Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#247622 Μ' αρέσει που το σκέφτεσαι κιόλας :dizzy:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#247623 Ενταξει στην αρχη μπαινω μεσα αλλα μετα θα δινω 36 ευρ το διμηνο τελικη τιμη με πιο πολλες παροχες απο οτι τωρα.
Άβαταρ μέλους
By nass
#247643 Και γιατί απλά δεν περιμένεις να λήξει το συμβόλαιό σου και μετά να διαπραγματευτείς από θέση ισχύος και να πας όπου γουστάρεις ?
Νομίζεις ότι δεν θα έχει "προσφορές" από την κάθε Vodafone τότε ?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#247647 Σωστο και αυτο! :oops:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#247664 Γιώργο μας δουλεύεις τώρα; :protest:
Τόσα και τόσα έχεις σκορπίσει σε αγορές και λυπάσαι το 100ρικο; Δώστο εκεί να δεις μια άσπρη μέρα, τι ψυχή έχει; :iconcool:

Για vdsl μη βιάζεσαι. Και σήμερα να μπουν οι νέες καμπίνες μετά πρέπει να βάλει η ΔΕΗ ρεύμα και μετά να εγκριθούν από την ΕΕΤΤ, οπότε υπολόγιζε 3-4 μήνες τουλ. για εμπορική διάθεση.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#247697 Τι ειναι αυτο το παλαμαρι τοσων χιλιομετρων παλι?? :lol:

Βρε Δημητρη και με τον Οτε ασπρη μερα βλεπω αλλα λιγο πιο τσιμπημενη...
Δεν εχω κανενα παραπονο απο τον οτε.
Η γραμμη συγχρονισε εκει το 2010 που νοικιασαμε το σπιτι και εχει παραμεινει εκει.
Διακοπη αποσυνδεση δεν ειχα ΚΑΜΙΑ 6 χρονια τωρα.
Απλα τα πρωτα χρονια πληρωνα 90αρες και 100αρες (μπορει και παραπανω).Μετα εριξα παροχες και πηγα στο 65αρι.
Ε το 36 ειναι πιο δελεαστικο αλλα δεν ειναι ΟΤΕ :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#247757 Τι του λέτε του ανθρώπου μωρέ;
Να πληρώσει κερατιάτικα 150 ευρώ για να πάει σε μια εταιρία που θα του δίνει την ίδια ταχύτητα;
Να πήγαινε σε vdsl να πω "οκ κάντο θα δεις διαφορές". Αλλά να πάει στα ίδια; no way.
geako περίμενε να λήξει το συμβόλαιο με τον ΟΤΕ και το βλέπεις τότε.
Μπορεί μέχρι του χρόνου ουσιαστικά, να έχουν περάσει καμπίνες για vdsl και να χεις καλύτερες επιλογές.
Άβαταρ μέλους
By thednick
#247787 Απλά τα πράγματα, αν στο διάστημα που απομένει μέχρι να λήξει το συμβόλαιο σου κάνεις απόσβεση των επιπλέον χρημάτων πάς. Διαφορετικά όχι. Αν υπάρχει περίπτωση να θελήσεις να σπάσεις το νέο συμβόλαιο, αυτό το σκέφτεσαι απο πρίν. Η hol/vodaone δίνει διαφορετικές τιμές ανάλογα με την δεσμευση σου.

Προσωπικά έσπασα συμβόλαιο στην Cosmote με πρόστιμο καμια 120Ε, γιατί πολύ απλά αυτά τα έκανα απόσβεση μέσα σε 6 μήνες, ενώ η cosmote με ηθελε άλλους 12 (οπότε αν έμενα θα πλήρωνα in the long run 120E παραπάνω).

Εντωμεταξύ μία φορά που μου έκαναν αντιπροσφορά απο τον ΟΤΕ, έσκασα στα γέλια. Πέραν του οτι δεν συμφέρουν, η πωλήτρια ήθελε να με πείσει πόσο με συμφέρει να πάρω δωροεπιταγή απο τον γερμανό αντί έκπτωσης του παγίου. Της λέω: "Δηλαδή μου δίνετε κάτι που ούτε ζήτησα ούτε χρειάζομαι από ένα κατάστημα στο οποίο θα βρώ τα προιόντα σε υψηλότερη τιμή απο ότι αν τα αγόραζα από το ιντερνετ και θα πρέπει να χαρώ?" :lol:
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#247825 Σε καλή 24άρα δεν μπορώ να παρακολουθήσω twitch σαν άνθρωπος. Στο youtube δεν έχω πρόβλημα στα 1080 :hmmm:
έχουμε καμια λύση;
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
vasilis έγραψε:Σε καλή 24άρα δεν μπορώ να παρακολουθήσω twitch σαν άνθρωπος. Στο youtube δεν έχω πρόβλημα στα 1080 :hmmm:
έχουμε καμια λύση;

Συνδέεσαι με server στην φρανκφούρτη μήπως;
Και μένα μου έκαναν κάτι κουλά παλιότερα οι σερβερς τους εκεί. Τους είχα βάλει στο hosts file Και ησύχασα.
Με amsterdam ή london κανένα πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
By soch
#248018 OTE VDSL 50 στο Βύρωνα, κλειδώνει στα 49,9 και χθες κατέβασα 3 torrent παράλληλα. Έπιασε peak στα 5,3 MB/sec (42+ Μbit/sec).
Not bad.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#248663 με τη 50αρα κατεβάζεις 18-19GB ώρα τώρα που κοιτάζω ένα eta με φουλ ταχύτητα στο steam :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By vasilis
Bayern7 έγραψε:
vasilis έγραψε:Σε καλή 24άρα δεν μπορώ να παρακολουθήσω twitch σαν άνθρωπος. Στο youtube δεν έχω πρόβλημα στα 1080 :hmmm:
έχουμε καμια λύση;

Συνδέεσαι με server στην φρανκφούρτη μήπως;
Και μένα μου έκαναν κάτι κουλά παλιότερα οι σερβερς τους εκεί. Τους είχα βάλει στο hosts file Και ησύχασα.
Με amsterdam ή london κανένα πρόβλημα.

πως βλέπω ρε συ που συνδέομαι;
κάνε ένα step by step tutorial :oops:
Άβαταρ μέλους
By melos86
#249776 Καινουριο router και συγχρονισμος πλεον πανω απο τα 24mbps... Η μονη αλλαγη που παρατηρησα ειναι οτι στο transmition mode αναφερει πλεον VDSL2!
Κατεβασμα με 2,2mb/sec σταθερα!
Εικόνα