axel12p έγραψε:Μου έχουν κάνει παρατήρηση, επειδή στην σκοπιά κοιτούσα προς τα έξω και όχι προς το εσωτερικό του στρατοπέδου, όπου μπορούσε να μου έρθει έφοδος για έλεγχο!Μήπως απλά κοροιδευόμαστε;
Μάλιστα τα σημεία που έπρεπε να κοιτάς ήταν 3, οπότε ούτε ματιά δε μπορούσες να ρίχνεις στην περίφραξη η την οποία την ανεβαίνει κάποιος ανετότατα.red_monster έγραψε:Υπόψιν, πλέον έχουν καταργηθεί τα μειωμένα στρατιωτικά εισιτήρια στα ΚΤΕΛ... Για να πας και να φύγεις από την μονάδα σου αν δεν είναι η πρώτη φορά που σε πάνε πρέπει να πλερώσεις αδρά... ειδικά αν μιλάμε για μονάδες στα ρύζια κλπ κλπ
EDDIE_147 έγραψε:....Εδώ έγινε χαμός για να μην κλείσουν στρατόπεδα (και ο τοπικός σουβλατζής κλέφτης θα γίνει; ), περιμένετε να υπάρξει άτομο που να βάλει γυναίκες στο στρατό;
ΧΟΧΟΧΟ

The Ace έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:....Εδώ έγινε χαμός για να μην κλείσουν στρατόπεδα (και ο τοπικός σουβλατζής κλέφτης θα γίνει; ), περιμένετε να υπάρξει άτομο που να βάλει γυναίκες στο στρατό;
ΧΟΧΟΧΟ
Αυτό. Όταν ακούς την Αννούλα να λέει ότι δεν θα κλείσει κανένα ΑΕΙ/ΤΕΙ και δεν θα επανέλθει η βάση στις εισαγωγικές "για να επιζήσουν οι τοπικές κοινωνίες", καταλαβαίνεις ότι μας κυβερνάνε γίδια ή, στην καλύτερη, άσχετοι.
Όσο για τις εκπαιδεύσεις/μετεκπαιδεύσεις, και εδώ γελάνε...είμαι ΔΒ, έχω πάρει ΦΠ εδώ και 20 χρόνια (σχεδόν "αιώνες" στον τομέα των ΤΠΕ), και δεν με έχουν ενοχλήσει για εκπαίδευση, έστω για τα μάτια του κόσμου...Άρα όσοι λέτε για εκπαιδεύσεις και μετεκπαιδεύσεις, προφανώς αναφέρεστε σε κάποια άλλη χώρα

red_monster έγραψε:τι εννοείς 3 μήνες κέντρο? 3 μήνες + μονάδα και 3 μήνες - για εκπαίδευση...
θαρρείς οτι οι υπηρεσίες των μονάδων έχουν νόημα ή χρειάζεται άμεσα εξορθολογισμός ?

cabala10 έγραψε:εγω προσωπικα απ οσα ειδα οσο ειμουν εκει μπορω να πω οτι ναι οι ΕΔ ειναι κοντοι αλλα αντικειμενικα το μεγαλυτερο ποσοστο θα το ελεγες και χοντρους εβλεπα απο 80 μεχρι 110 κιλα δεν ειδα ποτε καποιον πανω απο το 1.80 οποτε βγαλε ακρη
οκ αυτοι πανω απο τα 100 τα εβλεπαν σκουρα στο κολυμπι λογικο αλλα γενικα το βαρος δεν ηταν το πρωτο τους προβλημα
cabala10 έγραψε:αμε ειδικα αμα ειναι καλος σε αυτο που κανει δεν υπαρχει θεμα ουτε καν να του πεις χασε κιλα θα τα χασει γιατι θελει.. αμα ειναι αξιομαχος με κιλα η οχι δεν με ενδιαφερει καθολου
EDDIE_147 έγραψε:BTW: Από φίλους που έχουν περάσει από ΕΔ η εικόνα που έχω είναι παίζουν αρκετά και "μπουνταλάδες" οι οποίοι όμως έχουν την αντοχή για να βγάλουν 50αρα πορεία ή ασκήσεις.
EDDIE_147 έγραψε:BTW#2: Οι ΕΔ σήμερα (όχι επαγγελματικές μονάδες) δεν έχουν καμία σχέση με 20-30 χρόνια πριν. Παλιοί αλεξιπτωτιστές πχ γελάνε με αυτά που κάνουν σήμερα οι κληρωτοί τους οποίους και δεν θεωρούν σωστά εκπαιδευμένους.
red_monster έγραψε:Δεν σημαίνει αλλα εχει πολυ καλές πιθανότητες... Οι ΟΥΚαδες ειναι μυϊκα κτήνη, ο σονικιαν που είχα στο πευκο λοχαγο και εκανε τόσες ελξεις όσες ολα τα υπόλοιπα στελεχοι μαζι το ιδιο... Άνθρωπος που ασκείται καθημερινά κοιλομπα δεν εχει...
panos2171 έγραψε:axel12p έγραψε:Μου έχουν κάνει παρατήρηση, επειδή στην σκοπιά κοιτούσα προς τα έξω και όχι προς το εσωτερικό του στρατοπέδου, όπου μπορούσε να μου έρθει έφοδος για έλεγχο!Μήπως απλά κοροιδευόμαστε;
To χαμε κι εμείς αυτό!!Μάλιστα τα σημεία που έπρεπε να κοιτάς ήταν 3, οπότε ούτε ματιά δε μπορούσες να ρίχνεις στην περίφραξη η την οποία την ανεβαίνει κάποιος ανετότατα.
red_monster έγραψε:Υπόψιν, πλέον έχουν καταργηθεί τα μειωμένα στρατιωτικά εισιτήρια στα ΚΤΕΛ... Για να πας και να φύγεις από την μονάδα σου αν δεν είναι η πρώτη φορά που σε πάνε πρέπει να πλερώσεις αδρά... ειδικά αν μιλάμε για μονάδες στα ρύζια κλπ κλπ
Τα κοψε ο στρατός ή επιλεγμένα κάποια ΚΤΕΛ το αποφάσισαν; Γιατί των Γιαννιτσών πχ δεν έχει στρατιωτικό και γω δεν ξέρω πόσα χρόνια.

