Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Νίκος Παππάς έγραψε:Μου άρεσε η βόλτα με το MT-07 της Yamaha στο test ride που οργάνωσε η εταιρεία στο ΟΑΚΑ.
Μικρή η βόλτα αλλά την ευχαριστήθηκα. Δυστυχώς λόγω κόσμου και άλλων υποχρεώσεων δεν έμεινα να βολταρω και το TRACER

Εικόνα

Από το Moto G

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#244567 Μου άρεσε που γνωρίστηκα με belgarion . Στον καφέ ανέλυσα τις σκέψεις μου να παρω fiat panda 4x4 ως μινι οικογενειακό και την ίδια μέρα μου έγραψε εξετάσεις γενική αίματος, ούρων κτλ :s_rofl :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By g8777
#244568 Κατσε να σε περιλαβω εγω και θα δουμε αν προλαβεις να τελειωσεις το φραπε πριν παμε να παρουμε το Duster. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By belgarion
g8777 έγραψε:Κατσε να σε περιλαβω εγω και θα δουμε αν προλαβεις να τελειωσεις το φραπε πριν παμε να παρουμε το Duster. :s_biggrin

Εσύ ξέρεις τον πωλητή στον αντιπρόσωπο, εγώ τους μηχανικούς, μια χαρά τον ψήνουμε. Και εμένα μου άρεσε ο καφές με τους συνφορουμιτες και ελπίζω να τον επαναλαβουμε μέχρι το Σάββατο.

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#244819 ρε γμτ την προηγουμενη Τριτη ημουν Ιωαννινα.Την επομενη φορα θα ριξω συρμα για κοντοσουβλι+ καφε+παγωτο.

μου αρεσε σε γενικες γραμμες το τελευταιο πασσατ 1,6 tdi ecoblue dsg που εχω νοικιασει στην Κρητη.
Δεν μου αρεσε που ξεχασα το κινητο μου στον πιο μακρινο απο τη βαση μου πελατη,και εκανα 200+ χλμ για να γυρισω να το παρω. :tomato: Μου ηρθε να σπασω αυτοκινητο και κινητο με βαριοπουλα.Τοση χριστοπαναγια δεν θυμαμαι να εχω ξαναριξει στη ζωη μου.
Δεν μου αρεσε που ακουσα πολυ δυσαρεστα νεα υγειας για πατερα συμαθητη του γιου μου. :(
Μου αρεσει που η δουλεια στην Κρητη παει σφαιρα.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#244909 Θέλω να τους το πω, αλλά φοβάμαι τον οαεδ προς το παρόν, το θέμα είναι ότι η μέρα συνεχισε με αρκετές αποτυχίες και προσπαθώ να διατηρήσω ψυχραιμία

Η δουλειά μου είναι 30-40' από το σπίτι μου με νόρμαλ κίνηση, απλά κάποιες μέρες κάτι θα γίνει και θα κάνω μία ώρα και δε το κάνω επίτηδες και εδώ και ένα χρόνο να έχει γίνει 6-7 φορές στις 300, τι να κάνω να ξυπναω προληπτικά μία ώρα πριν και να πηγαίνω να φυλάω το άδειο γραφείο; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#244915 Σήμερα γινόταν ο κακός χαμός στην παραλιακή, ενώ και η Αμφιθέας είχε πολλή κίνηση. Η Αλίμου επίσης. Ευτυχώς που ήμουν με την μηχανή, αλλά και πάλι έκανα πάνω από 20 λεπτά για το Ελληνικό , Καλλιθέα Συγγρού.
ΥΓ: Αν θέλετε ακριβείς διευθύνσεις, ξέρετε ποιον να ρωτήσετε! :lol: :lipsealed: :s_shout
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#244925 από παραλιακή πάω κι εγώ, αλλά όλοι οι υπόλοιποι είναι από δω γύρω όχι πάνω από 10', οπότε τι να καταλάβουν αν τους πεις ότι έπηξε η παραλιακή

γιατί όμως τόσος χαμός το πρωί; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#244931 Ελπίζω να μην έχει χαμό και το μεσημέρι :lipsealed: