Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By antonis_
#245328 Επανέρχομαι με το θέμα της dlsr, αφού είπα να την αφήσω κανα 2 μέρες να δω πως θα συμπεριφερθεί.

Δείχνει να λειτουργεί,αλλά τα πρωινά όταν την ανοίγω τραβάει γερά κολλήματα.
Οπότε ή επανέρχετα μόνη της,ή πειραζω λίγο το κούμπωμα του φακού.

Φαντάζομαι δεν είναι φυσιολογικό αυτό ετσί?
Στο μεταξύ χθες έβγαλα κανονικά φωτογραφιες χθες απο αυτά που χρειαζόμουν. Να σημειώσω οτι από την στιγμή που την πήρα(σάββατο)20,30 φωτογραφιες την ημέρα τις τραβάω.

Το ερώτημα μου: αξίζει να την παω να δουν αν και τι τρέχει?

.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#245333 Kόλλημα=; Το θέμα με την εστίαση; Καινούρια την πήρες;
Άβαταρ μέλους
By antonis_
drdino έγραψε:Kόλλημα=; Το θέμα με την εστίαση; Καινούρια την πήρες;

Ναι καινούργια,το σάββατο έγινε αγορά.

Ναι το θέμα με την εστίαση, μάλιστα όταν προσπαθεί ανεπιτυχώς να εστιάσει ακούγεται ένας ανεπαίσθητος..ήχος ας τον πω..και ο φακός προφανώς δεν κάνει καμιά κίνηση.

.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#245355 Μπορείς να δοκιμαασεις να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπας και πειράχτηκε καμία, αλλά θα έλεγα να το κυνηγήσεις, ναι.
Άβαταρ μέλους
By antonis_
#245388 Done that too.

Αύριο το πρωί που μάλλον θα μου κάνει πάααααλι νούμερα
Θα την πάω απευθείας να την δουν πως λειτουργεί(δεν)...

Βλέποντας και κάνοντας μετά, κρίμα και μάρεσε σαν ασχολία πέρα από το κομμάτι της δουλειάς.

Ευχαριστώ και πάλι,by the way

.
Άβαταρ μέλους
By antonis_
#245869 Να σας κάνω και ένα update, τελικά ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος που με έστειλε το Πλαίσιο,δεν είναι εξουσιοδοτημένος( ), και με το που έπιασε την μηχανη στα χέρια του μου είπε πως έχει πρόβλημα το μοτεράκι του φακού.

Εβάλε άλλους 2 φακούς που είχε και δουλευαν κανονικά,χωρις τα τικ τικ τικ που κάνει ο δικός μου μέχρι να εστιάσει,όταν και αν..

Αύριο παω για καβγά

.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#245953 Δύο χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας έχει, οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Πιθανότατα θα σου αντικαταστήσουν οι ίδιοι. Περιμένουμε νεότερα! :)
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#245957 Συγνώμη δηλαδή, ο φακός δεν έχει εγγύηση; Εφόσον βρέθηκε το πρόβλημα, το επόμενο βήμα είναι επισκευή ή καλύτερα αντικατάσταση (dead on arrival) του φακού ...

< >
Άβαταρ μέλους
By antonis_
#245970 Απλά φοβάμαι,το Πλαίσιο και την πολιτική του σε τέτοια θέματα.
Μην αρχίσουν συμπεριφορές τύπου μπαλάκι, γενικά όταν αγοράζω οτιδήποτε θεωρώ υπεύθυνο για το προιόν τον "πωλητή",πες τον Πλαίσιο εν προκειμένω, δηλαδή αν ακούσω κουβέντες του στυλ, στείλτο εσύ εμείς δεν ξέρουμε όπως ήδη έκαναν εν μέρη θα χουμε θέματα.
Θα δω από κοντά,επίσης δεν θέλω να μείνω 1μήνα(το λιγότερο) χωρις μηχανή

Επίσης ξενέρωσα άσχημα

Θα σας ενημερώσω παρ'αυτα.

.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#246017 Όχι ότι πάντα κάνει διαφορά, αλλά καλύτερα να επιλέγεις εξειδικευμένα καταστήματα για τέτοιες αγορές. Στην Θεσσαλονίκη έχουμε αρκετά φωτογραφικά καταστήματα, τα οποία συνήθως ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο να σε εξυπηρετήσουν από τον 20χρονο πωλητή του Πλαισίου των 400€.
Άβαταρ μέλους
By antonis_
axel12p έγραψε:Όχι ότι πάντα κάνει διαφορά, αλλά καλύτερα να επιλέγεις εξειδικευμένα καταστήματα για τέτοιες αγορές. Στην Θεσσαλονίκη έχουμε αρκετά φωτογραφικά καταστήματα, τα οποία συνήθως ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο να σε εξυπηρετήσουν από τον 20χρονο πωλητή του Πλαισίου των 400€.

Έχεις δίκιο σε αυτό, έχουμε αλλά δεν πήγα αλλού πέρα από μεγάλες αλυσίδες.

Θα φανεί εκ του αποτελέσματος.

.
Άβαταρ μέλους
By antonis_
#250358 Καλημερα σας, επανέρχομαι με την περιβόητη nikon, έγινε παραλαβή σήμερα, με αναβάθμιση λογισμικού. Δεν παρουσίασε κάτι άλλο που να χρήζει αντικατάστασης,ελπίζω να μην μου βγάλει τίποτα και απο δω και πέρα.

Γρήγορη εξυπηρέτηση από το πλαίσιο,πράγμα που με εξέπληξε πολύ.

Ερώτημα τώρα, στον σκόπευτρο του φακού φαίνεται ότι έχει κάτι σαν τρίχα(?),κ ενα μικρό σκουπιδάκι..μάλλον.

Υπάρχει περίπτωση να μπήκαν την στιγμή που κούμπωσα τον φακό?

Τι μπορώ να κάνω για να μην πιάσω ξανα τα τηλέφωνα και αρχίσω τα πάνε έλα..

.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#250361 Ναι μπορει να μπηκε ειτε οταν κουμπωσες τον φακο ειτε να σου την εδωσαν με την τριχα. Μπορει η τριχα να ειναι στην μερια του φακου, μπορει να ειναι στην μερια της μηχανης. Μπορει να φυγει απλα μ ενα ξεκουμπωμα του φακου και ενα προσεκτικο φυσημα και στα δυο μερη αλλα αυτο μπορει να κανει τα πραγματα χειροτερα.
Άβαταρ μέλους
By antonis_
#250368 Την τύχη μου δηλαδή, και απο οτι είδα ξανά,είναι 4 τα σημεία...

Αυτό το φυσητήρι που αναφέρεται σε προηγούμενη σέλιδα που το βρίσκουμε?
Μπατονέτα μπορώ να χρησιμοποιήσω?

.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#250370 Αν το βλεπεις στο σκοπευτρο ειναι στον καθρεπτη. Οχι στον φακό ή στον αισθητηρα. Δοκιμασε να ξεκουμπωσεις φακο κ ρουφηξεις τοπικα με καλαμάκι . Best μεθοδος