REALZEUS έγραψε:..........................................................................................................................................................................................................................................................................................
Εκτός Ευρώπης, το Ισραήλ έχει θεσπίσει επίσης την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία για τους άνδρες και τις γυναίκες.
Οι γυναίκες στη Νορβηγία είχαν δικαίωμα να υπηρετούν στον στρατό σε εθελοντική βάση από το 1976. Σήμερα φθάνουν το 10% των στελεχών των νορβηγικών ενόπλων δυνάμεων.
Πηγή: naftemporiki.gr
Spartan έγραψε:cabala10 έγραψε:εγω προσωπικα απ οσα ειδα οσο ειμουν εκει μπορω να πω οτι ναι οι ΕΔ ειναι κοντοι αλλα αντικειμενικα το μεγαλυτερο ποσοστο θα το ελεγες και χοντρους εβλεπα απο 80 μεχρι 110 κιλα δεν ειδα ποτε καποιον πανω απο το 1.80 οποτε βγαλε ακρη
οκ αυτοι πανω απο τα 100 τα εβλεπαν σκουρα στο κολυμπι λογικο αλλα γενικα το βαρος δεν ηταν το πρωτο τους προβλημα
To μεγαλύτερο ποσοστό το λες χοντρούς...? Ο,τι να 'ναι....cabala10 έγραψε:αμε ειδικα αμα ειναι καλος σε αυτο που κανει δεν υπαρχει θεμα ουτε καν να του πεις χασε κιλα θα τα χασει γιατι θελει.. αμα ειναι αξιομαχος με κιλα η οχι δεν με ενδιαφερει καθολου
Τί αξιόμαχος με κιλά...? Πού αναφέρεσαι..? Σε οδηγό Στάγιερ, σε Διαβιβαστή, σε οργανοπαίκτη Στρατιωτικής μπάντας (τρομπόνι πχ), πού....?EDDIE_147 έγραψε:BTW: Από φίλους που έχουν περάσει από ΕΔ η εικόνα που έχω είναι παίζουν αρκετά και "μπουνταλάδες" οι οποίοι όμως έχουν την αντοχή για να βγάλουν 50αρα πορεία ή ασκήσεις.
Το έχουμε 1 εκατομμύριο φορές. Δεν θα βρείτε, ούτε τα μεγαλύτερα μυαλά στις Ειδ. Δυν., ούτε το μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι επιστήμονες. Δεν υπάρχει λόγος. Το μπουνταλάδες επίσης, είναι σχετικό ως έννοια.EDDIE_147 έγραψε:BTW#2: Οι ΕΔ σήμερα (όχι επαγγελματικές μονάδες) δεν έχουν καμία σχέση με 20-30 χρόνια πριν. Παλιοί αλεξιπτωτιστές πχ γελάνε με αυτά που κάνουν σήμερα οι κληρωτοί τους οποίους και δεν θεωρούν σωστά εκπαιδευμένους.
Ναι και 20 χρόνια πριν, δεν είχε καμμία σχέση με 20 χρόνια πιο πριν..... Με 9μηνη θητεία κατ΄αρχήν, εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να είναι κανείς εκπαιδευμένος, όσο με 18μηνη ή ακόμη περισσότερο με 28μηνη. Επίσης έχουν κοπεί πολλά ηλίθια και ανούσια ή αγκυλώσεις αν θες του παρελθόντος.red_monster έγραψε:Δεν σημαίνει αλλα εχει πολυ καλές πιθανότητες... Οι ΟΥΚαδες ειναι μυϊκα κτήνη, ο σονικιαν που είχα στο πευκο λοχαγο και εκανε τόσες ελξεις όσες ολα τα υπόλοιπα στελεχοι μαζι το ιδιο... Άνθρωπος που ασκείται καθημερινά κοιλομπα δεν εχει...
Οχι, οι ΟΥΚάδες (οι δικοί μας τουλάχιστον) δεν είναι μυικά κτήνη. Ο Σονικιάν είναι ξεχωριστή περίπτωση και η εικόνα του σπάνια (σημ. δεν είναι αυτός της φωτό στο site του ΓΕΣ αν δεν κάνω λάθος, αν και φωτό του υπάρχουν στο νετ). Γυμνασμένοι και αθλητικοί είναι (χωρίς απαραίτητα αυτό να είναι εμφανές οπτικά), μυικά κτήνη ούτε καν....

Spartan έγραψε:REALZEUS έγραψε:..........................................................................................................................................................................................................................................................................................
Εκτός Ευρώπης, το Ισραήλ έχει θεσπίσει επίσης την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία για τους άνδρες και τις γυναίκες.
Οι γυναίκες στη Νορβηγία είχαν δικαίωμα να υπηρετούν στον στρατό σε εθελοντική βάση από το 1976. Σήμερα φθάνουν το 10% των στελεχών των νορβηγικών ενόπλων δυνάμεων.
Πηγή: naftemporiki.gr
Τί να μας πει και το Νορβηγιστάν....? Εμεις είμαστε ευρωπέη, δεν κάνουμε |λογοκρισία| σαν αυτούς!
cabala10 έγραψε:red_monster έγραψε:τι εννοείς 3 μήνες κέντρο? 3 μήνες + μονάδα και 3 μήνες - για εκπαίδευση...
θαρρείς οτι οι υπηρεσίες των μονάδων έχουν νόημα ή χρειάζεται άμεσα εξορθολογισμός ?
εσυ δηλαδη πως ονειρευεσαι μια μοναδα σε λειτουργια εν καιρο ειρηνης? ποσες υπηρεσιες τον μηνα και ανα ποσες την ημερα για ενα ταγμα 40-50 ατομων?

NickTG έγραψε:
Γιατί δεν κοιτάμαι και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες τι κάνουν?
Ή επειδή έκανε μία κάτι που συμφωνούμε έγινε αυτόματα και σωστό?

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]