Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#245368 Αν έχεις ηλεκτρική ψηστιερα καντην εκεί, αλλιώς ταψί με εσωτερική σχάρα.

Σε λαδοκολα και στον φούρνο θα γίνει ολίγον ψαροσουπα

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#245415 Prologue:

Δεν φτανει που πηρε το παιδι ποινη 5 θεσεων, εχουμε και τον Αρκουδιαρη να λαδωνει τους γιατρους για να τρεξει Κινα, οποτε συνεχιζω εδω το πρωινο rant.

Chapter 1

Different Beast – To νέο brunch στέκι της Κηφισιάς δεν σερβίρει burgers
Αλλά εννιά εξαιρετικά multi-ethnic πιάτα σε έναν χώρο που μοιάζει να βγήκε από τις γειτονιές της Νέας Υόρκης.

Brunch. ΔΕΝ σερβιρει burgers. Multi ethnic πιατα. Μjacob. ΟΚ, ψηθηκα. :s_yes

περίτεχνα σερβίτσια συλλεγμένα από δημοπρασίες της Αγγλίας που σε κάνουν να θέλεις να τα ζητήσεις για το σπίτι σου

Εικόνα

Τετοια ΕΣΗΕΑ θελετε; Τετοια θα εχετε. :s_yes

Ανάμεσα σε εννέα πιάτα που προέκυψαν από τη συλλογή της Εβίτας με βιβλία μαγειρικής από όλο τον κόσμο, το χορταστικό “Dutch Baby” pancake σερβίρεται και στην γλυκιά -με χειροποίητη μαρμελάδα ή μέλι και φρέσκα φρούτα- και στην αλμυρή -με μπέικον σε σιρόπι σφενδάμου και chilli chutney- εκδοχή του (στα 7 και 8 ευρώ, αντίστοιχα). Εξαιρετική επιλογή αποτελεί η σούπα κολοκύθας με κόκκινη φακή, sumac και γιαούρτι (6.50 ευρώ) καθώς και η σαλάτα κινόα με γλυκοπατάτα, αβοκάντο, κατσικίσιο τυρί και κολοκυθόσπορο που είναι και το μέχρι τώρα πιάτο που κεντρίζει το ενδιαφέρον όσων επιλέγουν να γευματίσουν ελαφριά από τις 10:30 μέχρι τις 17:00. Αμέσως μετά τη θέση του brunch στη διαμπερή κουζίνα καθώς και στα ευρύχωρα τραπέζια του χώρου παίρνουν τα evening bites με το ζουμερό και καλοψημένο κοτόπουλο με μπαχαρικά, flatbread και ανοιξιάτικη σαλάτα (15 ευρώ) να κλέβει τις γευστικές εντυπώσεις. Το αφράτο brownie με σπιτική μαρμελάδα φράουλα (4.20 ευρώ) ή το κέικ μπανάνας με frosting φυστικοβούτυρο (4.00) είναι δύο απολαυστικά επιδόρπια που, αν κάποιος επιλέξει να το πάρει για τον δρόμο θα τα παραλάβει σε μια συσκευασία από ανακυκλωμένο χαρτί και θα απολαύσει με ένα ξύλινο πιρούνι κατασκευασμένο από μπαμπού.

Εικόνα

Ω ναι. Αυτο επειδη θα floodαρει ο Μjacob το νημα των συνταγων με καινουργιες παραγγελιες.

Εικόνα

Και αυτο για το μπαμπου.

Επισης, μια συμβουλη για το προσωπικο:

Εικόνα

Αυτο ειναι το πιατο ΠΡΙΝ το σερβιρουν, μην μπερδευτειτε και νομιζετε οτι ειναι αυτο που αφησε ο πελατης. Μην τα μαζευετε και αφησετε τον κοσμο νηστικο (λες και αμα τα αφησετε θα χορτασει :s_laughat )

Chapter 2

Uberness : To νέο εστιατόριο του Βασίλη Καλλίδη αναβιώνει τις καλτ βραδιές στο παράλληλο σύμπαν της Λαχαναγοράς

Α ωραια, Καλλιδης, επιτελους, ενας φυσιολογ.........

Εικόνα

Oχι που θα φτανε ενα gif. Garland πηγαινε αστους κανα τσουβαλι Revinex, μια παλεττα τουβλα και μια μποτενιερα ρε συ. Θα παει ο Στεφαν και θα σπασει καμια δεκαρια τραπεζιτες απο το αμμοχαλικο μεσα στο χοτ ντογκ.

τι βραδιές θα εξελιχθούν γύρω από αυτό το τραπέζι» λέει ο Βασίλης και παρατηρώ ότι μια λάμπα νέον πάνω από το τραπέζι λίγο, ελάχιστα -και όχι ενοχλητικά- αναβοσβήνει και του λέω να μη το διορθώσει «Καλέ τρελή είσαι; Εγώ το ζήτησα να είναι έτσι».

Ποτε εχει εγκαινια να ερθω για τα σχαρικια;

Εικόνα

Σωπα μωρε , πλακα κανει, δεν ειναι ετοιμο το μαγαζι.

Εικόνα

Εικόνα

Εpilogue

Εικόνα

:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#245420 Τηγανητό αυγό με αβοκάντο, φέτα και sriracha μπέικον σε ξινό προζύμι

Σαλάτα κινόα με γλυκοπατάτα, αβοκάντο, κατσικίσιο τυρί και κολοκυθόσπορο

Εικόνα

αλλά εδώ είμαστε :
Εικόνα

Στη μπάρα ως συνήθως ή στο communal να σου κρατάω θέση g?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#245421 Μπαρα. Αν καθυστερησω παρε μου ενα φραπε γλυκο με γαλα.
Άβαταρ μέλους
By drdino
g8777 έγραψε:Μπαρα. Αν καθυστερησω παρε μου ενα φραπε γλυκο με γαλα γαϊδούρας.

fify, να στηρίζουμε και την φορουμική κοινότητα
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#245425 Δεν ξέρω τι είναι η κινοα, πάντως το commando ήταν η αγαπημένη μου ταινία δράσης όταν ήμουν παιδί!

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#245431 Θα σας πω εγω γαλα γαϊδουρας και καστανη ζαχαρη στα Συμβολα του Εθνους. :x :x

Deleted User 1 έγραψε:Έχετε γαμηθεί και θα φάω 10 η ώρα σήμερα. :x

http://grekamag.gr/5231/ :eat:

Μην πας με τα καινουργια ποδοσφαιρικα γιατι θα φας μονο λουκανικο. :iconcool:

belgarion έγραψε:Δεν ξέρω τι είναι η κινοα, πάντως το commando ήταν η αγαπημένη μου ταινία δράσης όταν ήμουν παιδί!

.

Το Commando ειναι στο τοπ 5 των αντρικων ταινιων ολων των εποχων. Αλλα ας μην βγαινουμε off topic με αντρικα πραγματα εδω. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By drdino
#245432 Κινόα και commando στο ίδιο τοπικο, λίγη ντροπή ρε παιδιά.

ΜΑ ΚΙΝΟΑ;
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
g8777 έγραψε:

Μην πας με τα καινουργια ποδοσφαιρικα γιατι θα φας μονο λουκανικο. :iconcool:

Εικόνα
:s_laughat
Άβαταρ μέλους
By dimik

Τι είναι αυτά τα φτωχά τα αθηναικά ρεεεεεεεε......χτύπα ένα τοστάκι ή κρέπα με κοτόπουλο, μπείκον, μανούρι, αέρος, ντομάτα, πιπεριά και σως μουσταρδομαγιονέζα να έρθεις στα ίσα σου. Καπάκι προφιτερόλ, αθλητική από το περίπτερο (σπορ του βορρά για να γελάσει το χειλάκι σου :rtfm: ) και :superman: για το WC

θυμήθηκα εκείνο το γωνιακό στον πεζόδρομο στην Λάρισα, τι ΤΟΣΤΑΡΕΣ έτρωγα και καπάκι Caprice de crepe για μια σοκολάτα, μπισκότο, κανέλα και σιρόπι καραμέλα :eat: :eat: :eat: