Mediatel: Άμεση πρόσληψη για 150 της «Ηλεκτρονικής»
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
kubiak έγραψε:Δε σου αρκεί που τους πήρε η mediatel;
Τέτοιου είδους εταιρείες δεν είναι που παρέχουν υπηρεσίες υψηλής χρέωσης και σπασαρχ*δες που σε παίρνουν στις 15:30 για να σου κάνουν ενημέρωση;
(μεταξύ άλλων βέβαια δεν τα ισοπεδώνω όλα).
Ειδικά τώρα με την αγορά του ρεύματος θα χτυπάνε τα τηλέφωνα σαν πυροβόλα...
Μάλλον θα ήταν καλύτερα να τους απασχολήσουμε σε καμιά φυτεία κοκαΐνης που είναι και εξαγώγιμο προϊόν...
ΟΪΜΕ
QsisVTS έγραψε:Μιλάμε για δημόσιο τώρα; Στον ιδιωτικό τομέα δεν υπάρχει πρόβλημα η αγορά είναι αυτορυθμιζόμενη

italakias έγραψε:H κοκαινη ερχεται απεξω,δεν παραγουμε.
Ποια είναι η Mediatel που διατίθεται να προσλάβει 150 απολυμένους της Ηλεκτρονικής
ΠΗΓΗ
ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ:
- Άκου τρόπο που βρήκαν οι αναίσχυντοι για να διαφημιστούν!! Έκανα το λάθος και δούλεψα εκεί για 5 μήνες, έως το Μάιο του 2015, με 3,40 μικτά την ώρα (και περιθώριο το πολύ για 25-30 ώρες τη βδομάδα!) και μπόνους στόχων σε κουπόνια (ticket restaurants)
Αν βέβαια δεν κατάφερνες να πιάσεις το minimoum των στόχων για πάνω από 5-6 βδομάδες είχες πάει σπίτι σου...Για να καταλάβεις, όλες οι θέσεις είναι τηλεφωνικές πωλήσεις και όλες οι συμβάσεις ΜΗΝΙΑΙΕΣ! Δηλαδή χίλιες φορές ζητιάνος, ιερόδουλη ή ακόμα και δημοσιογράφος, παρά εκεί...- Έχω δουλέψει σε τηλεφωνικές πωλήσεις και δεν το ξανακάνω. Απάνθρωπη δουλειά. Περίπου σαν τις εισπρακτικές εταιρείες. Κάθε εβδομάδα απέλυαν κόσμο και προσλάμβαναν άλλους. Όποιος δεν πουλήσει το προϊόν πάει σπίτι του. Αυτοί που μου έδιναν εντολές είχαν το μισό μυαλό από μένα. Μου θύμισε στρατό η κατάσταση. Δεν άντεξα πάνω από 10 μέρες και παραιτήθηκα ενώ τα πήγαινα πολύ καλά. Απλά κατάλαβα πως αν έμενα στο τέλος θα χρειαζόμουν ψυχοφάρμακα.
Και μην ξεχνάτε. Αν χτυπήσει το τηλέφωνο και είναι κάποιος/α που θέλει να σας πουλήσει νέο πακέτο σύνδεσης ή νέα υπηρεσία, δείξτε κατανόηση. Εκείνη την ώρα παίζεται το κεφάλι του/της κορώνα γράμματα. Αν δεν πουλήσει απολύεται. Και τη θέση του/της παίρνει ο επόμενος που περιμένει στην πόρτα να περάσει από «συνέντευξη».- Ακριβώς έτσι τα βίωσα και εγώ.Τα περιγράφεις άψογα...Σε ρόλο coach/supervison κλπ κάτι νούμερα ημι-αγράμματα και χαζά, φάση πίεσης σε μένα βέβαια δεν περνούσε, λόγω του στυλ μου, αλλά τη βίωσα μέσα στην ''ομάδα μου'' ειδικά σε άτομα 20-25 ετών που μόνο τα κλάματα δεν έβαζαν κάποιες φορές και απορώ και εγώ με τον εαυτό μου πως έβγαλα εκεί 5 μήνες μέχρι να φύγω από μόνος μου. Καταλαβαίνω την ανάγκη κάποιου για δουλειά για βιοποριστικούς λόγους, άλλωστε και εγώ είμαι σχεδόν 1 χρόνο άνεργος, ΑΛΛΑ σε καμία περίπτωση δεν το ξανάκανα ούτε και προτείνω σε κάποιον να πάει να δουλέψει εκεί. Έχω κρατήσει επαφή με κάποια άτομα από εκεί και σήμερα έλαβα το ίδιο μήνυμα: Πόσο ξεφτιλισμένοι είναι που το παίζουν και καλοί, και λένε ότι θα προσλάβουν τους απολυμένους, όταν στους εργαζόμενους τους φέρονται με ανήθικο τρόπο, με μισθούς χαρτζιλίκι και πίεση λες και δουλεύεις σε καμιά Moody's... Το εννοώ! Για τους απολυμένους αν τύχει και διαβάσει κάποιος τον ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ότι δεν αξίζει να πάει εκεί ούτε για βόλτα, άσε που το επίδομα ανεργίας είναι μεγαλύτερο από το μισθό που θα τους δώσουν για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα (αφού αν δε πουλάς τρως πόδι) και παράλληλα με το επίδομα να ψάχνουν για κάτι καλύτερο.Για κάτι κανονικό δηλαδή...
Όσο για μένα προσωπικά, αν το καλύτερο που μπορεί να μου προσφέρει η χώρα μου σε εργασία (με τα προσόντα μου και τις σπουδές μου) είναι εταιρία σαν κι αυτήν, τότε προτιμώ να μείνω άστεγος και να ζητιανεύω.Μπέσα.- Είμαι άνεργος και είχα στείλει βιογραφικό για την θέση εξυπηρέτηση πελατών, με παίρνουν και μου λένε δεν κάνεις είσαι πάνω από 25 αν θες για προώθηση πωλήσεων...
Έμαθα από γνωστούς ότι δίνουν περίπου 300 ευρώ 6ώρο με τρελή πίεση και ψυχολογική βια για να γίνουν οι πωλήσεις αν δεν τα καταφέρεις δεν υπάρχει 2η ευκαιρία αμέσως πουλο, μέχρι και για βόμβα είχαν πάρει και είπαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας δεν θα φύγει κανείς παρά την σύσταση της αστυνομίας γιατί λέει θα χαθεί ο στόχος...
Περιττό να πω ότι έχει συνέχεια καταγγελίες για τις συνθήκες εργασίας που υπάρχουν.
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
https://i.postimg.cc/wBQLbZMc/813966[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]