Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By gianik
#246889 Εμεις φετος, πρωτα ο θεος να ειμαστε καλα , θα κανουμε την κλασσικη διαδρομη:
Ξυλοκαστρο (γονεις) , Κυλληνη( ξενοδ) , Υπατη Λαμιας( πεθερικα), διαμονη 1 εβδομαδα σε εκαστη περιοχη......
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#246891 εγώ όπου και να πάω φέτος δε θα είναι σα τη κεφαλονία που πήγα πέρυσι μετά από χρόνια οπότε αδιαφορώ, αλλά δυστυχώς πρέπει να αλλάζουμε μέρη :thumbsdown:

και σίγουρα θα περάσω από κυπαρισσία για τα πεθερικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#246893 Α γεια σου QSIS..

Μετα την Κεφαλονια το...ΧΑΟΣ!!!!

Απιστευτες διαδρομες, ωραια μερη, ωραιες θαλασσες, Φυσκαρδο...τι να πεις...
Άβαταρ μέλους
By otso
Dodger έγραψε:Με μένα, 6 ανίψια, 3 σκυλιά, συν βόλτα στο εξοχικό (θάλασσα) και άλλα 3 σκυλιά, θα κλαίει; :lol: Θα στονΕ κάνω μάχιμο :s_cool (μόνο με τη ξαδέρφη)

:lol:

κακο πραγμα η παρτουζα κακο
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Geo f1 έγραψε:Α γεια σου QSIS..

είμαι τοπικιστής (Από τη μεριά της μητέρας) τι να κάνω

μετά το χάος :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#246896 Παντως , για οσους επιθυμουν πιο πολυσυχναστα νησια τυπου Μυκονος, Σαντορινη, Κεφαλλονια ,Λευκαδα κ.λ.π δεν ειναι κ πολυ νωρις για να κλεισεις δωματιο... :hmmm:
Θυμαμαι πριν χρονια θελαμε Λευκαδα , ψαχναμε απο τον Απριλη κ με το ζορι βρηκαμε δωματιο.. :vava:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#246897 η κεφαλονιά είναι τεράστια και έχει πολλά δωμάτια, πιο πολλά από όσα θα έπρεπε καμία σχέση με τις κουτσουλιές των κυκλάδων :svivhaha:

και η λευκάδα είναι μικρή στη πραγματικότητα παρά το μέγεθός της, αφού λίγα είναι τα κατοικημένα σημεία
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#246898 Ίσα ίσα είναι ήδη πολύ αργά. Γνωστός με δωμάτια Σαντορίνη συνήθως είναι στο 80-90% πληρότητας τέτοια εποχή και η σεζόν του πάει Απρίλη με τέλη Οκτωβρίου. Κι αυτό το 10-20% τα κρατάει επίτηδες άδεια για να εξυπηρετεί ad hoc καλούς πελάτες και φίλους. Βλέπεις με μ.ο. 400€ τη βραδιά έχει άνετα την πολυτέλεια να το κάνει.

@Qsis

Γιώργο αυτά τα ξέρεις? Τα χει συμφοιτητής μου στο μεταπτυχιακό. Πρέπει να είναι δύναμη αλλά δεν έχω βρει ακόμα παρέα να ακολουθήσει. Μου χει υποσχεθεί πολυ καλή τιμή, ειδικά αν πάω Ιούνιο ή Σεπτέμβρη.
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 1 και 18 Απρ 2016, 13:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Dodger
REALZEUS έγραψε:Η αλήθεια πάντως είναι ότι σαν το Ιώνιο δεν έχει!!! :inlove:

Ιόνιο Άλεξ, αλλιώς πάμε για Ιωνία :lol:

Τυχεροί όσοι μπορείτε να πάτε.. Να το χαρείτε όσο μπορείτε.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#246917 Κλασική διαδρομή κι εγώ όπως τα τελευταία χρόνια (λόγω παιδιών και ανάγκης για ξεκούραση):
Θεολόγος, Πήλιο, Άλπεις :whistlink: (Γορτινιακές) :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By g47
QsisVTS έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Α γεια σου QSIS..

είμαι τοπικιστής (Από τη μεριά της μητέρας) τι να κάνω

μετά το χάος :rtfm:

Mπραβο τα παιδια. :metalo:
Συντοπιτης βλεπω...κι εγω απτη μερια της μανας. Απο που ακριβως?
Προσωπικα σιγουρα Κεφαλονια τελος Ιουλιου, αλλα προς το παρον τιποτα αλλο κανονισμενο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#246928 Αχ παιδια παθαινω κριση αναμνησης....
Σουρουπο...Να φευγουμε απο το Ραντσο Ιονιο για να παμε περπατημα φυσκαρδο...Και να τρωμε διπλα στο λιμανι..(οχι στο γνωστο της Ρουλας-Ρενας πως την λενε)

Η μια αλλη μερα παλι σουρουπο να περνουμε το φιεστακι και μεσω της υπεροχης διαδρομης να πηγαινουμε στο Αργοστολι..
Αχ
δεν μπορω
Κριση αναμνησης λεμε!!!

2009 ολα αυτα..Τοτε που ημουν 30 χρονων.