Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#247167 Τα άλογα είναι και σε δικές μας εκτάσεις. Από εκεί βασικά μέχρι και το χωριό που έχει στα αριστερά σου (πηγαίνοντας προς Ντερέ) 4-5 σπίτια είναι τα Μαρκουλιανά που λέμε και ότι βλέπεις από την κορυφή του βουνού αριστερά έως και το ρυάκι δεξία είναι εκτάσεις της (πολυπληθούς) οικογένειας.

Τρομερή φύση πάντως. Όλο το ζωικό βασίλειο έχει εκεί πέρα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#247182 Από θάλασσα ένα τέταρτο. Από καλή παραλία τύπου Φαλάσαρνα, Ελαφονήσι, Μπάλο είμαι 40λεπτο και βάλε.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Deleted User 1 έγραψε:Από θάλασσα ένα τέταρτο. Από καλή παραλία τύπου Φαλάσαρνα, Ελαφονήσι, Μπάλο είμαι 40λεπτο και βάλε.

Με τα ποδια ή με αμαξι?

Αν είναι με αμαξι, αστο πηγαινε στο Π Χελι καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
Deleted User 1 έγραψε:Από θάλασσα ένα τέταρτο. Από καλή παραλία τύπου Φαλάσαρνα, Ελαφονήσι, Μπάλο είμαι 40λεπτο και βάλε.

@GTS με αμαξι βέβαια!!! Που νομίζεις ότι βρίσκονται οι καλές παραλίες, μες τις πόλεις?
@Stefan, o Μπάλος έχει γίνει χάλια από πέρσι, μόνο οπτικά πλέον είναι όμορφος και το ελαφονήσι είναι τέζα στην καρέκλα (πάω μόνο Μάιο-Ιουν και τέλος Σεπτ). Η φαλάσαρνα κρετιέται ακόμη σε μερικά σημεία.
όταν κατέβεις χτύπα μνμ για καφέ στο χωριό...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
GTS έγραψε:

Με τα ποδια ή με αμαξι?

Αν είναι με αμαξι, αστο πηγαινε στο Π Χελι καλυτερα.

Με αμάξι όπως είπε και ο σύντεκνος cmarin. Λες να συζητάγαμε για αποστάσεις 40λεπτου με τα πόδια? Γκούγκλαρε να δεις που βρίσκεται ο Ντερές. Στο κέντρο του Ν. Χανίων σχεδόν κι αν έχεις πάει Κρήτη θα ξέρεις ότι οι αποστάσεις δεν είναι αστείες. Τελευταία φορά που πήγαν οι δικοί μου κάνανε 3.000χλμ σε ένα μήνα αλλά φτάσανε μέχρι Αγ. Νικόλαο.
cmarin έγραψε:@Stefan, o Μπάλος έχει γίνει χάλια από πέρσι, μόνο οπτικά πλέον είναι όμορφος και το ελαφονήσι είναι τέζα στην καρέκλα (πάω μόνο Μάιο-Ιουν και τέλος Σεπτ). Η φαλάσαρνα κρετιέται ακόμη σε μερικά σημεία.
όταν κατέβεις χτύπα μνμ για καφέ στο χωριό...

Μπάλο έχω να πάω κοντά 5ετία, τόσο χάλια? Και μόνο που είσαι ξάπλα και στα 10μ είναι τα αυγά της χελώνας εμένα μου αρέσει πάντως. Νιώθω κοντά στη φύση. :lol:

Καμιά άλλη καλή παραλία εκεί στα δυτικά έχουμε?
Άβαταρ μέλους
By cmarin
Deleted User 1 έγραψε:Καμιά άλλη καλή παραλία εκεί στα δυτικά έχουμε?

Πραγματική παραλία μόνο νότια. Στην Παλιόχωρα (1ω δρόμος) έχει 3-4 που αξίζουν. Εμένα μου αρέσει το Γυαλισκάρι και πηγαίνω 2-3 φορές το καλοκαίρι, όπως και στη Σούγια (πιο ροκ καταστάσεις). Οι υπόλοιπες πολλές και καλές είναι νότια από την άλλη πλευρά της Σαμαριάς (γύρω από τα Σφακιά) που θες 1,5-2 ώρες να πας από Ντερέ.
Χελώνες έχει σε όλες τις βόρειες παραλίες ακόμη και στην πιο κοντινή σου στο Μάλεμε.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#247219 Ναι δυστυχώς κι εγώ έτσι τα ξέρω. Τα νότια και είναι πιο ευνοϊκά σε σχέση με ανέμους κτλ. Δυτικά αν σηκώσει μποφόρια σε κάνει αμμοβολή σε Φαλάσαρνα και Ελαφονήσι.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#249626 Πάντως από μία πρόχειρη έρευνα οι τιμές κ φέτος παντού τον ανηφορο....

.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
gianik έγραψε:Πάντως από μία πρόχειρη έρευνα οι τιμές κ φέτος παντού τον ανηφορο....

.

Γιατί περιμένεις κάτι διαφορετικό ?Εγώ αυτό που βλέπω εδώ στα Γιάννενα από το φθινόπωρο μέχρι τώρα είναι ότι η πόλη κάθε Σ/Κ βουλιάζει από ελληνες τουρίστες και λεωφορεία, όπως και όλα τα μαγαζιά

.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#249685 Έχουμε προτάσεις για Κεφαλονια; Μέρος για διαμονή;
Δεν θέλουμε κλαμπζ κλπ αλλά καλό θα ήταν να υπάρχει μία καλη επιλογή για φαγητο και ποτό.
Φυσικά tips για παραλίες κλπ πάντα ευπρόσδεκτα.
Μάλλον θα πάω με αμάξι από τον Αστακό. Νομίζω είναι το ευκολότερο από Θεσσαλονικη

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#249686 http://ranzo-ionio.gr/el/

Εδω ειχαμε μεινει εμεις, μιρ.

Κοντα στο γραφικο Φισκαρδο.
Και με το τουτου ειχαμε γυρισει ολο το νησι.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#249697 Το 2009 ειχαμε παει. Δεν ειχαμε παντρευτει ακομα :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#249720 Αυτό το ranzo είναι που το χει μια οικογένεια από Πάτρα που μαγειρεύουν 'σπιτικά' φαγητά και πίτες;