Forum για το Ράλι Ακρόπολις
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
#244969 Εννοειται,, μετα απο μια 8ετια θα κανω την Εκδρομη. :yahoo:

Εχω κανονισει και τις δουλειες και θα μαστε κατω απο Πεμπτη απογευματακι :iconcool:

Εσεις θα ανεβειτε ή ειναι μακρια? :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By DAP
#245428 Καπου ειδα οτι ζητανε εθελοντες κριτες κλπ να βοηθησουν στη καλη διεξαγωγη του αγωνα....Οποιος μπορει και του αρεσει ας παει......
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
Billopoulos έγραψε:Οι τζαναμπετες το πηγαν στα συνορα, αλλα κατι θα προσπαθησουμε να γινει :s_crazy

:shifty: :shifty: :shifty:
:innocent: :lipsealed: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By DAP
#245750 Ισως μπερδευει τα διοδια με τα συνοριακα φυλακια...... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By DAP
#246892 Για οποιον ειναι ακομα αναποφασιστος που να παει,βγηκε και το Rally guide........
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
DAP έγραψε:Για οποιον ειναι ακομα αναποφασιστος που να παει,βγηκε και το Rally guide........

Για του διαγωνιζομενους... Εμας μας ειναι λιγακι αχρηστο... :lol:
Άβαταρ μέλους
By nass
#248478 Κάπου 35 συμμετοχές (πάνω από 25 ξένοι, κάπου 10 R5) ο αγώνας του ERC και κάπου 45 ο αγώνας του ελληνικού πρωταθλήματος :)
Ο Λάμπρος δεν τρέχει :( EDIT: Μάλλον τρέχει τελικά :) :)
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
#248613 Τρεχει ή δε τρεχει τελικα? Στη σελιδα του στο fb δεν φαινεται να λεει οτι θα τρεξει...

Εχουν βγει τα επισημα roadbook και οι προσβασεις για τους θεατες, για οσους θελουν να οργανωθουν απο τωρα...
Εγω περιμενω και τις διαδρομες του google earth σε ψηφιακη μορφη.
Τελευταία επεξεργασία από Orestis.D και 22 Απρ 2016, 18:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#248614 Χθες εκανε ανακοινωση στ fb οτι δεν τρεχει...

< >
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
#249332 Βγηκαν και οι διαδρομες σε Google Earth. Ελα να συζηταμε που θα παμε, οσοι θα παμε... :metalo:
Άβαταρ μέλους
By DAP
#249509 Συμφωνα με τα υψομετρικα σχεδιαγραμματα πιο ενδιαφερουσες (για μενα που μου αρεσει η κατηφορα ) δειχνουν η Γραβια και το Ρεγγινι μετα τη μεση,οπως και η Ελατεια στο τμημα 25-29ο χιλιομετρο....Οποτε καπου εκει θα ψαξω για στασιδι.....