Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
kubiak έγραψε:... δεν επιθυμείς τέτοιου είδους κλήσεις εκτός εάν το δηλώσεις.

(και μετά ξύπνησα).

Διαβάζω οτι στο Αμερικα υπαρχει πλεον νομος εδω και καιρο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#246136 Υπάρχει και εδώ, εδώ και χρόνια. Συμπληρώνεις μια δήλωση στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και αν σε ενοχλήσει κάποιος μπορείς να του κάνεις άμεσα μήνυση.
Κάποιοι δικηγόροι το έχουν κάνει επάγγελμα.
Οι εταιρείες πωλήσεων πρέπει να παίρνουν την βάση αυτή κάθε εβδομάδα και να την περνάνε στην βάση τους.
Σε προηγούμενη δουλειά μου, οι συγκεκριμένοι ήταν οι πρώτοι που φιλτράραμε, τα πρόστιμα έφταναν και τα 20Κ το κεφάλι αν έκανες λάθος.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#246155 'Εχω συμπληρώσει τη δήλωση ( πριν 7-8 χρόνια) και πάλι παίρνουν στο σταθερό. Τον τελευταίο χρόνο άρχισαν και στο κινητό , στην αρχή προσπάθησα να τους το κόψω ευγενικά , όταν είδα οτι επέμεναν το περιόρισα κατά 90% βρίζοντάς τους κατάμουτρα.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#246181 Για το τηλέφωνο του σπιτιού την δήλωση την έκανα κάπου ’98 ή ’99 όταν ήταν Πρόεδρος ο Δαφέρμος.
Στα 18 περίπου χρόνια που μεσολάβησαν άντε να με πήραν 2 φορές που τις έχω και ηχογραφημένες γιατί τους απείλησα με μήνυση.

Αντιθέτως στο σταθερό της δουλειάς, με έχουν ξεσκίσει.
Η αλήθεια είναι ότι το διασκεδάζω πολλές φορές. Ιδίως αν δεν έχω δουλειά πέφτει τρελό δούλεμα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#246196 Pitt μην μου πεις ότι ηχογραφεις τις κλησεις σου. :s_omg Πες μου ότι απλά είδες ότι παίρνουν από call center και πάτησες rec.
Για το δούλεμα διαφωνώ. Δεν δουλεύεις την εταιρεία εκείνη τη στιγμή, ούτε φαινεσαι εξυπνοτερις. Απασχολεις έναν υπάλληλο των 300€ που έχει κάποιον υπεύθυνο να του πρηζει τα παπαρια πάνω από το κεφάλι του. Καταλαβαίνω ότι είναι μεγάλος ο πειρασμός, αλλά βάλε τον εαυτό σου στη θέση του.
Δεν ενδιαφέρομαι και τέλος. Όσον αφορά τα κινητα, caller ID και call blacklist. Τερμα. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#246197 το θέμα είναι να μειώσεις αυτόν που είναι σε χειρότερη θέση από σένα

#agapameellada
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#246217 Μια χαρά ισχύει η προστασία από την ΑΠΠΔ. Μια φορά που με είχαν πρήξει με συνεχή τηλεφωνήματα από κάποιο call center του ΟΤΕ, τους απείλησα πως θα απευθυνθώ εκει και σταμάτησαν πάραυτα.
Ο νόμος είναι εν ισχύ και δεν έχει κανένας όρεξη για πρόστιμα.
Τέλος, όσο ενοχλητικό και να είναι, κάποιοι άνθρωποι βγάζουν το ψωμί τους έτσι και δεν το χαίρονται κιόλας. Ας μην τους το κάνουμε πιο δύσκολο (αρκεί και αυτοί να μην ξεπερνάνε το μέτρο).
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#246221 με ένα "ευχαριστώ πολύ, δεν θα με ενδιέφερε αυτή τη στιγμή" έχω 90% "ευχαριστώ γεια" και τελειώνει η υπόθεση, χωρίς νεύρα και τπτ.
Στο 10% έχω comeback "μα [random bulshit]" οπότε απλά επαναλαμβάνω το ρεφρέν και το κλείνω.

Καμία ταλαιπώρια.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
mjacob έγραψε:με ένα "ευχαριστώ πολύ, δεν θα με ενδιέφερε αυτή τη στιγμή" έχω 90% "ευχαριστώ γεια" και τελειώνει η υπόθεση, χωρίς νεύρα και τπτ.
Στο 10% έχω comeback "μα [random bulshit]" οπότε απλά επαναλαμβάνω το ρεφρέν και το κλείνω.

Καμία ταλαιπώρια.

Αυτό ακριβώς!
Telemarketeer: Bla bla bla
Realzeus: Να είστε καλά, γειά σας.
Telemarketeer: Μα δεν σαν ενδιαφέρει να μειώσετε το κόστος της επικοινωνίας σας;
Realzeus: Όχι, μου αρέσει να πληρώνω κερατιάτικα στον ΟΤΕ!. :lol:

Σε μια περίπτωση βέβαια έριξα χριστοπαναγίες και ζήτησα ονόματα για να καταθέσω μήνυση και αγωγή αν και είπα στην καημένη την κοπελίτσα ότι δεν ήταν προς αυτήν αλλά προς τα αφεντικά της ο θυμός μου. Ήμουν όμως σκασμένος γιατί με έπαιρναν συνέχεια ενώ τους είχα πει ότι δεν ενδιαφέρομαι. Είχα μια κολασμένη μέρα στη δουλειά και είχα κι αυτούς κάθε μισή ώρα στο τηλέφωνο. :rant: :rant: :rant:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#246245 Δεν ειναι οτι μερικοι πανε να στο παιξουν εξυπνοι για να απαντησεις σε αναλογο υφος, σκεφθειτε οτι εστω και αν διακρινουν την παραμικρη αμφιβολια επιμενουν περισσοτερο για τον λογο οτι αν δεν πιασουν στοχους---> πουλο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
g8777 έγραψε:Δεν ειναι οτι μερικοι πανε να στο παιξουν εξυπνοι για να απαντησεις σε αναλογο υφος, σκεφθειτε οτι εστω και αν διακρινουν την παραμικρη αμφιβολια επιμενουν περισσοτερο για τον λογο οτι αν δεν πιασουν στοχους---> πουλο.

ετσι ακριβως ειναι,απλα μερικες φορες σε πετυχαινουν σε περιεργες φασεις,και η ψυχραιμια και το καθαρο μυαλο δεν ειναι δεδομενα παντα.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#246261 Κλείσιμο με την μία σε αυτά τα τηλεφωνήματα. Δεν σκέφτομαι τον εργαζόμενο, γιατί θεωρώ πως τέτοιες εταιρείες δεν θα έπρεπε απλά να υπάρχουν. Μου θυμίζει την φάση με τα γυφτάκια στα φανάρια, που βασίζονταν στην συμπάθεια του κόσμου. Όσο πιο πολύ βοηθούσε ο κόσμος, τόσο πιο πολλά έβγαιναν στα φανάρια.

Πριν ένα μήνα υπήρχε εταιρεία που με έπαιρνε 3-4 φορές την ημέρα τηλέφωνο, ότι ώρα να είναι. Ευτυχώς που έβαλα το call blocker στο κινητό και ησύχασα. Μετά από μία εβδομάδα σταμάτησαν να καλούνε.
Άβαταρ μέλους
By kobulis
#246301 Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να χάνεις χρόνο για να εξηγήσεις στον τηλεφωνητή που καίγεται να κάνει πώληση το γιατί δεν ενδιαφέρεσαι.

"δεν ενδιαφέρομαι, μην ξαναπαρετε, καλή συνέχεια " και το κλείνεις επιτόπου.

Υπάρχει βέβαια και αυτό:
https://youtu.be/kAb8vGSRBoE

.