Χιλιες φορες προτιμοτερο, να παρει το feeling του τιμονιου και των πεταλ.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
< >
xenos έγραψε:Θέλει αρκετά ακόμα για να κάνει μόνος του, πόσο μάλλον να κάνει καλά ώστε να βγούμε μαζί σε δρόμο. Στην περίπτωση που τον βάζεις πίσω, κάθεται, χαζεύει, κάνετε ομαλά και οι 2 τη βόλτα σας (έτσι νομίζω τουλάχιστον).
Εγω σε δρομο με κυκλοφορια δεν θα τον εβγαζα.
Στην ιδια θεση με εσενα πριν μερικα χρονια δεν το εκανα γιατι η μονη χρηση θα ηταν απο το σπιτι στην παιδ. χαρα η μεχρι το παρκο.
Αγορασε του καλυτερα ενα ποδηλατο ισορροπιας χωρις πεταλια να προσπαθησει σιγα σιγα να μαθει, πιο πολυ θα το χαρει.
Fiat Panda 7,6l/100km

tetoio mono.
piran ta dika mou prin kan ginoun 2 etwn, zoristikan ligo stin arxi kai meta ante na tous piaseis... kai se filo pou pirame dwro, monaxa me auto kinountai. kornes, kala8aki, ta panta ola. egw bazw kai tin tsantoula tous sto timoni kai exoun mesa o,ti 8eloun (neraki klp)
ta bazoume kai monima sto autokinito kai opou pame ta exoun na xairontai (kai basika na mporoume na kinoumaste ki emeis grigora).
kareklaki monaxa otan 8eleis na kaneis douleia kai biazesai. oxi gia aples boltes.
kai bebaia ma8ainoun kukloforiaki agwgi (fanaria, diabaseis, prepei na ta ma8eis esu ola).
(sorry gia ta gr-en re paidia, suntoma 8a mporw na allazw glwsses, akoma den ginetai omws
)
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
Αυτά τα ισορροπίας μου φαίνονται λίγο δύσκολα ακόμα.
xenos έγραψε:Tου έχω πάρει παιδικό 3κυκλο, αλλά δεν τον βλέπω να πολυασχολείται. Βασικά έξω ασχολείται με ότι ΔΕΝ έχει!![]()
![]()
Αυτά τα ισορροπίας μου φαίνονται λίγο δύσκολα ακόμα.
Δεν ειναι δυσκολα, γιατι καθετε και περπαταει αλλα σιγα-σιγα τα βηματα γινονται μεγαλυτερα και υπαρχουν στιγμες που δεν παταει κανενα ποδι κατω.
Ο δικος μου το ρημαξε το ισορροπιας και γυρισε στο ποδηλατο με βοηθητικες για να ακολουθει τα αλλα παιδια ( κοντρακιας)
και μια μερα στην παιδ. χαρα ρωταει ενα φιλο του να κανει μια βολτα σε ποδηλατο χωρις, ανεβηκε και εφυγε
Fiat Panda 7,6l/100km
xenos έγραψε: Βασικά έξω ασχολείται με ότι ΔΕΝ έχει!![]()
![]()
Ε, καλά... δεν ξέρεις ότι το ξένο είναι πάντα καλύτερο;;;;
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Κάτι τέτοιο ( http://www.pancarshop.gr/index.php?target=products&product_id=901290 ) τί λέει;
Δεν έχω ιδέα για τι τιμές μιλάμε, απλά σαν ιδέα το Ρίχνω (κι άσε δηλαδή που όποτε βλέπω τα ποδήλατα επάνω στην οροφή με πιάνει μια ανατριχίλα, προσωπικά θα το απέφευγα τελείως
)
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
Νίκος Παππάς έγραψε:Η βασική ιδέα είναι ότι με το ποδηλατάκι ισορροπίας μαθαίνεις ισορροπία ώστε μετά πας κατευθείαν σε ποδηλατάκι χωρίς να χρειάζεσαι βοηθητικές και χωρίς καθυστερήσεις.xenos έγραψε:...Αυτά τα ισορροπίας μου φαίνονται λίγο δύσκολα ακόμα.
Δεν ειναι δυσκολα, γιατι καθετε και περπαταει αλλα σιγα-σιγα τα βηματα γινονται μεγαλυτερα και υπαρχουν στιγμες που δεν παταει κανενα ποδι κατω.
Ο δικος μου το ρημαξε το ισορροπιας και γυρισε στο ποδηλατο με βοηθητικες για να ακολουθει τα αλλα παιδια ( κοντρακιας)και μια μερα στην παιδ. χαρα ρωταει ενα φιλο του να κανει μια βολτα σε ποδηλατο χωρις, ανεβηκε και εφυγε
Δυστυχώς δεν τα ήξερα τα ισορροπίας κι όταν τα πήρα χαμπάρι δεν τα εκτίμησα όπως έπρπεε και έτσι με τις βοηθητικές κάτι κάνει και μπερδεύεται και έχει πέσει μερικές φορές και έχει φοβηθεί. Τις έχω βγάλει τις βοηθητικές και τα πεντάλια για να το κάνω ισορροπίας αλλά είναι και τεμπέλα και επειδή όλοι οι φίλοι της είναι με τα πατίνια τα ποδήλατα δεν.... ίσως το καλοκαίρι που θα έχει πιο πολύ χρόνο να μάθει....
Cosmonaut21 έγραψε:Θέλω να αγοράσω μπάρες οροφής και μια βάση για να βάζω επάνω το ποδήλατο.Το θέμα είναι ότι βρίσκω διάφορες μάρκες και τιμές.Τα καλύτερα τα έχω ακούσει για τις thule αλλά ξεφεύγουμε πολύ σε χρήματα.
Κάτι τέτοιο ( http://www.pancarshop.gr/index.php?target=products&product_id=901290 ) τί λέει;
Σε παίρνει οικονομικά για αποσπωμενο κοτσαδορο + βάση;
.
.