Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By xenos
#243259 :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Morx έγραψε:HAAHHAAHAHAHAAAAHAHAHAHAHAHAHAHA

Λογικα καραμπολα θα σκηνοθετησει.
Ειναι ακριβη εξατμιση

Μμμμ..κρυαδες

< >
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
koubeast έγραψε:Εμένα μου αρέσει με τη σχάρα περισσότερο νομίζω!

Δεν με βολεύει... έχω συνηθίσει να καβαλάω τα μηχανάκια γυρίζοντας το πόδι από πίσω...
Ασε που έρχεται και μονόσελο σύντομα.... :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By xenos
Morx έγραψε:μονοσελο οχι ρε συ!!!

Γιατί; Θέλεις βόλτα; :lol:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#244985 Mε γερανάκι θα τον κατεβάζουν στον προορισμό. :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#244988 Αν ο ανθρωπος ειναι σιδεροκωλος :lol: δεν μασαει.
Υπαρχουν τυποι με σκουτερ σαν το sh300 που καθε βολτα τους ειναι 400αρα σε χιλιομετρα.
Με του morx που ειναι πιο ανετο και με καλυτερη προστασια απο τον αερα πας παντου.

Αλλωστε το ταξιδι ειναι στον ανθρωπο, οχι στο μεσο :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Morx
#245056 Α ρε γιωταδες !!! Αν παρω ξανα μηχανη και δη κανενα sport touring οικονομικο τυπου ER6F ... θα με χασετε απο προσωπου γης... στο φεγγαρι θα φτασω.

Προηγουμενες εβδομαδες...
Θεσ/νικη + περιξ .... +360χλμ
Αθηνα + μπαχαλο γενικοτερα απο Μπραλο - Δομοκο - Λαμια και γενικα ξυσιμο stand οπου μπορει να στριψει καποιος ... +700χλμ
Βολτες Πλαταμωνας και ιστοριες ... +300χλμ

Αυριο Λευκαδα... απο Εγνατια ομως αν και θα το 'θελα να παω απο κωλοδρομους και στροφοδιαδρομες αλλα εχω χρονια να ακολουθησω εκεινους τους δρομους και μετα απο χειμωνα δεν ξερω σε τι κατασταση μπορει να βρισκονται και δε ρισκαρω να γινει κανα τροχαιο, ποσο μαλλον με ενα μηχανακι και οχι γκρουπ. Να μας ψαχνουνε στους γκρεμους, δε λεει.

Το ειπε και ο Νικος.... αμα σου βγαινει, ολα τ'αλλα ειναι ιστοριες για αγριους.

Τα σκουτερ, ειναι ανετα σαν πολυθρονες (και το δικο μου δεν φημιζεται για την ανεση του!! Believe me!).
Ανεμοκαλυψη εχω ΑΨΟΓΗ ωστοσο ... ενα 9 στα 10 το παιρνει σαν βαθμολογια.
Αυτονομια για γελια.... τα 15λ του τεποζιτου μπορουν να βγαλουν απο 340χλμ μεχρι 400 αν πας οικονομικα!

Αν δεν εχεις αμαξι, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΚΤΕΛ ?!?!!?
Προσωπικα, το μονο που με απασχολει, ειναι οτι αυτη τη φορα θα ειμαι solo και δε θα 'χει τοσο ενδιαφερον σε στροφιλικια! :lol:

Ο χιλιομετρητης προ αναχωρησης λεει 21700 κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα! :dizzy:

Η μοναδικη |λογοκρισία|, ειναι οτι πρεπει να καθαριζω τα μυγακια απο μπροστα και στο λευκο φαινεται σαν βομβαρδισμος.
Επιστρεφω, κυκλοφορω μεσα στην πολη καθε φορα και νομιζουν οτι πηγα Ιταλια και Ηρθα.
Το 90% των αναβατων νομιζουν οτι ταξιδι ειναι καμια 200αρια χλμ και το ΚΡΙΜΑ ειναι οτι μιλαμε για ατομα με 60-70-100-130 αλογα τροχο, που με μια γκαζια φτανουν στην επομενη σταση ανεφοδιασμου 200χλμ μακρια σε 1μισι ωριτσα.

Μπορω να δωσω live feedback απο τη διαδρομη κατα την επιστροφη... αλλα γενικα εχω κανει τοσα χιλιομετρα στη ζωη μου που δεν συγκινουμαι ιδιαιτερα για να τραβηξω φωτο. Εκτος και αν βαριεμαι απιστευτα σε καμια σταση για τσιγαρο η κατουρημα.... :oops:
Άβαταρ μέλους
By Morx
Anonymous Founder έγραψε:Με τι ταχύτητα ταξιδεύει με άνεση το Aprilia;

Μεγιστη ροπη, εχει στις 6000rpm και μεγιστη ιπποδυναμη στις 7250.

Θεωρητικα, "ξεκουραστα" πηγαινει με μονο ατομο (75kg), σακιδιο πλατης και φορτωμενο κατω απο τη σελα με 110 και το γκαζι στα 3/5 περιπου...βεβαια στην Εγνατια ας πουμε σ'αυτη την περιπτωση, η καταναλωση προκαλει γελια.... 3λ/100 και κατι ψιλα.

Στις 7200 και εργοστασιακη μεταδοση, ταξιδευει με 120-130χλμ/ω.

Εγω παω να ταξιδεψω στο μαξιλαρι για αρχη, γιατι αυριο με περιμενει "ΠΟΛΥ ΖΟΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ" .... !!! :lol: :lol: :lol: