα μεσα οπωσδηποτε. :lol: