Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#245563 Εντι, ειναι το μηνυμα που παιρνουν οι παραδιπλα και οι απο κατω...
"Οι νομοι ειναι για τους αλλους"...

Κανουν ολα αυτα εμμεση ζημια...
Άβαταρ μέλους
By Adriver
#245564 mjacob όπως έχω καταλάβει έχεις κάνει διδακτορικό.
Είναι τραγικό λοιπόν εσύ να παριστάνεις πως δεν ξέρεις ότι κάποιος μπορεί να πάρει διδακτορικό από Τμήμα όπου δεν έχει πτυχίο. Έλεος! :s_whiteflag

g8777 σου έγραψα για πιθανές διευκολύνσεις από γνωστούς, αλλά άλλο πράγμα είναι να αμφισβητείς ότι μπορεί να πάρει κάποιος διδακτορικό από μια σχολή χωρίς να έχει πτυχίο της σχολής. Ρώτα και μάθε.
Ας πούμε ένας μαθηματικός δεν μπορεί να κάνει διδακτορικό σε τμήμα ιατρικής σε θέματα στατιστικών?

Για τα παρακάτω της Νατάσας που βρήκα στο ίντερνετ, σου φαίνεται απαραίτητο να ξέρει π.χ. πως λειτουργούν οι αρθρώσεις?
http://leromena-aplyta.blogspot.gr/2008/01/4.html
Το πειραματικό μέρος της διδακτορικής διατριβής -που συνολικά διήρκεσε 2,5 χρόνια- ήταν μια έρευνα (ένα μοντέλο εργασίας, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν) που μελετά την επίδραση της υποξαιμικής-ισχαιμικής εγκεφαλοπάθειας στις γνωσιακές λειτουργίες και τη νευραλγική ανάπτυξη των παιδιών της προσχολικής ηλικίας. Με πιο απλά λόγια, ο κ. Θεοχαρίδης εξήγησε ότι «η Νατάσα ενδιαφερόταν να καταγράψει σε ποιο βαθμό, όταν δεν έχουν αρκετό οξυγόνο τα νεογνά, αυτό μπορεί να έχει μια μόνιμη αρνητική επίδραση στη νοημοσύνη τους ή να προκαλέσει άλλα νευρολογικά προβλήματα». Για την εν λόγω πειραματική έρευνα στα οργανωμένα εργαστήρια του Πανεπιστημίου Ταφτς, χρησιμοποιήθηκαν ποντίκια ως πειραματόζωα.

Τέλος έχω ακούσει ιστορίες, για 3ετή προγράμματα ΠΕΝΕΔ που είχαν παραδοτέο το διδακτορικό, που οι καθηγητές έκαναν κωλοτούμπες για να κλείσουν τα διδακτορικά του κάθε άσημου φοιτητή, ώστε να μην αρχίσουν καταλογισμοί (επιστροφή χρημάτων). Δηλαδή εκπτώσεις γίνονται ...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#245569 Κατσε επειδη εχω πεντε λεπτα ακομα μεχρι να γινει το σμουθιτο μου:

Η εκπόνηση ΔΔ πραγματοποιείται μέσα από τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών
Σπουδών (ΠΜΣ) του ΤΙΑΠΘ και σύμφωνα με τον Κανονισμό Μεταπτυχιακών
Σπουδών του ΤΙΑΠΘ. Σύμφωνα με τον Ν. 3685/2008, άρθρο 9, παραγρ.1β:
«Δικαίωμα υποβολής αίτησης για την εκπόνηση ΔΔ έχουν οι κάτοχοι
Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ). Σε εξαιρετικές περιπτώσεις που
προβλέπονται από τον Κανονισμό Μεταπτυχιακών Σπουδών και μετά από
αιτιολογημένη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης Ειδικής Σύνθεσης (ΓΣΕΣ) μπορεί
να γίνει δεκτός ως υποψήφιος διδάκτορας και μη κάτοχος ΜΔΕ». Με βάση το
ανωτέρω εδάφιο, οι πτυχιούχοι του ΤΙΑΠΘ μπορούν να εκπονήσουν ΔΔ χωρίς την
κατοχή ΜΔΕ, σύμφωνα με τον Κανονισμό Διδακτορικών Διατριβών του ΤΙΑΠΘ,
εφόσον εγκριθεί η αίτησή τους από τη ΓΣΕΣ

http://www.med.auth.gr/gram/docs/kanonismos_ekponisis_didaktorikwn_diatrivwn_19_11_2013.pdf

:s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic

Στο Π.Μ.Σ.Ι. γίνονται δεκτοί: Πτυχιούχοι των Ιατρικών και Οδοντιατρικών Σχολών της χώρας, (ή του εξωτερικού με αναγνώριση από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.), πτυχιούχοι άλλων συναφών με τις κατευθύνσεις τμημάτων και πτυχιούχοι Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, από Τμήματα Σχολών Υγείας (καλύπτουν εφόσον επιλεγούν ποσοστό μέχρι 10% του αριθμού των θέσεων). Για όλους απαιτείται βαθμός πτυχίου 6,50 και άνω.

http://promesi.med.auth.gr/

:s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#245570 Σύνοψη για όσους βαριουνται να διαβάσουν τη σεντονομαχια.
Καραμανλεας: βολεψε τη γυναίκα του πατώντας στο υφιστάμενο νομικό πλαίσιο (έκανε μερικά τηλεφωνήματα + έβαλε τον άλλο που πηδαγε τη γραμματέα του να της γράψει το διδακτορικό)
Τσίπρας: βολεψε τη γυναίκα του με φωτογραφική ρύθμιση

Αλλά 5-6 σεντόνια νομίζω αξίζουν τον κόπο.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#245572 Επειδή κλείνω το καλοκαίρι 11 χρόνια από όταν πήρα πτυχίο λέω να ακολουθήσω την αντίθετη πορεία και να πάω να ζητήσω να ξεκινήσω διδακτορικό στο τμήμα νηπιαγωγων, τι πιθανότητες δίνεται να μου δώσουν ?

.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#245579 Κοίτα βάση προϊστορίας μου αρκεί σύζυγος αρχηγός κόμματος, άλλωστε και τα 2 σκηνικά που συζητάμε, ξεκίνησαν όταν οι συζηγοι ήταν στην αντιπολιτευση

.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
belgarion έγραψε:Κοίτα βάση προϊστορίας μου αρκεί σύζυγος αρχηγός κόμματος, άλλωστε και τα 2 σκηνικά που συζητάμε, ξεκίνησαν όταν οι συζηγοι ήταν στην αντιπολιτευση

.

Αρα παντρευεσαι την Φωφη και εισαι ετοιμος! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Νίκος Παππάς έγραψε:
belgarion έγραψε:Κοίτα βάση προϊστορίας μου αρκεί σύζυγος αρχηγός κόμματος, άλλωστε και τα 2 σκηνικά που συζητάμε, ξεκίνησαν όταν οι συζηγοι ήταν στην αντιπολιτευση

.

Αρα παντρευεσαι την Φωφη και εισαι ετοιμος! :lol:

Όχι Νίκο, δεν θέλω ΤΟΣΟ πολύ να αποκτήσω διδακτορικό

.
Άβαταρ μέλους
By vice246
Asimov έγραψε:Είναι παντρεμένη η γυναίκα :rtfm: :shifty:

και συνταξιούχα....
Άβαταρ μέλους
By kubiak

Άρα ούτε σύζυγος Έλληνα πρωθυπουργού είσαι ούτε όμως Έλληνα αρχηγού κόματος...
Σχετίζεσαι με κάποιου είδους ερωτική σχέση με πολιτικό πρόσωπο;
Αν όχι, η απάντηση στο αρχικό σου ερώτημα είναι ότι έχεις σχετικές λίγες πιθανότητες να συμβεί το ζητούμενο...

Πιάσε καμιά κιθάρα...
Άβαταρ μέλους
By belgarion
kubiak έγραψε:

Άρα ούτε σύζυγος Έλληνα πρωθυπουργού είσαι ούτε όμως Έλληνα αρχηγού κόματος...
Σχετίζεσαι με κάποιου είδους ερωτική σχέση με πολιτικό πρόσωπο;
Αν όχι, η απάντηση στο αρχικό σου ερώτημα είναι ότι έχεις σχετικές λίγες πιθανότητες να συμβεί το ζητούμενο...

Πιάσε καμιά κιθάρα...

Με ερωτική σχέση με πολιτικό ,μέχρι διοικητής νοσοκομείου φτάνεις και το λέω μετά λογου γνώσεως...

.