Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By antonis_
axel12p έγραψε:Τον φακό τον έχεις σωστά βιδωμένο πάνω στην μηχανή; Μήπως πάτησες το κουμπί και έστριψες τον φακό με αποτέλεσμα να μην δουλεύει σωστά; Κανονικά θα πρέπει να είναι όπως στην φωτογραφία.

Ο φακός οπως βιδώθηκε έτσι έμεινε,έβγαλα και μια 200αρα φωτογραφίες οπως είπα
Αλλα επειδή άνθρωποι είμαστε,τον ξεβίδωσα μισή στροφή και τον ξανακούμπωσα..θαύμα ...
μπορεί να πάτησα το κουμπί ασυναίσθητα και να μην έκανε σωστή επαφή.

Ελπίζω να μην εχει επηρρεάσει την λειτουργια του φακού περαιτέρω.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας.

.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
antonis_ έγραψε:Ελπίζω να μην εχει επηρρεάσει την λειτουργια του φακού περαιτέρω.

Μην ανησυχείς, οι μηχανές αυτές είναι σκυλιά και δοκιμασμένες χρόνια, δεν χαλάνε από τέτοια πραγματάκια.

Επειδή είσαι νέοπας, εκ των προτέρων μια συμβουλή: Κάποια στιγμή θα μπει σκόνη στη μηχανή όσο και προσεκτικός κι αν είσαι.
Ο μεν καθρέπτης είναι ευαίσθητος στην πίεση, γιατί σταματάει σε κάποια "stop" πλαστικά άκρα, αν χαλάσουν αυτά επηρρεάζεται το AFocus της μηχανής.
Επομένως θέλει έξτρα προσοχή, αν επιχειρήσεις να τον καθαρίσεις.
Δεύτερον, πάνω από τον καθρέπτη υπάρχει το λεγόμενο θαμπόγυαλο, αυτό χαράσσεται πάρα πολύ εύκολα, επομένως μην το ακουμπήσεις ούτε με μπατονέτα, μόνο με το blower το φυσάμε.

Α, και μεγειές! :s_yes
(γεμίσαμε Nikonάκηδες γμτ :s_mad )
Άβαταρ μέλους
By antonis_
#244625 Την μηχανή την αγόρασα για να βγάζω προιόντα για δουλειά,eshop βασικα

Αλλα μετά την βόλτα που την έκανα στο 1ο πόδι χαλκιδικής είδα οτι έχει αρκετό ενδιαφέρον

Προς το παρον οτι εβγαλα στο auto,προσπάθησα λιγο να αλλάξω ρυθμίσεις χωρίς όμως ιδιαίτερη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα.
Σας ευχαριστώ όλους,και με τα πρώτα αξιόλογα αποτελέσματα θα ενοχλήσω στο κατάλληλο θέμα.

Το θέμα του "φυσίματος" θα το υποψη μου.

.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#244638 Αφού ελυσες αυτό το θέμα, ρίξε μια καλή ματιά το manual για να μάθεις πράγματα. Μεγειες!

< >
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Geo f1 έγραψε:Γεια σου Αντωνη,

Ειμαι ο Geakos.

Τι eshop αν επιτρεπεται και επιτρεπουν οι mods?

Χα, χα, χα! Γιώργη, αν αγοράσεις και χρησιμοποιήσεις ΕΣΥ έστω και ένα από τα προϊόντα που πουλάει ο Αντώνης, θα αλλάξω την υπογραφή μου.
Θα γράφει "Θέλω τον Geako για Mod! :rtfm: "
Άβαταρ μέλους
By antonis_
Geo f1 έγραψε:Ουψ δεν μου βγηκε ενημερωση οτι εχω πμ.
Και απο τι βλεπω δεν εχω λαβει κατι.
Θα το μπλοκαρε ο g8777 :x

Τεσπα!!!

Για αυτην εδω η γνωμη σας??
http://www.eshopspecials.gr/

Κατι πρέπει να χω κάνει εγώ λάθος ,μπαίνω αποκλειστικά απο κινητό,tapa...

.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#245109 Ξέχασέ την. Βρές κάτι πιό σοβαρό και αξιόπιστο. :s_no

Edit: Τις κριτικές στο ίδιο το e-shop τις είδες;
Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος

Από χρήστη ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - Βαθμολογία 1 στις 27-12-2015
Μετά από δύο μήνες χρήση, παρουσιάζει συνεχώς προβληματική λειτουργία. Συγκεκριμένα μετά από το κλείσιμο της μηχανής του αυτοκινήτου, η συσκευή απενεργοποιείται, πλην όμως κατά την εκκίνηση του αυτοκινήτου η συσκευή δεν ενεργοποιείται πάντα αυτόματα όπως θα΄πρεπε, αλλά μπλοκάρει συνεχώς. Πολύ καλύτερη επιλογή η GEMBIRD DCAM-005 METAL HD DASH CAM WITH NIGHT VISION που επίσης έχω και λειτουργεί απροβλημάτιστα.
Από χρήστη ΓΚΟΥΡΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Βαθμολογία 1 στις 18-11-2015
Πήρα δύο τεμάχια και τα δύο ήταν προβληματικά. Μόλις τα έβγαζες από την πρίζα έπεφτε η μπαταρία μέσα σε ένα λεπτό και στην εγγραφή κόλλαγε η εικόνα και έσβηνε η κάμερα. Κρίμα γιατί έχει πολύ βολικό μέγεθος.