gakost έγραψε:Οι ζάντες σου είναι οι κανονικές ή αφτερμαρκετ με άλλο οφσετ και αποστάτη;
Aυτή τη στιγμή έχω τις εργοστασιακές της ΤΟΥΟΤΑ. Πάντως το είχαμε τσεκάρει και για τζόγους γενικά στην ανάρτηση και δεν είχαμε βρει κάτι.
Θνξ everybody
gakost έγραψε:Οι ζάντες σου είναι οι κανονικές ή αφτερμαρκετ με άλλο οφσετ και αποστάτη;
trident1971 έγραψε:
Τι ειναι το "λουφτ" μπορεις να μου εξηγησεις?, οπως και γιατι το υποπτευεσαι?
Ξερω οτι ετσι λεγεται στα Γερμανικο ο αέρας....
dimviii έγραψε:trident1971 έγραψε:
Τι ειναι το "λουφτ" μπορεις να μου εξηγησεις?, οπως και γιατι το υποπτευεσαι?
Ξερω οτι ετσι λεγεται στα Γερμανικο ο αέρας....
το MAF
trident1971 έγραψε:vengas έγραψε:Μου άναψε πριν από 2 βδομάδες το check engine...
Πηγαίνω σε μάστορα Honda(οχι αντιπροσωπεία), μου λέει:
- Είχες 95άρα και το έφτασες ως το λαμπάκι?
- Ναι
-Άδεισέ την όλη και βάλε 100άρα και ξεκάπνισέ το. Από βενζίνη είναι.
κάνει reset βγάζοντας τη μπαταρία για 15' και έσβησε.
Δεν έβγαλα όμως όλη τη βενζίνη που είχε, την έκαψα ως το λαμπάκι και μετά έβαλα 100άρα....![]()
Το περνάω ΚΤΕΟ και η κάρτα καυσαερίων ήταν ΟΚ.
Μετά από καμιά εβδομάδα άναψε ξανά. Δεν έχω κάποια απώλεια δύναμης, μείωση στροφών κλπ...
Πηγαίνω αντιπροσωπεία, ναι, στο γνωστό "φαρμακείο" και μου λένε το λαμπάκι είναι αναμένο, αλλά η βλάβη δεν έχει καταγραφεί πουθενάκαι μου λένε ότι επειδή αναβοσβήνει θα είναι αισθητήρας λ. Κόστος 340 γιούρια -->
![]()
Αλλά ξωπίσω μου λένε "Μην το δίνεις σημασία και τόσο"![]()
Να πάω σε μάστορα μικρό αλλά που ξέρει από Honda και να του πω να βάλουμε κανένα μεταχειρισμένο λ να δούμε αν θα σβήσει, ή να βάλω καινούριο?
Το λούφτ παίζει κανένα ρόλο??
Να πάω να το κάνε service με ρύθμιση βαλβίδων, αλλαγή φίλτρου βενζίνης + μπουζί κλπ που είναι να γίνει σε 600 χλμ και μετά να το ξαναδώ για λ?
wtf![]()
Εν τω μεταξύ, με αναμμένο λαμπάκι έχω κάνει 400 χλμ(σε μικρες αποστάσεις) και δεν έχει κάνει κιχ...
Τοση |λογοκρισία| μαζεμενη σε μαστορους ειχα καιρο να διαβασω... πες τους να πανε να σουβλισουν τιποτα αρνια μερες που ερχονται.
Διαγνωστικο σου βρισκεται? Αν ναι, παρε και διαβασε τι βγαζει και τα λεμε. Χρονολογία, μοντελο?
Cosmonaut21 έγραψε:Για κάποιο λόγο έχουν αρχίσει και σφυρίζουν τα φρένα στο πάτημα του πεντάλ.Ακόμη και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο όταν πατάω το φρένο πριν βγάλω το χειρόφρενο ακούγεται ένα ελαφρύ σφύριγμα.Το ίδιο συμβαίνει και όταν φρενάρω δηλαδή ο ήχος ακούγεται στο αρχικό πάτημα μόνο
Corto Maltese έγραψε:Δεν ξέρω αν κολλάει εδώ, εγώ κάνω την ερώτηξη:
Στο 2008 όταν σανιδώνω λίγο πριν το τέλος της διαδρομής του γκαζιού αισθάνομαι ένα μικρό κλακ στο πόδι. Υπάρχει τίποτα αντίστοιχο του kick down στα χειροκίνητα;
drdino έγραψε:Εσένα χειροκίνητο είναι; Όπως και να 'χει, το κουμπάκι στο τέλος της διαδρομής λειτουργεί ως override του περιοριστή ταχύτητας.
Ωραίος αγώνας. Όπως είπατε αν η Φεράρι είχε κρατήσ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]