- 12 Απρ 2016, 23:58
Adriver έγραψε:Red Garland έγραψε: Α, και να αναφέρουμε μια φιλελεύθερη πολιτική του Σαμαρά(λέγε με γάλα-ΟΟΣΑ) και τη συνέχειά της από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν βλέπει κανείς πώς θα επιβιώσει κτηνοτροφία στη χώρα με την υιοθέτηση τέτοιων πολιτικών ας με πάρει τηλέφωνο.
Εντάξει ο Σαμαράς ήταν κακός!
Κακό και το ΔΝΤ !
Ο ΟΟΣΑ με την εργαλειοθήκη του είναι κι αυτός κακός?
Κι ο ΟΟΣΑ θέλει να εξοντώσει τις παραγωγικές δυνατότητες και της προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης της χώρας? Πραγματικά ζούμε μια παγκόσμια συνωμοσία για να της κλέψουν τον πλούτο? Συνωμοσία έστω να πάρουν πίσω μέρος από τα δανεικά ?
Το ερώτημά μου ήταν πλήρως ρεαλιστικό σε σχέση με αυτά τα φανταστικά που γράφεις. Αν θες να συζητήσεις ευχαρίστως, αλλά αυτό προϋποθέτει να μην γράφεις συνδικαλιάρικα.
Οι αγελαδοτρόφοι πουλάνε το πολύ 35 λεπτά, και εσύ παίρνεις το Δέλτα 1,18.
Σε ένα πλέον αναγνωρισμένο καρτέλ μας φταίνε οι αγελαδοτρόφοι. Ποιος θυμάται άραγε τους σκληρούς δίσκους της υπόθεσης που εξαφανίζονταν επί Αβραμόπουλου;
Που είδατε κανένα μέτρο για την προστασία του καταναλωτή από τις βιομηχανίες;
Είναι τι οικονομία θέλεις στο κάτω κάτω, μετά όμως μην αναρωτιέσαι που πήγε η αγροτική παραγωγή και γιατί μαραζώνει η περιφέρεια.
Τώρα όλα τα υπόλοιπα που γράφεις είναι υποθετικά που κοιτούν τις χρηματοροές μιας βιομηχανίας αγνοώντας όλο το υπόλοιπο οικονομικό σύστημα. Και επειδή ακόμα στον κάμπο δεν φυτεύουμε start up και πολυεθνικές, πρέπει να σκεφτείς και λίγο τους ανθρώπους από τη μία αλλά και να εκμεταλλευτείς τους πόρους της ελληνικής υπαίθρου.Ευχαρίστως κάνε μου μια cost-benefit ανάλυσης του να μην έχεις τοπικό κλάδο κτηνοτροφίας, να σου πω αν είμαι σίγουρος και γιατί.
Η κύρια ερώτηση είναι η εξής, θέλεις ελληνική παραγωγή γάλακτος ή όχι;
Όσο για τις τιμές, αυτές κατεβαίνουν με τον ανταγωνισμό όχι με τη μείωση του κόστους της επιχείρησης, και για αυτό είμαι 100% σίγουρος.
Το να περιμένεις να φας φτηνό γιαουρτάκι και να πιεις φτηνό γαλατάκι επειδή θα σου βάζουν σκόνη ή θα αγοράζουν χαμηλότερα από τους έλληνες αγελαδοτρόφους, είναι κάτι το εντελώς ανεδαφικό.