Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Deleted User 1 έγραψε:Για να φτάσει το Mini να έχει τον εξοπλισμό του 208, θέλει εύκολα ένα 23αρι. Χώρια που το 5θ Mini το βρίσκω κακάσχημο.

...για το "κλασσικο" 3θυρο αναφερομουν...και κυριως για στοκαρισμενη περιπτωση που να τυχαινει σε χρωμα/εξοπλιστικη εκδοση που να ικανοποιει...

Τωρα βεβαια εαν καποια εξτρα ειναι εξισου σημαντικα ή και περισσοτερο με το ενδεχομενο επιλογης μιας πιο σπορτιφ προτασης, οκ αυτα ειναι προσωπικα γουστα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#244560 Το σπορτίφ της υπόθεσης είναι σε εντελώς δεύτερη μοίρα ως κριτήριο. Εδώ πήγα και είδα Kolo. Για τι σπορτίφ μιλάμε...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#245014 Είδα ένα http://www.opel.gr/vehicles/modela-opel ... index.html από κοντά και μου άρεσε πάρα πολύ, άνετα αντικαθιστούσα το Μινι.

Μήπως να το έβαζες στην εξίσωση ή θέλεις χώρους και πόρτες οπωσδήποτε για αντικατάσταση του 500?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#245017 Συμπαθητικό είναι αλλά χρειαζόμαστε χώρους supermini και 5θ. Αν ήταν αλλιώς τα πράγματα θα ξαναπέρναμε το ανανεωμένο 500 χωρίς πολλές αναζητήσεις.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#245025 Άσε με γιατί η φασούλα πάει για μετά το πάσχα όπως το βλέπω. Πέθανε ένας θείος της μάνας μου και έχουν φύγει απ' το Σάββατο για Κρήτη και μάλλον θα κάτσουν εκεί για πάσχα. :rant:

Θα χει φύγει και το τελευταίο Allure και θα πάρουμε τα φρύδια μου στο τέλος. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#245734 ...ειχε προταθει σε αλλο τοπικο, αλλα μηπως εδω ταιριαζει περισσοτερο?
Το ενδεχομενο για Panda 4x4 Climbing 95ps diesel με 15κ ευρω (με την προωθητικη ενεργεια)
ως αντικατασταση του 500, δεν φανταζει ως ολοκληρωμενο πακετο-εργαλειο? :hmmm:

Ιmo μαζι και με τις ιδιαιτερα ανταγωνιστικες τιμολογησεις, απο τις καλυτερες προτασεις που εχει η Fiat αυτη την στιγμη, μαζι με το -ακριβοτερο βεβαια- 500Χ 1.6 multijet 120... :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#253900 'Όποιο τραβάει η καρδιά σου, αν πας με τη λογική κάποια στιγμή θα το μετανιώσεις.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#253901 Άμα είχε κατασταλάξει η καρδιά μου δε θα ρώταγα. :lol:

Και τα δύο μου είναι μιεχ. Προσπαθώ να βρω ποιο είναι λιγότερο μιεχ.